loader image

Abordarea Aliniamentul Integrativ cu Ionut Eugen Pop

Bun venit!

Mulțumesc pentru interesul tău acordat sesiunilor și programelor de aliniament pe care le facilitez folosind:

 • Antrenamentul Integrativ
 • Mentor-Coaching Integrativ

Ambele integrează Practicile psiho-somatice și meditative Heart Math pentru creșterea coerenței corp-inimă-creier și dezvoltarea rezilienței.

 

Ce este Abordarea Aliniamentul Integrativ?

Te ghidează să-ți redescoperi și urmezi cu precizie și ușurință drumul tău unic, ca bărbat și femeie întreagă, înaintând cu încredere, conștiență și autenticitate pe calea Vieții alături de familia sau partenera/ul tău.

Esența abordării este reprezentată de echilibrul dintre educația și practica integrativă (interioară – integrală – interdisciplinară), accentul fiind pus pe cea din urmă. Puterea și Cunoașterea ta interioară este stimulată prin informații sintetizate, activări ale abilităților și a darurilor tale lăuntrice stocate în ADN, practici psiho-somatice, aliniament postural și exerciții meditativ-contemplative.

Întreaga experiență este una directă și aliniată la specificul fiecărui om prin aplicații și resurse educative menite integrării în traiul vieții cotidiene.

 

–––––––––––––––

I. Antrenamentul Integrativ

Antrenamentul Integrativ este o abordare holistică, practică și intuitivă de explorare a naturii esențiale a Vieții, a Omului și a Conștiinței.

Menirea sa este să-ți faciliteze redescoperirea bucuriei de a trăi, de a te mișca conștient și manifesta autentic. Fundamentul este starea de coerență corp-inimă-creier sau echilibrul interior-exterior transpus în integritatea naturală a atitudinii posturale și a coloanei tale vertebrale.

Antrenamentul înglobează practici ancestrale și inovative de lucru cu inteligența fizică, mentală, emoțională, energetică și spirituală, cultivând prin această abordare unitară o expansiune naturală a conștienței.

 

Câteva dintre beneficiile si efectele aplicării procesului de Antrenament Integrativ

 • Activezi și dezvolți Atitudinea Posturală Autentică prin bucuria de a te mișca conștient, mai liber și natural
 • Amplifici starea de Prezență Întrupată și astfel îți crești încrederea, calmul și siguranța de sine
 • Crești nivelul de coerență corp-emoție-minte-spirit și astfel puterea și eficiența în manifestare sporește
 • Transformi din tensiunile mental-emotionale, blocajele energetice și durerile fizice în resurse de reziliență, auto-cunoaștere și luciditate
 • Redescoperi echilibrul intrinsec și cultivi claritatea mental-emotională
 • Activezi darurile tale interioare și întelepciunea stocată în ADN folosind transmisiunea Cheile Genelor
 • îți sporesti vitalitatea, stabilizezi verticalitatea si flexibilitatea coloanei vertebrale în aliniamentul său optim și natural

Cum se desfășoară antrenamentele și care sunt pașii pentru colaborare?

Desfășurarea sesiunilor are loc online iar durata este de 90 de minute/sesiune.

Pasul I – o conversație telefonică în care stabilim data și ora sesiunii inițiale

Pasul II – sesiunea introductivă de inițiere în Abordarea Aliniamentul Integrativ, de cunoaștere reciprocă și evaluare a coerenței corp-emoție-minte-spirit

Pasul III – startul colaborării pe durata a minim 40de zile (5 sesiuni + 1 sesiune de integrare și reevaluare finală)

 

Ești interesat(ă) să te ghidez într-un proces de Antrenamente Integrative individuale?

Putem lucra împreună în ședințe online, săptămânale, cu durata de 90 min.

Pentru detalii și programări scrie-mi pe pagina de Facebook  – Yungen – Antrenor & Mentor-Coach Integrativ – sau prin formularul de Contact.

 

Înainte să iei o decizie vrei să afli mai multe despre mine?

Îmi pun în serviciul tău întreaga experiență și expertiză despre care poți citi mai pe larg AICI.

 

–––––––––––––––––

II. Mentor-Coaching Integrativ

Este menit să te ghideze prin Transformarea Interioară & Posturală spre redescoperirea Sinelui autentic, natura ta esențială.

Scopul întâlnirilor vizează creșterea bucuriei de a trăi, a puterii de manifestare și de creare conștientă a vieții pe care o iubești alături de partener/ă, copii și familie. Pentru ca acest lucru să fie realitatea ta experențială, întregul proces de colaborare este orientat și aliniat la unicitatea, obiectivele și aspirațiile tale.

 

În cadrul sesiunilor folosim provocările și blocajele din ființa și viața ta ca și combustibil de transformare, de creștere și aliniere la Sursa lăuntrică de putere, înțelepciune și încredere.

Astfel, ca bărbat vei putea să fii stâlpul de prezență, susținere, claritate și verticalitate pentru partenera și copilul tău iar ca femeie devii mama și iubita încrezătoare, naturală, sigură și relaxată de care familia ta are nevoie.

 

Cum te ajută să intri într-un proces transformațional bazat pe Coachingul Integrativ?

 • Conștientizezi rădăcina interioară a blocajelor din viața ta și astfel dobândești claritate și responsabilitate
 • Transformi limitările și provocarile din tine în oportunitati de creștere și de maturizare
 • Îți antrenezi atenția să meargă către esențialul din Viață și astfel îți crești eficiența, încrederea și simplitatea
 • Îți recunoști și întărești darurile sufletesti și capacitatile native de a crea conștient viața pe care o iubești
 • Te aliniezi profund la menirea și calea ta unică și ți-o urmezi cu o mai mare usurință și perseverență
 • Accesezi Sursa de putere și forță interioară și astfel te manifesti cu întelepciune și coerență din esență spre viața cotidiană și relații
 • Transformi traumele și blocajele lăuntrice în autenticitate, siguranță și prezență și astfel îți crești abilitatea de a simți, a primi și dărui Iubirea veritabilă

 

După cum sesizezi, beneficiile Antrenamentului & Coachingului Integrativ nu sunt doar unele individuale ci are implicații pentru întreaga dinamică de familie și poți îmbunătăți considerabil modul în care relaționezi.

Dincolo de a fi un proces de redescoperire și transformare interioară & posturală, este unul care te împuternicește să deprinzi practici și instrumente pe care le poți folosi în moduri eficiente și le poți oferi mai departe, prin propriul exemplu, celor dragi.

 

Cum se desfășoară sesiunile de Coaching și care sunt pașii pentru colaborare?

Desfășurarea sesiunilor are loc online iar durata este de 60-90 de minute/sesiune.

Pasul I – o primă conversație telefonică în care stabilim data și ora sesiunii inițiale

Pasul II – sesiunea introductivă de inițiere în Abordarea Aliniamentul Integrativ, de cunoaștere reciprocă și clarificare a obiectivelor

Pasul III – startul colaborării pe durata a minim 5 sesiuni dedicate împlinirii scopului la care ne-am angajat reciproc

 

Ești interesat(ă) să te susțin într-un proces de Mentor-Coaching Integrativ individual?

Putem lucra împreună în ședințe online, săptămânale sau bi-lunare, cu durata de 60-90 min.

 

Iată ce spun câțiva din oamenii cu care am lucrat

“Procesul cu Yungen a fost atât de bogat, încât a depășit cu mult așteptările mele la nivel de corp.

Ce am luat cu mine?

Mai multă prezență, centrare, verticalitate în corp și în acțiunile mele. Echilibrarea relației masculin-feminin. Conectare mai profundă la corp și respirație. Mai multe pauze de respirație conștientă. Relaxarea maxilarului și a întregii coloane vertebrale. Tensiunile din zona spatelui s au redus până aproape de zero. Încredere mai mare în intuiția mea și în înțelepciunea corpului meu. Mai multă acceptare față de rigiditate și detașare de nevoia constantă de flexibilitate. Mai multă coerență minte-corp-inimă. Inclusiv repoziționare față de clienții mei și mai multă prezență în spațiile pe care le ghidez.

Și încă un rezultat: am învățat să mă grăbesc încet. Să rămân în centru și când e nevoie să calc pe accelerație

Mulțumesc pentru tot!”Diana I.Călin – coach & antreprenoare

 

“În urma celor 3 sesiuni în atelierul de Andrenament Integrativ, schimbarea a fost simțită la nivel fizic prin deblocarea anumitor centri ce îmi aduceau tensiune și la nivel energetic.

Integrarea a ceea ce a fost manifestat și a ce are să vină a fost foarte concretă și vizibilă. Am găsit în mine răspunsurile la misiunea mea atât individuală cât și în cuplu, s-au manifestat sincronicitati și deblocarea anumitor aspecte atât în corpul meu cât și pe plan antreprenorial. Am primit răspunsuri și cuvinte cheie de la sinele meu înalt în detaliu asupra cărui aspect să mă concentrez mai departe și ce să las să plece din ce nu mai funcționază acum.

Mulțumesc frumos pentru spațiu și pentru frecvența energetică cu care ai venit. Simt că a fost o investiție în creșterea mea individuală și spirituală atât de rapidă, vizibilă și eficace.”Sasha Bărbăroșie – Antreprenor, tată a 2 copii

 

„Este o bucurie mare să descopăr acest tip de antrenament integrativ pentru viața de zi cu zi. Mă ajută mult să devin conștientă de mine ca întreg, la un alt nivel, de simțirile mele din corp, de emoțiile mele unde și în ce fel se simt, cu care mă identific mai mult în anumte momente, să îmi ascult mai bine corpul, să fiu PREZENTĂ, atentă la corpul meu și nevoile lui. Îmi aduce claritate acest program, în simțurile mele, intuiție, în corp, și mai ales, îmi aduce aminte de unde am plecat și ce focus îmi este necesar zi de zi.

Am întâmpinat multe provocări cu mine și cu vechiurile obiceiuri, însă cu toate acestea, modul în care am fost ghidată și motivată de aceste antrenamente zilnice, mi-au fost de real folos. Yungen reușește să ghideze superb acest proces, cât să conectez fiecare piesă de puzzle/ de ceea ce știu deja, prin modul său de a vorbi, locul din care vorbește și ne ghidează, exemplu de poziție, de ritm și disciplină, îmbinat cu flexibilitate și recunostiță, sunt perfecte.

Consider că fiecare om are nevoie să își dedice 10-15 minute pe zi pentru așa conștientizări și exerciții, atât interioare cât și exterioare. Până să parcurg o parte din program, nu eram conștientă de necesarul acestor vorbe, gânduri, exerciții, respirații, zâmbete și atenție. Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile primite până acum minții, corpului și emoțiilor mele.” – Diana Vestineanu – trainer, mamă a unui băiat

 

 

E momentul să lucrăm împreună?

Pentru detalii și programări scrie-mi pe pagina de Facebook  – Yungen – Antrenor & Mentor-Coach Integrativ sau prin formularul de Contact.

 

Te aștept cu dedicare și brațele deschise să te susțin în redescoperirea bucuriei de a trăi, de a te mișca conștient și manifesta autentic!

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest