loader image

Comunitatea Coherent We Space – “Familii și viitori părinți pentru noua generație de copii”

Comunitatea Coherent We Space

Hai în comunitatea Familii și viitori părinți pentru noua generație de copii”

 

Dragă părinte sau viitor părinte, astăzi îți adresăm invitația de a veni alături de noi în  comunitatea Coherent We Space.

Am povestit pe scurt despre noua generație de copii în articolul de AICI. Acum facem un nou pas.

 

Vrem să știi deja că prin această nouă inițiativă ne aducem împreună într-un Cerc, pentru început virtual, în care ne regăsim susținerea și inspirația pentru:

 • a deveni cupluri unite și părinții iubitori, relaxați și încrezători, de care copiii au nevoie
 • a rescrie povestea transgenerațională bazată pe frică, greutate și supraviețuire, la o conștiință a comuniunii, coerenței și prosperității
 • a cultiva spațiul interior și relațional al cuplului pentru a pregăti o concepție conștientă, o sarcină și naștere lucidă

Ne dorim ca prin acest grup tu să te simți cu adevărat susținut și inspirat pentru ca la rândul tău să poți crea o bază de siguranță, încredere și bucurie pentru familia ta.

 

Cine suntem noi?

Georgiana și Ionuț Eugen Pop, părinți din 2020, de profesie terapeuți și coachi cu abordare integrativă. Mai multe despre noi găsești aici.

Experiența de trecere de la cuplu la familie a fost deopotrivă plină de magie și bucurie, dar și tulburătoare la nivel interior.

Sarcina a coincis cu perioada de pandemie, cu adaptarea profesională în online și îndepărtarea de prieteni pentru că am ales să ne mutăm din București în Bușteni. Deși eram împreună și aproape de natură așa cum ne doream și perioada “oficială” de izolare socială a trecut în câteva luni, sentimentul nostru de separare a continuat să fie prezent.

Am realizat că nu este doar o impresie izolată și că ceea ce noi trăim e valabil și pentru multe alte cupluri și părinți.

Acum o înțelegem ca fiind consecința firească a faptului că perioada sarcinii și creșterea copiilor a trecut de la a fi responsabilitatea și bucuria unei întregi comunități la a fi o datorie a părinților. Ba chiar de multe ori, partea emoțională și conectarea relațională devine doar atribuția mamei.

Noi și mulți părinți simțim că e momentul pentru o schimbare de paradigmă în care rolul tatălui este inclus conștient și prețuit. Implicarea activă a acestuia este o necesitate pentru dezvoltarea coerentă a copiilor și a familiei. În plus, o comunitate unită nu e un răsfăț ci o nevoie naturală pe sufletul nostru caută să o împlinească.

E ceva ce ți-ai dori și tu să trăiești alături de familia și copilul tău?

 

Cu ce te-ar mai putea ajuta încă un grup pe Facebook despre “parenting”?

Cu nimic dacă îl privești așa.

Însă dacă rezonezi cu faptul că nu intenționăm să fie doar un grup ci o comunitate vie de Oameni, cupluri și familii, atunci da, te poate ajuta.

 

Concret, noi suntem facilitatori și contributori însă fiecare membru devine co-creator prin propria experiență și împărtășire.

Împreună devenim o rețea de cupluri și familii interconectate care se susțin pentru a răspunde cu iubire și luciditate nevoilor autentice a noii generații de copii.

 

Ce vei primi prin implicarea activă în comunitate:

 • CUNOAȘTERE despre rolul atitudinii părinților asupra copiilor (din punct de vedere psihologic, energetic și spiritual)
 • SUSȚINERE mental-emoțională prin perspective și împărtășiri despre viața de cuplu și familie
 • RECOMANDĂRI de activități practice și recreative pentru reducerea stresului și conectarea autentică cu partenerul și copilul
 • INSPIRAȚIE pentru integrarea traumelor personale și transgeneraționale care se manifestă prin provocări în relațiile tale
 • SPAȚIU DE CONȚINERE ȘI SIGURANȚĂ pentru cupluri care se pregătesc sau sunt în perioada sarcinii astfel că împreună avem un rol activ la nașterea propriu-zisă a noii generații

 

Ce NU vei găsi în acest grup:

 • sfaturi sau recomandări medicale din partea membrilor care nu sunt specializați pe asta
 • cereri de recomandări sau sugestii de produse pentru îngrijirea copiilor
 • cerere de sprijin financiar sau donații pentru cazuri umanitare
 • agresivitate, jigniri sau comportament umilitor
 • poze, articole, clipuri din surse externe care nu surprind propria poveste și perspectivă

 

Care e rolul tău?

De co-creator, participant activ în dezvoltarea acestui spațiu sacru.

Spiritul de comunitate și sentimentul de apartenență sunt direct proporționale cu implicarea ta, cu investiția de timp, energie și comunicare pe care o angrenezi alături de noi.

Cu cât alegi să contribui mai onest și frecvent, cu atât organismul viu al comuniunii ne aduce mai adânc împreună într-un spațiu coerent.

 

Așadar, simți că e locul tău aici?

Putem și e momentul să dăm un start iubitor și încurajator copiilor noștri!

Ține de noi să ne actualizăm percepția și atitudinea pentru a îi ghida pe copii cu deschidere, prezență și o încredere tot mai adâncă în misterul și miracolul Vieții.

 

Vino alături de alte cupluri și familii dedicate Iubirii Conștiente.

 • Intră în Comunitate AICI -> https://www.facebook.com/groups/coherentwespace
 • Asigură-te că setezi grupul ca Favorit, pentru a fi la curent cu noutățile
 • Urmărește și interacționează cu postările și materialele video prin comentarii
 • Împărtășește experiența sau întrebările tale iar noi îți răspundem prin clipuri scurte, ateliere live sau chiar creăm o poveste personalizată pentru familia ta 🙂
 • Invită în grup doar prietenii care sunt direct interesați de o abordare integrativă asupra cuplului, familei și noii generații de copii

 

Ține de noi să ne actualizăm percepția și atitudinea pentru a îi ghida pe copii cu deschidere, prezență și o încredere tot mai adâncă în misterul și miracolul Vieții.

Te așteptăm cu dedicare și bucurie!

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest