loader image

Experiențiere somatică și Quantum Human Design cu Georgiana Pop  

Bun venit!

Mulțumesc pentru interesul pentru sesiunile de terapie și programele pe care le facilitez folosind:

 • Experiențierea Somatică
 • Transmisiunea Quantum Human Design
 • Practicile psiho-somatice și meditative Heart Math pentru creșterea coerenței corp-inimă-creier

 

––––––––––––––––––

Ce este Experiențierea Somatică?

Este un model terapeutic centrat pe corp care presupune o ghidare blândă, plină de compasiune, pentru prelucrarea simptomelor și integrarea traumelor și a altor tulburări de stres în vederea restabilirii conexiunii cu Sinele autentic, în relații și cu Viața ca întreg.

A fost dezvoltat de dr. Peter Levine începând cu anii ’70 și se bazează pe o intersecție multidisciplinară de fiziologie, psihologie, etologie, biologie, neuroștiință, practici de vindecare indigene și biofizică medicală.

 

Ce presupune trauma și stresul din perspectiva Experiențierii Somatice?

Ai suferit blocajele și traume rezultate în urma unor situații precum: accidente, proceduri medicale invazive, agresiuni sexuale sau fizice, abuz emoțional, neglijență, război, dezastre naturale, pierderi, traume la naștere sau factorii de stres cumulat prin supraviețuirea într-un mediu ostil, cu conflicte frecvente și rușinare cronică?

Fiecare dintre aceste situații îți pot afecta grav starea de sănătate, capacitatea de a funcționa optim, de a te relaxa, de a te conecta cu oamenii și a te bucura de viață.

Cum așa?

Practic, organismul tău e posibil să fi rămas blocat în stări fiziologice specifice reacțiilor de apărare – luptă, fugă sau îngheț. Acestea constituie o sursă de stres continuu pentru corpul tău și pot cauza dereglări de percepție, simțire și acțiune, profundă disociere de corp și de fluxul vieții care perturbă relaționarea ta în special cu părinții, partenerul de cuplu și copiii.

 

Cum te ajută să intri într-un proces terapeutic bazat pe Experiențierea Somatică?

În primul rând, este unul dintre cele mai gentile și profund transformatoare abordări din lume. De peste 50 de ani, Experiențierea Somatică își dovedește aplicabilitatea la nivel global având specialiști formați în peste 40 de țări care aplică cu succes modelul  în mai multe profesii și cadre profesionale – psihoterapie, psihiatrie, medicină, coaching, educație, fizioterapie, masaj, asistență socială, servicii de urgență etc.

Folosesc această abordare pentru a îți facilita:

 • Un proces de psiho-educare pentru ca tu să înțelegi și să aplici zilnic instrumente simple și eficiente pentru a te auto-regla și astfel te împuternicești și nu depinzi de cadrul terapeutic pentru o stare de bine
 • Creșterea toleranței la senzațiile corporale dificile și emoțiile suprimate fără a fi nevoie să îți amintești sau să povestești conținutul traumatic așa că reduci reacțiile necontrolate pe care le ai în relație cu membri familiei
 • Eliberarea energiei stagnate în sistemul nervos, cu blândețe, fără a suprasolicita organismul și a crea contextul pentru o retraumatizare și astfel te obișnuiești cu un ritm gentil și plin de considerație față de tine
 • Transformarea traumelor transgeneraționale și de atașament care încă au ecou și simptome la nivel energetic și corporal astfel încât să te conectezi fără interferențe cu sursa pură de iubire și putere care curge pe linia ta maternă și paternă
 • Dezvoltarea rezilienței, coerenței pentru a îți crește capacitatea de auto-îngrijire și de relaționare conștientă

 

După cum sesizezi, beneficiile nu sunt doar unele individuale ci are implicații pentru întreaga dinamică de familie și poți îmbunătăți considerabil modul în care relaționezi.

Dincolo de a fi un proces terapeutic este unul care te împuternicește să deprinzi practici și instrumente pe care le poți folosi în moduri eficiente și le poți oferi mai departe, prin propriul exemplu, celor dragi.

 

Te simți atras să te însoțesc într-un proces de terapie individuală?

Putem lucra împreună în ședințe online, săptămânale, cu durata de 90 min.

Pentru detalii și programări scrie-mi pe pagina de Facebook  – Coherent We Space – sau prin formularul de Contact.

 

Înainte să iei o decizie vrei să afli mai multe despre mine?

Îmi pun în serviciul tău întreaga experiență și expertiză despre care poți citi mai pe larg AICI.

 

––––––––––––––––––

 

Ce este Quantum Human Design?

Human Design este o sinteză care îmbină înțelepciunea antică și elemente din știința modernă, adusă în lume în 1987 de Ra Uru Hu. Este o colecție a tuturor arhetipurilor inspirate din I-Ching plasate într-o singură „hartă” care îți oferă informații relevante despre unicitatea ta, curgerea energiei vieții prin structura ta și stilul optim de a lua decizii.

În ultimii 20 de ani, o parte dintre primii formatori Human Design care au lucrat îndeaproape cu acest sistem de auto-descoperire au adus nota lor unică care continuă să fie adoptată la nivel global de tot mai mulți specialiști în practica lor terapeutică sau de coaching. Doi dintre cei care mă inspiră  și cu care continui să explorez propriul design sunt Richard Rudd – fondatorul Cheilor Genelor și Karen Curry Parker – creatoarea Quantum Human Design.

Quantum Human Design™ îți oferă un instrument prin care să începi să folosești propria hartă pentru a rescrie narațiunea în moduri mai pozitive, folosind un limbaj cu frecvență vibrațională înaltă. Practic te ajută să îți creezi și să trăiești o poveste  care este suficient de expansivă și inspirată de sinele tău autentic. Ghidarea prin Quantum Human Design are menirea să te împuternicească să îți urmezi propria cale, să îți reactiveze iubirea de sine, să te inspire să transformi condiționările în daruri și să te manifești pe deplin.

 

Ce m-a determinat să vreau să urmez formarea profesională continuă ca specialist Quantum Human Design și nu să rămână doar un instrument de autocunoaștere?

Prin Quantum Human Design am primit cunoașterea esențială și precisă despre cât de diferiți suntem noi trei, eu, Yungen și Sananda și ne-am explicat tendințele, prioritățile și modurile specifice de împlinire a nevoilor care se rulează la nivel pre-verbal. Faptul că am înțeles și experimentat pe viu ce am aflat despre “mecanica relațională” ne-a ajutat enorm să putem să trăim mai împlinitor, unici în uniune, așa cum ne place nouă să spunem.

Această specificitate constituie exact esențialul de care aveam nevoie pentru a îmbogăți tot ceea ce am rafinat în urma a peste 17 ani de pasiune și studiu în domeniul psihologiei și dezvoltării umane.

Așadar, “specializarea” pe care o iubesc cel mai mult din această abordare și care m-a determinat să investesc mult timp, energie și resurse financiare semnificative este cea care se referă la spațiul cocreat, la bio-câmpul comun pe care îl formează doi parteneri de cuplu sau întreaga familie. Este fascinant cu câtă acuratețe poate fi descris câmpul relațional prin QHD și asta are directă conexiune cu modul în care lucrăm în Coherent We Space.

 

Pe scurt, ceea ce descoperi despre tine prin analiza profilului Quantum Human Design:

 • modul tău optim de funcționare energetică astfel încât să îți poți onora cu adevărat nevoile și a relaționa autentic
 • aspectele din viața ta care sunt cel mai mult expuse pentru a fi condiționate și astfel să recunoști ce îți aparține și restul tiparelor să le lași să se dizolve
 • principalele provocări pe care le ai de depășit și astfel să știi care este laitmotivul vieții tale
 • manifestarea ta la nivel de umbră în domeniul relațiilor, abundență, iubire de sine, conectare cu Sursa, comunicare și manifestare și cum poți să transformi aceste frecvențe
 • abilitățile, darurile și harurile pe care le poți manifesta cu naturalețe în această viață

Prin practicile psiho-somatice și aplicațiile de stimulare a coerenței interioare ancorăm în trup și în viața de zi cu zi ceea ce descoperi în întâlnirile noastre.

 

Sunt aici să creez spațiul pentru ca tu să îți dai voie să trăiești cât mai autentic și să îți folosești puterea creativă într-un mod deliberat, aliniat cu scopul tău cel mai înalt.

Îmi doresc pentru tine să îmbogățești lumea cu darurile și harurile tale unice și extrem de valoroase. M-ar bucura să contribui pentru ca tu să devii o sursă vie de inspirație, iubire și integritate în tot ce atingi cu prezența și activitatea ta!

În funcție de obiectivul tău poți opta pentru ședințe :

 • individuale – Celebrează-ți unicitatea!
 • de cuplu – Relaționare conștientă în cuplu
 • care vizează întreaga familie (3-5 membri) – Dinamica energetică în familie

 

Detalii:

 • Pentru a face profilul QHD am nevoie de data, ora și localitatea nașterii
 • Întâlnirile sunt online, prin Zoom și recomand să ne vedem săptămânal
 • În funcție de obiectiv setăm un minim de ședințe și nu mai puțin de 3 pentru a putea permite o integrare prin practici psiho-somatice

 

Ai altă nevoie specifică?

Putem alege împreună altă configurație pentru sesiuni sau teme 🙂

Îmi pun în serviciul tău întreaga experiență și expertiză despre care poți citi mai pe larg AICI.

 

–––––––––––––––––––––––––––-

Experiențiere Somatică & Quantum Human Design

Iubesc să îmbin aceste două modele în practica terapeutică. Le găsesc ca fiind o combinație extraordinară!

Observ rezultate palpabile și un progres rapid în viețile celor care aleg să lucrăm prin Experiențiere Somatică lăsându-ne orientați de profilul Quantum Human Design individual și, acolo unde e cazul, al întregii familii.

 

Iată ce spun cei cu care am lucrat de curând:

“Experiența lucrului în terapia psihosomatică cu Georgiana este pentru mine o revelație. Am început să lucrez cu ea după mai bine de 8 ani în care fie am cochetat cu ideea de terapie. Am avut o scurtă experiență de psihoterapie clasică apoi am trăit cu convingerea că pot să îmi depășesc temerile și limitările singură, citind pe acest subiect. Acum îmi este extrem de clar că am făcut alegerea corectă mergând spre terapie și alegând-o pe Georgiana ca ghid.

Se conectează la un nivel extrem de profund cu mine, reușind să vadă adevărata sursă a problemelor și propune practici extrem de creative pentru a depăși limitările. Rezultatele sunt rapide și eficiente. Mă simt mai ușoară de poverile trecutului, mai încrezătoare în mine și în intuiția mea, mai conectată la adevăratul meu fel de a fi. Și asta după doar două luni de terapie.

Când mi-a prezentat Georgiana Quantum Human Design, întâi pentru mine și apoi pentru întreaga dinamică de familie, a fost ca și cum cineva mi-a dat un manual de utilizare 🙂. Am rezonat imediat și am identificat exact tiparele prezentate în membrii familiei mele. Acum îmi este mult mai ușor să am o abordare adaptată fiecăruia dintre noi, să aleg căi mai potrivite de comunicare astfel încât să creăm armonia mult dorită în cadrul familiei.

O recomand cu toată căldura și încrederea pe Georgiana, metodele folosite de ea trecând cu brio testul succesului pentru mine și familia mea.” – Crina N. – antreprenor

 

“Mulțumesc mult, Georgiana, pentru tot ce a adus în viață noastră de familie întâlnirea cu tine.

S-a așezat o liniște după ce am înțeles cât de natural este pentru noi să avem procese de decizie diferite și am căpătat un respect pentru partenerul meu și felul în care își este fidel lui însuși. A revenit simțirea că putem avea o viață frumoasă și împlinitoare împreună, iar acum îmi vine natural să respect relația noastră și pe fiecare individual, iar de aici o să vină multe opțiuni de a trăi frumos și din plin împreună.

Am rămas cu bucuria înțelegerii că am să îmi onorez nevoia și dorința de a fi activă și de a experimenta, iar acum a devenit evident și vizibil câtă susținere am din partea lui și câtă contribuție este de fapt pentru el și pentru noi ca eu să fiu cinesunt. E fascinant să simt asta atât de profund în interiorul meu după aproape 20 de ani de relație 😊

Apreciez foarte mult modul tău lejer și relaxat de a trezi profunzimi din interiorul nostru și este impresionant cât de multe lucruri poți percepe despre fiecare individual, cât și despre dinamică familiei, însă cu atâta respect și dorința vie de a onora unicitatea fiecăruia. Mulțumim din inimă!” – Irina – terapeut

 

„Sesiunea Quantum Human Design a fost magică, revelatoare și plină de „aha” – uri. Mi s-a răspuns la multe întrebări despre personalitatea mea. Am conștientizat și recunoscut muuulte tipare comportamentale, reactive și emoționale din care funcționez.

Georgiana m-a ghidat către aceste informații cu blândețe, răbdare și o căldură care se percepea dincolo de ecranul telefonului. Acum că am avut această experiență excepțională, pot spune că mă accept și îmi accept personalitatea cu și mai multă îngăduință și iubire. Mă îmbrățișez cu și mai multă iubire și armonie.

Draga mea, cu inima plină de recunoștință, îți spun un „mulțumesc” imens pentru valoarea adăugată vieții mele. Această sesiune m-a făcut să mă văd, m-a oglindit și mi-a oferit claritate și perspectivă.” – Tunde K. – artist & terapeut

 

E momentul să lucrăm împreună?

Pentru detalii și programări scrie-mi pe pagina de Facebook  – Coherent We Space sau prin formularul de Contact.

 

Te aștept cu brațele deschise să te susțin ca să îți redescoperi și celebrezi unicitatea!

 

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest