loader image

Despre noi

Suntem Georgiana și Yungen Pop, co-fondatori și facilitatori Coherent We Space

Vă ghidăm din rolurile de terapeuți și coachi cu abordare integrativă psiho-somatică

 

Oferim programe și sesiuni fizice & online experiențiale pentru:

  • părinții care vor să își crească starea de coerență și reziliență
  • cupluri care așteaptă un copil – sarcină sau pregătire pentru concepție
  • persoane care vor să rescrie povestea transgenerațională.

 

În cadrul sesiunilor includem experiența noastră de părinți, perspectiva masculină și feminină și expertiza de peste 13 ani în terapii psiho-somatice, integrarea traumei, aliniament postural, practici meditative și mișcare conștientă.

Experiența și expertiza noastră ne ajută să vă susținem transformarea profundă și redescoperirea autenticității

Sunt Georgiana și am o experiență de peste 13 ani în domenii conectate cu educația copiilor, psihologia,  transformarea umană și comunitară. 

Timp de 11 ani am dezvoltat și coordonat programe naționale și europene de psiho-educație pentru copii și părinți. Am susținut cursuri de formare pentru specialiști și rețele interdisciplinare de profesori, psihologi și asistenți sociali pentru a integra în activitatea lor teme conexe cu „școala și familia în era digitală”

Am dezvoltat și coordonat timp de 5 ani o comunitate națională de voluntari din care au făcut parte 4000 de cadre didactice care au susținut proiecte educaționale adresate copiilor și părinților în peste 2000 de școli din toate județele. Aceste activități le-am derulat în cadrul unei organizații non-guvernamentale pe care o respect și admir pentru cum se implică încă din 1990 în beneficiul copiilor din România. 

Toată această bogată experiență mă ajută să vă sprijin să creați un mediu care să țină cont de caracteristicile specifice și nevoile noii generații de copii.

Am împlinit deja 17 ani de pasiune și interes continuu pentru psihologie și dezvoltare umană. Am investit cu bucurie și determinare 5 ani în studiu universitar și 7 ani în formarea profesională. Am ales două formări internaționale, 4 ani în analiză tranzacțională (psihoterapie relațională) și 3 ani în lucrul cu trauma stocată în corp, în sistemul nervos, prin experiențiere somatică, și acum pot să vă ajut să discerneți cu precizie rolurile, tiparele, dinamicile energetice și blocajele care vă pot limita bucuria de viață, conectarea, intimitatea și construirea unei familii așa cum visați.

Am simțit o profundă chemare pentru a investiga, explora și lucra cu scenariul transgenerațional care „se joacă” inconștient în familia de origine și are ecou în corpul nostru, manifestarea de zi cu zi și alegerile profesionale pe care le facem. Din 2015 particip la constelații familiale și sunt parte dintr-un grup de învățare restrâns, facilitat de un psihanalist american cu peste 40 de ani experiență, în care explorăm sistemele familiale și organizaționale din care facem parte și impactul asupra felului în care ne trăim viața. În cadrul atelierelor și programelor pe care le susțin invit aducerea la lumină a tiparelor limitative precum și a darurilor pe care le-ați primit din familiile de proveniență și astfel puteți face alegeri mult mai conștiente despre cum vreți să trăiți în familia creată de voi.

Sunt acreditată ca formator cu abordare experiențială încă din 2008 și ca educator parental din 2015. După ce am devenit mamă simt că vreau și pot să ghidez cu multă naturalețe alți părinți. Nu îmi doresc să ofer informații teoretice, astea sunt disponibile la un click distanță, ce îmi propun este să vă invit la procese educaționale și practice de transformare profundă a atitudinii față de voi înșivă, parteneri și copii. 

Sunt Georgiana și am o experiență de peste 13 ani în domenii conectate cu psihologia, educația, transformarea umană și comunitară. 

Timp de 11 ani am dezvoltat și coordonat programe naționale și europene de psiho-educație, am format specialiști și rețele interdisciplinare de profesori, psihologi și asistenți sociali pentru a integra în profesia lor subiecte care vizează școala și familia în era digitală. Am primit în ultimii 5 ani încrederea, energia și timpul prețios a peste 4000 de cadre didactice care au implementat proiecte în școlile din toate județele devenind astfel voluntari în comunitatea națională pe care am coordonat-o. Aceste activități le-am derulat în cadrul unei organizații non-guvernamentale pe care o respect și admir pentru cum se implică încă din 1990 în beneficiul copiilor din România. Toată această bogată experiență mă ajută să vă sprijin să creați un mediu care să țină cont de caracteristicile specifice și nevoile noii generații de copii.

Am împlinit deja 17 ani de pasiune și interes continuu pentru psihologie și dezvoltare umană. Am investit cu bucurie și determinare 5 ani în studiu universitar și 7 ani în formarea profesională. Am ales două formări internaționale, 4 ani în analiză tranzacțională (psihoterapie relațională) și 3 ani în lucrul cu trauma stocată în corp, în sistemul nervos, prin experiențiere somatică, și acum pot să vă ajut să discerneți cu precizie rolurile, tiparele, dinamicile energetice și blocajele care vă pot limita bucuria de viață, conectarea, intimitatea și construirea unei familii așa cum visați.

Am simțit o profundă chemare pentru a investiga, explora și lucra cu scenariul transgenerațional care „se joacă” inconștient în familia de origine și are ecou în corpul nostru, manifestarea de zi cu zi și alegerile profesionale pe care le facem. De peste 7 ani sunt parte dintr-un grup de învățare restrâns, facilitat de un psihanalist american cu peste 40 de ani experiență, în care explorăm sistemele familiale și organizaționale din care facem parte și impactul asupra felului în care ne trăim viața. În cadrul atelierelor și programelor pe care le susțin invit aducerea la lumină a tiparelor limitative precum și a darurilor pe care le-ați primit din familiile de proveniență și astfel puteți face alegeri mult mai conștiente despre cum vreți să trăiți în familia creată de voi.

Sunt acreditată ca formator cu abordare experiențială încă din 2008 și ca educator parental din 2015 însă abia acum după ce am devenit mamă simt că vreau și pot să ghidez alți părinți. Nu îmi doresc să ofer informații teoretice, astea sunt disponibile la un click distanță, ce îmi propun este să vă invit la procese educaționale și practice de transformare profundă a atitudinii față de voi înșivă, parteneri și copii. 

Sunt Ionuț Eugen (Yungen), și joc rolurile de fiu, soț, tată, partener de afacere și colaborator în diverse rețele de oameni dedicați trăirii unei Vieți conștiente în spiritul Iubirii, al Comuniunii și al Serviciului.

Sunt antreprenor din 2017 și cu o experiență de peste 13 ani în mișcarea conștientă și explorarea naturii esențiale a Omului, a Conștiinței și a Vieții.

Am antrenat timp de 8 ani clienții din rolul de instructor de fitness și în ultimii 5 ani m-am specializat ca antrenor personal și coach cu focus pe facilitarea aliniamentului postural natural. Pentru o eficiență sporită m-am format pentru a include în procesul terapeutic masajul japonez și tehnici de lucru cu subconștientul.

Aspirația de a angrena totalitatea ființei umane în maniera în care trăiesc și lucrez m-a purtat și către alte formări în sfera relațională, lucrul cu trauma și integrarea umbrelor din interiorul nostru. Sunt într-o continuă învățare, aprofundare și redescoperire a modului în care inima, creierul și corpul fizic creează și generează starea de coerență în sine, în cuplu, în familie și în comunitate.

 Acest traseu profesional mă ajută să vă susțin în activarea conștienței corporale și aprofundarea stării de Prezență.

 

Experiența directă cu clienții și propriul parcurs de evoluție m-au inspirat să dezvolt o abordare practică, holistică și intuitivă pe care o numesc Antrenamentul lntegrativ și în care angrenez toate palierele ființei – fizic, energetic, emoțional, mental și spiritual. Prin aceste sesiuni veți beneficia de o transformare interioară & posturală cu rezultate concrete și durabile vizibile în felul autentic prin care vă mișcați și manifestați în Viață.

Sunt aici să vă ghidez pentru ca schimbările în dinamica interioară și fizică din timpul sarcinii și primii ani de viață alături de copii să fie reflectate în starea de coerență a familiei. În plus, ajut tatăl să devină stâlpul de prezență și stabilitate prin integrarea unor principii importante de atingere, masaj și susținere mental-emoțională a partenerei în această perioadă.

 

Timp de 3 ani am participat activ și în prezent co-facilitez cercuri de bărbați. Trăiesc sentimentul de apartenență și comuniune, o dezvăluire firească a puterii prin asumarea vulnerabilității și armonizarea lăuntrică a energiilor feminin-masculin. Toate acestea mă determină acum să sprijin bărbații în redescoperirea masculinității autentice și să integreze rolul de tată într-un mod care să îi potențeze propria unicitate și relația cu partenera și copilul.

Amândoi suntem profund dedicați transformării interioare și evoluției conștiente așa că am ales să parcurgem împreună o serie de formări care să ne aducă mai aproape de o înțelegere și trăire comună a sacralității vieții și a relației de cuplu. 

Ne interesează în special ca tot ceea ce cunoaștem, aspirăm, descoperim să fie integrate în prezența noastră și în felul în care ne manifestăm clipă de clipă astfel că punctul de convergență al intereselor noastre rămâne componenta de embodiment (nu are un corespondent fidel în română însă l-am putea traduce ca întrupare). Ținem mult ca cei de care ne lăsăm inspirați și în energia cărora intrăm să fie unii care manifestă iubire, înțelepciune, bunătate și interes profund pentru a fi în serviciul a ceva mai mare decât ei, onorând toate formele de viață. Astfel că în ultimii 2 ani am parcurs programe experiențiale de lungă durată derulate de PsyDevelopment și Gene Keys International și suntem în formare pentru a folosi instrumentele de lucru oferite de aceste comunități. 

Pentru noi coerența este aspirația si tema centrală. Plecând de la armonia dintre diverse aspectele ale sinelui și ale manifestării noastre putem să cultivăm și coerența în relație, familie, comunitate și societate. Această înțelegere a Naturii Vieții și Omului este fundamentul a ce aducem în lume prin Coherent We Space. Astfel, am ales să participăm la cursurile celei mai prestigioase instituții care abordează acest subiect, Institutul HeartMath și începând cu 2021, am devenit practicieni pentru a aborda temele „Stres, anxietate și auto-reglare emoțională” și “Reziliența Inimii – integrarea traumei”. 

Așteptăm cu dedicare, blândețe și entuziasm să vă întâlnim.

Sunt Ionuț Eugen (Yungen), și joc rolurile de fiu, soț, tată, partener de afacere și colaborator în diverse rețele de oameni dedicați trăirii unei Vieți conștiente în spiritul Iubirii, al Comuniunii și al Serviciului.

Sunt antreprenor din 2017 și cu o experiență de peste 13 ani în mișcarea conștientă și explorarea naturii esențiale a Omului, a Conștiinței și a Vieții.

Am antrenat timp de 8 ani clienții din rolul de instructor de fitness și în ultimii 5 ani m-am specializat ca antrenor personal și coach cu focus pe facilitarea aliniamentului postural natural. Pentru o eficiență sporită m-am format pentru a include în procesul terapeutic masajul japonez și tehnici de lucru cu subconștientul.

Aspirația de a angrena totalitatea ființei umane în maniera în care trăiesc și lucrez m-a purtat și către alte formări în sfera relațională, lucrul cu trauma și integrarea umbrelor din interiorul nostru. Sunt într-o continuă învățare, aprofundare și redescoperire a modului în care inima, creierul și corpul fizic creează și generează starea de coerență în sine, în cuplu, în familie și în comunitate.

 Acest traseu profesional mă ajută să vă susțin în activarea conștienței corporale și aprofundarea stării de Prezență.

 

Experiența directă cu clienții și propriul parcurs de evoluție m-au inspirat să dezvolt o abordare practică, holistică și intuitivă pe care o numesc Antrenamentul lntegrativ și în care angrenez toate palierele ființei – fizic, energetic, emoțional, mental și spiritual. Prin aceste sesiuni veți beneficia de o transformare interioară & posturală cu rezultate concrete și durabile vizibile în felul autentic prin care vă mișcați și manifestați în Viață.

 

Sunt aici să vă ghidez pentru ca schimbările în dinamica interioară și fizică din timpul sarcinii și primii ani de viață alături de copii să fie reflectate în starea de coerență a familiei. În plus, ajut tatăl să devină stâlpul de prezență și stabilitate prin integrarea unor principii importante de atingere, masaj și susținere mental-emoțională a partenerei în această perioadă.

 

Timp de 3 ani am participat activ și în prezent co-facilitez cercuri de bărbați. Trăiesc sentimentul de apartenență și comuniune, o dezvăluire firească a puterii prin asumarea vulnerabilității și armonizarea lăuntrică a energiilor feminin-masculin. Toate acestea mă determină acum să sprijin bărbații în redescoperirea masculinității autentice și să integreze rolul de tată într-un mod care să îi potențeze propria unicitate și relația cu partenera și copilul.

 

Amândoi suntem profund dedicați transformării interioare și evoluției conștiente așa că am ales să parcurgem împreună o serie de formări care să ne aducă mai aproape de o înțelegere și trăire comună a sacralității vieții și a relației de cuplu. 

Ne interesează în special ca tot ceea ce cunoaștem, aspirăm, descoperim să fie integrate în prezența noastră și în felul în care ne manifestăm clipă de clipă astfel că punctul de convergență al intereselor noastre rămâne componenta de embodiment (nu are un corespondent fidel în română însă l-am putea traduce ca întrupare). Ținem mult ca cei de care ne lăsăm inspirați și în energia cărora intrăm să fie unii care manifestă iubire, înțelepciune, bunătate și interes profund pentru a fi în serviciul a ceva mai mare decât ei, onorând toate formele de viață. Astfel că în ultimii 2 ani am parcurs programe experiențiale de lungă durată derulate de PsyDevelopment și Gene Keys International și suntem în formare pentru a folosi instrumentele de lucru oferite de aceste comunități. 

Pentru noi coerența este aspirația si tema centrală. Plecând de la coerența între diverse aspectele ale sinelui și ale manifestării noastre, trup și suflet, putem să cultivăm și coerența în relație, familie, comunitate și societate și este fundamentul a ce dorim să aducem în lume prin Coherent We Space. Astfel, am ales să onorăm acest lucru prin participarea la cursurile celei mai prestigioase instituții care abordează acest subiect, Institutul HeartMath și începând cu 2021, am devenit practicieni pentru a aborda tema „Stres, anxietate și auto-reglare emoțională”. 

Așteptăm cu mare drag, blândețe și entuziasm să vă întâlnim.

Ce facem și pe cine ajutăm?

∴ Facilităm procese de transformare profundă pentru:

  • părinți și viitori părinți să dezvolte coerența în cuplu, să transforme traumele relaționale și să echilibreze dinamica energetică pentru a crea un mediu de familie iubitor și favorabil creșterii copilului
  • oamenii care vor să rescrie de la nivel celular povestea transgenerațională pentru a trăi în acord cu sinele lor autentic

Toate acestea au menirea  de a te susține să descoperi bucuria de a trăi și relaționa conștient, fiind aliniat la nevoile noii generații de copii.

Ce ne motivează?

∴ Dintotdeauna am simțit atracția către esențial și rădăcina vieții în corp fizic, cea de dincolo de cuvinte.

Propria experiență de trecere de la cuplu la familie și făurirea în pântec a fiicei noastre, Sananda, nașterea și experiența primilor ei 2 ani de viață ne-au transformat profund felul de a fi și a trăi. 

Simțim enorm de multă iubire și dăruire când lucrăm cu cupluri de părinți care vor să treacă împreună, conștient, prin aceste inițieri fundamentale – sarcina, venirea pe lume a copilului, primii lui ani de viață. Toate aceste etape invită o permanentă renaștere a cuplului la noi niveluri de uniune și conștiență.

🔅 De ce facem ceea ce facem?

Din drag de copii și iubirea față de Viață alegem deliberat calea iubirii conștiente și a educației continue alături de alte familii.

Avem certitudinea că cel mai important dar pe care îl facem copiilor este ca noi, părinții, să fim noi înșine. Acest proces implică integrarea traumelor personale și cele transgeneraționale care ne împiedică să fim autentici și să îi vedem de-adevăratelea.

Prin ceea ce facem sprijinim adultii ce nu au copii, persoanele care au deja copii cât și proaspeții părinți să își găsească calea unică de a trăi împlinitor – în sine, familie și comunitate.

 

Mai concret, acestea se traduc în familie prin respect, grijă și iubire de sine, recunoaștere și onorare a nevoilor în același timp cu considerație față de partener. Cultivăm o comunicare onestă și o intimitate pură prin igiena spațiului energetic al relației și susținerea reciprocă.

Credem cu tărie că această fundație este cea mai trainică investiție deoarece ceea ce trăiește copilul în pântec și în primii ani de viață rămâne adânc împregnant la nivel celular, subconștient. Dinamica de familie devine atmosfera interioară care îi va dicta atitudinea față de sine, ceilalți și viață.

Beneficiile parcurgerii programelor
Coherent We Space ֍

În final, de ce să lucrați acum cu noi

Dacă rezonați cu abordarea, haideți să ne cunoaștem!