loader image

Termeni și condiții

Această secțiune reprezintă termenii și condițiile necesare utilizării site-ului www.coherentwespace.ro (denumit în continuare „Site-ul”) și reprezintă o convenție legală – un contract între dumneavoastră, în calitate de în calitate de utilizator/cumpărător, și noi, administratorii COHERENT WE SPACE S.R.L.

Prin navigarea pe site-ul nostru, prin plasarea unei comenzi sau înscrierea la un eveniment pe care îl derulăm sunteți de acord cu Termenii și Condițiile enunțați mai jos. Vă rugăm să citiți și “Politica noastră de confidențialitate”, „Politica privind utilizarea modulelor cookie” și “Disclaimer”, înainte de a naviga pe site sau a plasa o comandă. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul. 

 

PREZENTUL CONTRACT. 

Înțelegeți că atât prezentul contract, cât și toate politicile la care acesta face referire (“Politica noastră de confidențialitate”, „Politica privind utilizarea modulelor cookie” și “Disclaimer”) au caracter obligatoriu față de dumneavoastră. 

Menționăm că prin accesarea și utilizarea site-ul, prin plasarea unei comanzi sau prin înscrierea la un eveniment marca Coherent We Space, dumneavoastră, în calitate de utilizator/cumpărător, vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și Condițiilor de pe site și vă luați angajamentul de a respecta prezentul contract și politicile indicate. 

Prin folosirea site-ului și respectiv al conținutului acestuia dumneavoastră, în calitate de utilizator/cumpărător, deveniți responsabil pentru consecințele care decurg din utilizarea acestora. Administratorul nu este responsabil pentru modalitatea în care utilizator/cumpărătorii sau terțe părți (societăți comerciale, parteneri sau companii media) utilizează conținutul.

Ne rezervăm de a putea efectua oricând orice modificări ale acestor prevederi, ale conținutului sau structurii site-ului fără notificarea prealabila a utilizatorilor/cumpărătorilor. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul plasării comenzii. Accesând site-ul nostru veți găsi cea mai recentă versiune a acestora. 

 

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Acest site este deținut și administrat de către COHERENT WE SPACE S.R.L. o societate cu sediul social în Bușteni, str. Caraiman nr. 15A, judet Prahova, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J29/1503/2018 și cod unic de înregistrare 39672708 și avem ca domeniu principal de activitate: Alte forme de învățământ n.c.a. (COD CAEN 8559).

Toate elementele de conținut cum sunt descrierile, desenele, elementele de grafică și design care apar pe site, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a COHERENT WE SPACE S.R.L., fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare) şi sunt protejate prin Legea drepturilor de autor şi prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală.

Utilizatorului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui element conținut de mai sus în orice alt context decât cel original intenționat de COHERENT WE SPACE S.R.L.. Includerea oricărui element de conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor asupra elementelor de conținut precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea elementelor de conținut, nu este permisă fără obținerea consimțământului prealabil scris al administratorului COHERENT WE SPACE S.R.L.

Administratorul COHERENT WE SPACE S.R.L. poate oferi utilizatorului/cumpărătorului printr-un acord scris dreptul de a utiliza sub o formă descrisă, un anumit conținut al site-ului. Acest acord scris se aplică strict pentru conținutul definit, pe o perioadă stabilită în acord și doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestui conținut, fără a putea utiliza alt conținut al site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus, de a sesiza autoritățile competente pentru tragerea la răspundere administrativă/penală a oricăror fapte antisociale și de a ne adresa justiției pentru recuperarea în integralitate a oricăror prejudiciilor cauzate, prezente sau viitoare, inclusiv beneficiile nerealizate și cheltuielile de judecată (inclusiv onorariile avocaților).

 

CONȚINUTUL SITE-ULUI

Întreg conținutul site-ului și elementele de grafică aparțin societății COHERENT WE SPACE S.R.L.

Conținutul site-ului, indiferent de zona în care se află în site și indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale. Orice utilizare de conținut de către terțe persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres și prealabil al COHERENT WE SPACE S.R.L.. Prin urmare, este interzisă copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distribuția parțială, integrală sau modificată a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal, cu următoarele excepții:

(i) este permisă reproducerea (pe site-uri noncomerciale, articole din presă, forumuri și rețele sociale etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informațiilor preluate, cu link, sub următoarea formă: (Sursa: Coherent We Space, Autor – link către conținutul site-ului).

(îi) sunt permise link-urile către site-ul www.coherentwespace.ro , iar specificarea sursei informațiilor se va face după fiecare link sau în finalul articolului, după cum urmează: „Informații furnizate de Coherent We Space – link către conținutul site-ului)

Utilizatorii se obligă să respecte toate drepturile de autor și toate drepturile conexe acestuia și orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care Administratorul site-ului și partenerii săi le dețin asupra/în legătură cu site-ul www.coherentwespace.ro .

Coherent We Space își rezervă dreptul de a acționa în instanță orice persoană și/sau entitate care încalcă în orice mod prevederile de mai sus. 

Cererile de utilizare a conținutului site-ului în orice scop altul decât cel personal pot fi făcute prin e-mail la adresa mail hello@coherentwespace.ro.

 

ÎNREGISTRAREA LA EVENIMENTE

Accesul în vederea înregistrării la evenimente este deschis oricărei persoane fizice care a împlinit cel puțin 18 ani sau persoanelor juridice.

Administratorul COHERENT WE SPACE S.R.L. își rezervă dreptul de a restricționa dreptul de înregistrare în cazul în care consideră că în baza conduitei sau activității unei persoane, acțiunile acestuia ar putea prejudicia sau au prejudiciat deja administratorul. 

De asemenea, înregistrarea poate fi restricționată în cazul în care evenimentul a atins numărul maxim de participanți.

Înregistrarea la evenimentele prezentate pe site se realizează prin completarea formularului de înregistrare, adăugarea produselor dorite în coșul de cumpărături și efectuarea plații prin una dintre modalitățile indicate expres în cadrul art. Modalități de plată.
Doar completarea formularului sau a plății nu implică rezervarea și înregistrarea la evenimente.

Persoana fizică sau persoana juridică ce realizează înregistrarea, consimte prin transmiterea formularului de înregistrare, că toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete și adevărate la data înregistrării.

Administratorul poate anula o înregistrare în urma unei notificări, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

  • neacceptarea de către banca emitentă a cardului, a tranzacției, în cazul plății online;
  • invalidarea tranzacției de către procesatorul de plăti agreat, în cazul plății online;
  • datele furnizate sunt incomplete și/sau incorecte;
  • evenimentul a atins numărul maxim de participanți și nu mai sunt locuri disponibile.

Clientul poate anula participarea la un eveniment prin notificare scrisă la adresa: hello@coherentwespace.ro. Taxa de participare se rambursează exclusiv în condiții specifice care sunt prezentate pentru fiecare eveniment în parte. 

Vă rugăm să efectuați plata doar dacă sunteți siguri că puteți fi prezent la eveniment.

 

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Toate tarifele prezentate pe site sunt exprimate în Lei. Taxa de participare include participarea la toate sesiunile evenimentului incluse în pachetul de participare achiziționat.

Modalitățile de plată disponibile pentru evenimentele organizate de COHERENT WE SPACE S.R.L. sau pentru serviciile prestate de companie, sunt următoarele:

  • Plata online, cu cardul, direct din site-ul www.coherentwespace.ro , prin intermediul procesatorului de plăti agreat;
  • Plata prin virament bancar în contul administratorului COHERENT WE SPACE S.R.L. după emiterea și transmiterea facturii proforme către participant;

Plata se va efectua înainte de eveniment și dovada acesteia va fi trimisă pe email la hello@coherentwespace.ro. În baza confirmării plății administratorii vor emite factura fiscală finală prin e-mail cumpărătorului.

Pentru comenzile efectuate în numele unei entități juridice se pot emite facturi fiscale în urma unei solicitări scrise primite la hello@coherentwespace.ro imediat după efectuarea plății pentru un produs. Solicitarea trebuie să conțină: numele pe care s-a efectuat comanda și datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comerț, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat). 

 

POLITICĂ DE LIVRARE A SERVICIILOR ONLINE

Pe siteul www.coherentwespace.ro pot fi achiziționate produse audio-video și cursuri online.

Cumpărătorul poate comanda serviciile dorite prin adăugarea acestora în coșul de cumpărături și efectuarea plății cu cardul. Comanda este considerată finalizată doar în momentul achitării prețului total al serviciilor în pagina securizată a procesatorului de plăți și este afișat mesajul de confirmare care anunță finalizarea cu succes a plății integrale.

În urma acestui proces de achiziție, cumpărătorul își oferă acordul de a fi contactat de administratorii Coherent We Space prin telefon sau prin sisteme informatice automatizate la datele de contact oferite în formularul de comandă. Livrarea serviciilor se va face prin intermediul platformelor online sau prin email la adresa indicată de Cumpărător la momentul plasării comenzii și acesta din urmă este singurul responsabil de furnizarea datelor reale, exacte și complete, așa cum se solicită în formularul de înregistrare al siteului. În cazul în care se constată că informațiile puse la dispoziție de cumpărător sunt inexacte, deținătorii site-ului își rezervă dreptul de a refuza Cumpărătorului accesarea serviciilor oferite pe site, precum și înscrierea și participarea la evenimentele organizate.

 

POLITICA DE RETURNARE A INVESTIȚIEI

Fiecare produs online are stipulată o garanție, o clauză de returnare a investiției în termen de 15 de zile de la achiziționarea acestuia. Returnarea investiției are loc dacă cumpărătorul trimite o cerere prin mail la hello@coherentwespace.ro. După 15 zile cumpărătorul nu mai are dreptul de a cere returnarea investiției.

Pentru cumpărătorii de cursuri online, garanția asigurată este că dacă după prima sesiune consideră că nu i se potrivește programul, pot să ceară prin mail la hello@coherentwespace.ro returnarea integrală a sumei plătite și i se va restitui în contul din care a efectuat plata. Acest lucru implică excluderea automată din programul online din care face parte.

 

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Administratorul COHERENT WE SPACE S.R.L. nu este responsabil în nici un fel în fata niciunui utilizator/cumpărător pentru modul în care acesta utilizează site-ul sau conținutul primit din partea Coherent We Space prin email sau prin reprezentanții săi. 

Administratorul COHERENT WE SPACE S.R.L. nu răspunde de conținutul, calitatea sau situația altor site-uri la care se ajunge prin legături din secțiunile site-ului www.coherentwespace.ro sau al altor site-uri în care este preluat conținutul marca Coherent We Space. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poarta integral proprietarii acestora.

COHERENT WE SPACE S.R.L. nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul sau transmitere de emailuri. COHERENT WE SPACE S.R.L. nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu aceste servicii. Totuși, deşi serviciile de plată și mailing sunt oferite în totalitate și în mod independent de către furnizorii noștri COHERENT WE SPACE S.R.L.va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

 

LITIGII

Orice dispută, de orice fel, care ar putea să apară între utilizator/ cumpărător și administrator COHERENT WE SPACE S.R.L. se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă aceasta nu va fi posibilă, litigiul va fi deferit instanțelor competente, în conformitate cu legile române în vigoare.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această situație nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

DISPOZIȚII FINALE

Acest site este deținut de către COHERENT WE SPACE S.R.L., care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții.

Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site. Prin navigarea și utilizarea site-ului, prin plasarea unei comenzi, înscrierea la un eveniment și/sau al oricărui conținut trimis prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc) de către administrator prin accesare și/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), utilizatorul/cumpărătorul se declară de acord cu prevederile documentului Termeni și Condiții.

Utilizatorul/cumpărătorul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Administratorul  COHERENT WE SPACE S.R.L. își rezervă dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natură si/sau legături pe oricare pagină a site-ului, cu respectarea legislației în vigoare.