loader image

Activează-ți Puterea Unicității prin Quantum Human Design

Bun venit!

Apreciem interesul pentru sesiunile și programele pe care le facilităm folosind transmisiunea Quantum Human Design by Karen Curry Parker și practicile psiho-somatice și meditative pentru creșterea rezilienței și coerenței inimii.

 

Care sunt beneficiile lucrului cu acest sistem

Pe scurt, ceea ce descoperi despre tine prin analiza profilului Quantum Human Design te sprijină să descoperi:
– modul tău optim de funcționare energetică astfel încât să îți poți onora cu adevărat nevoile și a relaționa autentic
– aspectele din viața ta care sunt cel mai mult expuse pentru a fi condiționate și astfel să recunoști ce îți aparține și restul tiparelor să le lași să se dizolve
– principalele provocări pe care le ai de depășit și astfel să știi care este tema centrală a vieții tale
– manifestarea ta în domeniul relațiilor, abundență, iubire de sine, conectare cu Sursa, comunicare și recomandări despre cum poți rafina expresia ta
– abilitățile, darurile și harurile pe care le poți manifesta cu naturalețe în această viață

Prin practicile psiho-somatice și aplicațiile de stimulare a coerenței interioare ancorăm în trup și în viața de zi cu zi ceea ce descoperi în întâlnirile noastre.
Suntem aici să creăm spațiul pentru ca tu să îți dai voie să trăiești cât mai autentic și să îți folosești puterea creativă într-un mod deliberat, aliniat cu scopul tău cel mai înalt.

Ne dorim pentru tine să îmbogățești lumea cu darurile și harurile tale unice și extrem de valoroase. Ne-ar bucura să contribuim pentru ca tu să devii o sursă vie de inspirație, iubire și integritate în tot ce atingi cu prezența și activitatea ta!

.

.

În funcție de obiectivul tău poți opta să lucrăm individual sau în ședințe de cuplu.

 

I) Pachet 1. Activează-ți Puterea Unicității

– 3 sesiuni de 75 min

Pentru ca tu să îți recunoști, activezi și celebrezi unicitatea aflând tiparul energetic, principalele zone de condiționare, limitare dar și punctele de reziliență, daruri și haruri specifice
– Prima întâlnire: analiză și împărtășire a aspectelor generale din harta ta – abordăm tiparul energetic autentic, autoritatea ta interioară și strategia optimă de luare a deciziilor
– A doua întâlnire: intrăm mai în profunzime pe dinamica energetică a tiparului tău și explorăm temele prin care ai fost expus la condiționare, cum poți transcede energia stagnată pentru a trăi mai în acord cu Sinele tău profund și care sunt darurile tale naturale
– A treia întâlnire: practici psiho-somatice și meditative pentru întruparea a ce ai descoperit despre tine astfel încât să te conectezi mai ușor cu unicitatea ta și maniera cea mai benefică și autentică de a fi în relații

Pentru că aceste 3 sesiuni constituie un proces secvențial și coerent împreună, intervalul întregului parcurs este de maxim o lună.
Ulterior colaborării îți recomandăm călduros să continui experimentarea conștientă, practica și integrarea în viața de zi cu zi a ce ai descoperit despre tine în acest parcurs împreună.

În cazul în care rezonăm, procesul poate continua cu sesiuni de mentor-coaching somatic pentru transformarea de profunzime.

 

II) Pachet 2. Relaționare Autentică și Armonioasă în Cuplu

– 2 sesiuni de 1,5 ore

Pentru ca voi să explorați tiparele energetice și dinamica de cuplu și să aflați cum puteți trăi împliniți
– Prima întâlnire: analiză și interpretare a aspectelor specifice din harta voastră – sunt revelate nevoile profunde ale fiecărui partener și abordarea necesară în relație pentru a se simți cu adevărat iubit, asemănările și diferențele dintre voi, strategia optimă de luare a deciziilor , zonele de atracție, de interferență, cele de colaborare precum și potențialele provocări relaționale
– A doua întâlnire: practici psiho-somatice și meditative pentru întruparea unuia dintre aspectele descoperite despre voi în sesiunea precedentă. Explorați moduri prin care vă puteți asculta și crește gradul de coerență astfel încât să vă conectați mai ușor, onorându-vă atât unicitatea, cât și relația.

*Important*

Recomandăm și încurajăm susținerea celor două sesiuni însă puteți opta și pentru o singură întâlnire (chiar și prezența doar a unui partener dacă are acordul explicit al celui care lipsește) care include doar interpretarea profilului relațional prin lentila Quantum Human Design, așa cum este menționat mai sus la descrierea primei întâlniri.

În cazul în care partenerii sunt de altă naționalitate, sesiunile le facilităm inclusiv în limba engleză.

 

III) Pachet 3. Susține-ți și Iubește-ți Copilul Așa Cum Are Nevoie

– o sesiune de 1,5 ore

Pentru a deveni părintele relaxat, încrezător și iubitor de care copilul tău are nevoie e ideal să îi cunoști unicitatea și sp afli mai multe despre dinamica relației voastre
– Analiză și interpretarea aspectelor specifice din harta copilului și apoi a relației dintre voi.
– Abordăm nevoile profunde ale copilului în funcție de profilul său și modul specific în care tu îl poți susține în timp ce îți onorezi propria unicitate

Vei primi o descriere precisă a darurilor sale și a potențialelor zone de dificultate în gestionarea sa internă precum și în viața lui în colectivitate.

Identificăm dinamica subtilă a relației dintre voi, creația unică pe care o aduceți în manifestare atât și moduri optime, cât și în versiunea dezechilibrată.
O parte semnificativă a sesiunii este axată pe situații concrete din viața voastră și plecând de la profilul QHD precum și din experiența mea (Georgiana) de peste 13 ani de lucru cu copiii și familii, îți recomand modalități eficiente de abordare care vă poate susține cooperarea și îmbunătățirea calității relației.

 

IV) Pachet 4. Dinamica Energetică în Familie

– o sesiune 2-2,5 ore 

Pentru ca tu să găsești modul autentic în care poți răspunde nevoilor specifice ale copilului și partenerului tău în funcție de tiparele voastre energetice.
La această sesiune încurajăm participarea cuplului de părinți, dacă amândoi sunt deschiși acestei cunoașteri. În caz contrar, prezența unuia dintre părinți este suficientă pentru susținerea sesiunii și implementarea unor serii de recomandări.
– Analiză și împărtășire a aspectelor generale din harta voastră – pot fi între 3-5 membri în familie

– abordăm nevoile profunde, asemănările și diferențele, dinamica energetică în fiecare relaționare și a voastră ca familie.

Vom face asta analizând tiparul energetic, strategia optimă de luare a deciziilor și zonele de reziliență ale fiecăruia. În urma sesiunii, pe baza informațiilor primite vom face o aliniere energetică a câmpului de familie pentru facilitarea integrării.

 

Câteva detalii relevante

– Pentru a îți face profilul avem nevoie de data, ora (cât mai precisă) și locul nașterii
– Întâlnirile sunt online, prin Zoom iar frecvența este de una / săptămână

– Pentru aprofundarea ulterioară a informațiilor, vei beneficia de înregistrările sesiunilor dacă alegi asta

– Numărul de ședințe menționat este cel minim. Dacă rezonăm putem continua procesul de Mentor-Coaching individual, cuplu sau familie

.

Ai altă nevoie specifică?

Putem alege împreună altă configurație pentru sesiuni sau teme.
E momentul să lucrăm împreună?
Dă-ne de veste ce decizi pe pagina noastră de Facebook – Coherent We Space.

 

 

Cu dedicare și iubire,

Yungen & Georgiana Pop

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest