loader image

Călătoria experiențială “Eu și Familia Lăuntrică”

 • Familia Lăuntrică…ce trăiești când rostești această expresie? ce înseamnă pentru tine?
 • Ce îți vine în minte și simțire când te gândești la mama ta? Dar la tatăl tău?
 • Care era atmosfera din familie în copilăria ta timpurie? 
 • Dacă ai întemeiat o familie, cum impactează trecutul tău relația de cuplu și cu copilul?

 

Observă dacă simți relaxare în corp și inima ușoară atunci când aduci în conștiența ta membrii familiei tale.

Dacă da, te felicităm pentru asta. Cu siguranță ai parcurs un proces de maturizare emoțională și spirituală pentru a putea să ai acum o relaționare fluidă cu părinții tăi, fie că mai sunt în corp fizic sau nu.

 

Dacă încă simți tensiune, contractare, agitație în stomac, inima strânsă, nod în gât sau o tendință să refuzi să îi vezi sau auzi ca să nu mai “răscolești” trecutul, procesul pe care ți-l propunem poate fi unul foarte benefic pentru tine.

 

Am creat programul online practic și educativ –  “ Eu și Familia Lăuntrică

Pentru a te sprijini să îți rescrii povestea transgenerațională și te poate ajuta dacă:

 • Crezi ca ai vindecat relația cu mama și tatăl tău însă când ajungi în preajma lor ești la fel de reactiv(ă)
 • Ți-ai zis că nu vrei să semeni cu părinții tăi însă în relația de cuplu sau cu copiii observi aceleași tipare ca la ei
 • Simți că deși ai voință, conștientizezi și “lucrezi cu tine” (dezvoltare personală, spirituală, emoțională etc) totuși sentimentul de încredere și siguranță viscerală în tine și în Viață încă lipsește
 • Ai îmbunătățit mult felul în care te manifești și ai transformat multe tipare limitative însă pe fundal tot simți o profundă agitație, insuficiență, insatisfacție, limitare și izolare
 • Ai obosit să cauți împlinirea prin obiecte, relații, experiențe și să te zbați să ascunzi părți esențiale din tine ca să corespunzi unui mediu sau relații

Deși nu avem amintiri conștiente ci apelăm la memoria celulară, lucrul cu perioada intrauterină și primii doi ani de viață este scurtătura quantică care redefinește felul în care ne raportăm la Viață și cum ne manifestăm unicitatea.

 

Ce este Familia Lăuntrică?

Pe scurt, este amprenta pe care a lăsat-o la nivel celular, profund somatic, interacțiunea dintre membrii familiei de origine.

Aceasta s-a împregnat în structura noastră încă din perioada în care ne formam în pântecul mamei iar primii doi ani de după naștere sunt cei care determină șablonul relațional fundamental.

În psihicul copiilor dinamicile de familie se interiorizează ca un întreg și nu ca părți individuale (relația cu mama, tata, alți îngrijitori ș.a.m.d). Această contopire influențează profund filtrele prin care se va percepe pe sine, pe ceilalți și viața. Șablonul este transmis în special prin interacțiunile subtile, invizibile dintre membrii familiei, prin calitatea energetică și semnalele corporale care se află în spatele cuvintelor.

 

Așadar, faptul că ne purtăm familia în noi este mai mult decât o metaforă, este un fapt atât genetic, cât și psihic. Cea mai relevantă manifestare a “Familiei Lăuntrice” este prin senzații corporale și stări sufletești. Inteligența trupului înregistrează întreaga experiență și devine poarta de intrare pentru un nou nivel de cunoaștere de sine.

 

Cum ne influențează traumele de relaționare din perioada sarcinii și din primii ani de viață?

Aceste tipare timpurii introiectate determină calitatea vieții, în multiple dimensiuni și influențează:

 • sentimentul visceral de a ne simți în siguranță
 • recunoașterea și exprimarea autentică a nevoilor
 • respectul, grija și iubirea de sine
 • conviențuirea împlinitoare și respectarea autenticității celuilalt
 • intimitatea emoțională, erotică și sexualitatea
 • reziliența de a ne reveni după dezamăgiri, evenimente neplăcute, boală sau traumă
 • comunicarea și gestionarea stresului și conflictelor
 • dezvoltarea și menținerea relațiilor împlinitoare
 • echilibrul mental-emoțional în perioade de schimbări masive
 • libertatea de a explora viața și a simți optimism față de viitor
 • capacitatea de a lua decizii dintr-un spațiu de claritate și suveranitate

 

Ce presupune programul online “Eu și Familia Lăuntrică”?

Propunem o călătorie experențială profundă și împuternicitoare la sfârșitul căreia îți descoperi un nou nivel de autonomie și libertate în raport cu familia de origine.

Acest sentiment lăuntric stimulează acceptarea propriei experiențe de viață, o mai vie iubire de sine și o capacitate relațională tot mai autentică și plină de încredere în relația de cuplu și cu copilul.

 

Deschidem poarta de înrolare în programul experiențial o dată la fiecare două luni cu 4-7 participanți per ediție.

INSCRIE-TE ACUM în programul online “Eu și Familia Lăuntrică

 

De ce să participi

 • reduci semnificativ somatizările și blocajele care au ca rădăcină stresul din copilăria timpurie -> descoperi un nou nivel de coerență și reziliență.
 • integrezi traume transgeneraționale rămase captive în familia ta și astfel eliberezi energie stagnată, limitativă din întreg arborele genealogic 
 • așezi un nou echilibru al energiilor feminin-masculin, Mamă-Tată-Copil în interiorul tău și astfel te aliniezi la curgerea, ordinea și ritmul firesc al Vieții
 • devii conștient(ă) de ce moștenire lași lumii, clipă de clipă, prin felul în care trăiești și astfel poți decide mai lucid atitudinea pe care o adopți în fața provocărilor și bucuriilor Vieții
 • simți mai clar spațiul interior alocat sinelui tău profund și autentic
 • restaurezi siguranța, încrederea și Prezența ca starea naturală de fundal a existenței și manifestării tale
 • cultivi Compasiunea, Iubirea și Bucuria pentru că devii martor la alte povești de viață și trăiești pe viu rezonanța și ița invizibilă care leagă toți oamenii și toată Creația

 

∗ Important de știut ∗

Deși informațiile și practicile din program vă ajută pentru îmbunătățirea stărilor energetice și mental-emoționale, acesta NU este un proces psihoterapeutic de grup și nu înlocuiește suportul psihologic specializat. Programul NU este adresat persoanelor diagnosticate cu tulburări psihiatrice sau traume complexe.

 

Structura programul online

Este un proces secvențial de grup care include 4 etape.

I – Atelier introductiv, practic și educativ, “Eu și Familia Lăuntrică” (2,5 ore)

Aducem o nouă perspectivă asupra stilurilor de atașament și a arhetipurilor pentru o conștientizare mai cuprinzătoare asupra tiparelor relaționare din familie și a modului în care acestea se manifestă în corp.

Mai multe detalii despre stilurile de atașament și arhetipuri poți citi – AICI – .

*Mențiune: acest atelier este de sine stătător și la sfârșitul acestuia participanții aleg dacă merg mai departe în următoarele etape.

II – Start program de grup printr-o primă inițiere, sesiune de cunoaștere și stabilire a intențiilor (1 oră)

III – Atelierul experiențial “Eu și Familia Lăuntrică” (3,5 ore)

Prin practici psiho-somatice, relaționale și meditative facilităm transmutarea energiei stagnate din copilăria timpurie. Acest proces permite o recalibrare internă, o revenire la natura profundă și autentică a fiecărui participant.

IV – Încheierea călătoriei și primirea unui pachet de resurse Bonus de cultivare și integrare în viața cotidiană a ceea ce ai descoperit

 

BONUS

 • 2 meditații ghidate de integrare a experienței în viața cotidiană
 • 2 materiale audio-video pentru practica coerenței în sine și în relații

 

ÎN TOTAL beneficiezi de 7 ore de lucru (3 sesiuni online, live) și 4 resurse practice și educative

La sfârșitul acestei călătorii veți avea informațiile esențiale, experiența și instrumentele practice pentru ca voi să consolidați tot mai mult o nouă atitudine, simțire și capacitate de manifestare și relaționare tot mai autentică.

 

∗ Important de știut ∗

Deși acest proces nu înlocuiește un demers psihoterapeutic de lungă durată necesar pentru dezvoltarea unui atașament sigur ,conștientizările și recalibrarea energetică poate aduce o transformare esențială. Rezultatele și ritmul de integrare depind de unicitatea și punctul în care se află fiecare participant.

 

 

Iată ce spun cei care au participat la atelierele experiențiale “Eu și Familia Lăuntrică”

“Yugen și Georgiana, vă mulțumesc pentru acest program și formă în care ne-ați ghidat în parcurgerea lui, una care nu îngreunează cu prea multă teorie ci mai degrabă facilitează accesul fiecăruia la simțire și încorporarea aspectelor interioare. Partea teroretică a fost succintă și prezentată foarte clar, în același timp ați folosit-o drept rampă spre esență și lucrul practic cu familia noastră lăuntrică, ceea ce mi-a permis să merg în profunzime, să o recunosc, să o îmbrățișez și să eliberez ce nu îmi servește, ieșind de acolo cu mai multă claritate, ușurință, autosuținere și iubire.

Mă simțeam atât de ‘Eu’ la sfârșitul acestei călătorii, cu aspecte așezate la locul lor și realiniate. Chiar dacă nu am avut așteptări, am primit mai mult decât aș fi crezut la început că voi primi prin intermediul acestui atelier.

Apreciez integritatea și puterea voastră interioară, armonia și ușurința cu care curgeți în timp ce susțineți grupul, și vă mulțumesc pentru grija cu care ați deschis spațiul programului și ne-ați adus pe fiecare în el, simțindu-ne văzuți și auziți.” (Margarita C.)

 

“Georgiana și Yugen au creat un spațiu magic de susținere în care Iubitorul Natural din mine a ieșit la suprafață spunându-mi că e tot timpul acolo și oferind acceptarea tuturor părților din mine care fără această acceptare ar rămâne în umbră. O experiență transformatoare de conectare și împăcare cu familia lăuntrică prin instrumentul minunat care e corpul. Încă integrez cu blândețe această experiență atât de potentă și simt că va continua să aibă efecte miraculoase în această viață. Mulțumesc Yugen și Georgiana!” (Ana S.)

 

“Cu bucurie și din inimă vă sunt recunoscător pentru suportul și iubirea pe care le ați pus la dispoziție pe parcursul celor 7 zile în cadrul programului Eu și familia lăuntrică. Intenția mea la început a fost să aduc mai multă iubire, să mă deschid mai mult către această zonă din mine și totodată să pot gestiona oglinzile din exterior care vin să îmi arate lipsa ei.

La finalul drumului am simțit o eliberare și ulterior cum începe să se așeze blând pacea și lumina din celulă în celulă începând de la tălpi și până în creștetul capului. Mulțumesc din inimă cu pace și iubire.” (Alexandru D.)

 

“Am acceptat provocarea de a călători în interiorul meu și al Familiei lăuntrice mai mult în joacă și de dragul vostru, considerându-mă a fi destul de adaptată și echilibrată. Dar am pășit în această experiență cu inima deschisă și cu mintea iscoditoare. Și, uimitor, mi s-a relevat încă o dată că mereu avem ceva de descoperit, de contemplat, de învățat, de reparat, de vindecat. 

Am descoperit blocaje vechi, resentimente, suferință îngropată de vie. Și sub blânda și Iubitoarea voastră îndrumare conțînătoare m-am simțit în siguranță să accesez spații interioare ferecate, timpuri îndepărtate ascunse în cămările inconștientului.

Am simțit efectiv cum mă nasc din nou, cu bucurie și încredere, pe deplin acceptată și iubită necondiționat. Și pentru asta, dar și pentru felul în care s-au așezat lucrurile în viața mea în urma acestei “excursii” 😄 (sau mai degrabă “incursiuni”), vă mulțumesc și vă îmbrățișez cu drag și recunoștință.” (Paula E.)

 

Alege intelept!

E suficient cât ai suferit și rumegat ceea ce ai trăit în copilărie. Au trecut zeci de ani de atunci.

Meriți din plin să trăiești dincolo de limitări și autoprotecții devenite nenecesare.

O întreagă lume și viață trăită în mai mare iubire de sine, de conectare autentică și libertatea de a fi tu însuți te așteaptă.

 

Deschidem poarta de înrolare în atelierele experiențiale avansate doar cu 4-7 participanți/sesiune tocmai ca fiecare să beneficieze de un proces adaptat nevoilor specifice și astfel să aibă loc o transformare profundă și trainică.

 

Noi îți garantăm că vei face un pas esențial către tine prin această călătorie în cercul “Eu și Familia Lăuntrică”

Te așteptăm alături de noi!

 

Inscrie-te direct completând formularul de – AICI – 

 

Iată pașii care urmează:

 • Înscrie-te la atelierul introductiv “Eu și Familia Lăuntrică”
 • Notează în calendar data și ora și rezervă-ți aprox. 2,5 ore special pentru tine
 • Deschide mesajul (email și sms) de la noi cu detalii esențiale cu o zi înainte de eveniment
 • Vino exact așa cum ești la atelier, de restul ne ocupăm noi 🙂

 

Cu iubire și dedicare,

Georgiana și Yungen Pop

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest