loader image

Cheia Genelor #63 – Cercetarea

Cheia Genelor 63 – Cercetarea

𝐴𝑡𝑖𝑛𝑔𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑆𝑢𝑟𝑠𝑒𝑖 𝑂𝑚𝑛𝑖𝑝𝑟𝑒𝑧𝑒𝑛𝑡𝑒 – Află cine ești cu adevărat

 

Reprezintă trecerea de la umbra Îndoielii către Darul Cercetării și întruparea Harului Adevărului

 

 ⛛ 𝐍𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐯𝐢𝐜𝐭𝐢𝐦𝐞𝐢 – ești prins între două tendințe prin care fie te îndoiești de tine însuți și de capacitatea de a manifesta ceea ce îți dorești, fie îți proiectezi în exterior îndoiala asupra celorlalți, nefiind capabil să te încrezi în nimeni și nimic. Astfel că trăiești într-o continuă stare de hipervigilență și anxietate mentală care îți generează nenumărate gânduri, întrebări și scenarii negative. Îți e greu să fii relaxat în trupul tău și să îți gestionezi energia mentală către a răspunsurile la problemele tale fără să îți închizi inimi în acest demers.

⛯ 𝐍𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 – ai capacitatea de a discerne între ce e adevărat și ce e fals, între ce este autentic și ce este prefăcut. Prin ascuțimea minții tale, poți folosi logica alături de intuiția inimii pentru a-ți orienta acțiunile și alegerile în direcția unui bine mai înalt care să includă tot mai multe ființe. Îți cercetezi adesea sursa fricilor, a credințelor și a percepțiilor tale, recunoscând cu onestitate atunci când e momentul să transformi vechile atitudini în unele noi înrădăcinate în iubire, pace și bucurie.

.

.

𝐔𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐈̂𝐧𝐝𝐨𝐢𝐞𝐥𝐢𝐢

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞, 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐨 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐢

 

Îndoiala este reprezentativă pentru abordarea științifică, masculină, care folosește logica și supune situațiile sub controlul și analiza mentală. În esență, ea conține o neîncredere fundamentală în Viață care se face vizibilă sub forma credințelor, convingerilor și gândurilor care pun presiune pe omul care se identifică cu ele.

Cei care sunt prinși în mrejele intelectului guvernat de frică devin astfel victime sigure ale îndoielilor și confuziilor mentale. 

 

 

↡ 𝐀𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐧𝐞𝐟𝐚𝐬𝐭𝐚̆ (𝐝𝐚̆𝐮𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞, 𝐢𝐦𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚̆) 𝐚 𝐈̂𝐧𝐝𝐨𝐢𝐞𝐥𝐢𝐢

𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐔𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐟𝐮𝐳𝐢𝐞𝐢 (Umbra cheii 64 – partenera cheii 63)- prin care nenumăratele gânduri, idei, imagini și percepții pe care le avem ne disociază de simțirea corpului, de claritatea simplă a inimii și ne polarizează energia excesiv în zona mentală. Devenim confuzi când ne îndoim de cine suntem, de puterea noastră, de intuiția și viața din noi. Cu cât hrănim mai multe dubii despre un anumit subiect sau situație cu atât ne va spori anxietatea și ne vom umple de ceață mentală. 

 

Fiecare Umbră are o expresie polarizată feminin – numită Represivă și respectiv una polarizată masculin – numită Reactivă.

În funcție de temperament și alte trăsături de personalitate și caracter, poți să oscilezi între ambele sau să fii “prins” predominant în una din cele două manifestări.

  • Caracterul Represiv se manifestă sub forma unei ÎNDOIELI DE SINE – crezi cu o asemenea tărie gândurile și judecata pe care mintea ți le livrează încât te înstrăinezi de demnitatea și încrederea ta naturală. Ți-ai neglijat de atâtea ori intuiția, acea presimțire de genul “știam eu…”, încât ajungi să te îndoiești și de ceea ce simți și de ceea ce gândești. Calea de redobândire a nădejdii pleacă printr-un proces onest de cercetare de sine, de identificarea a sursei îndoielilor tale și scoaterea de la rădăcină a buruienilor care te fac să îți umpli sufletul și viața de tremuriciul deznădejdii.
  • Caracterul Reactiv se manifestă sub forma unei SUSPICIUNI – punând totul la îndoială și tratând fiecare om și situație cu o atitudine care te menține permanent în gardă, gata să contești și să-ți dovedești iar și iar că nu merită să ai încredere în cei din jur, în lume și în viață. Suspiciunea îți erodează capacitatea de a crea relații intime, vulnerabile și stabile cu cei din jurul tău prin faptul că mereu ai ceva de zis, de comentat, de judecat, lucru care generează o mare neliniște în relațiile tale. 

 

 

Ce stă în spatele Îndoielii

Anxietatea mentală apare sub forma unei constante angoase care încearcă să găsească răspunsul la întrebarea – CE?. Ce e de făcut într-o anumită situație, ce nu merge bine, ce simt, ce gândesc, ce este asta, ce fac aici, ce e greșit cu mine… toate Ce-urile se nasc din această dorință compulsivă de a vrea să avem o certitudine, o siguranță mentală, uitând de multe ori că Viața înseamnă schimbare continuă. 

Umbra îndoielii este motorul care ne animă să căutăm mereu un răspuns logic la orice situație cu care ne confruntăm. 

Mintea vrea să înțeleagă sensul lucrurilor și face asta prin tentativa de a opri presiunea care se resimte prin miile de întrebări care populează spațiul mental cu dubii, îndoieli și scepticism. 

Asta face ca Îndoiala să fie o adevărată putere evolutivă care ne-a mânat dezvoltarea umană și socială până în prezent. Din ea s-au născut nenumătate curente științifice, sisteme și dogme care au căutat soluția, răspunsul și concluzia la toate îndoielile pe care omul le-a putut concepe de-a lungul timpului.

 

Neîncrederea orientată către interior devine o otravă care dereglează valoarea de sine și ignoră cunoașterea spontană a inimii. Încet dar sigur, îndoiala ridică ziduri de protecție între mine și celălalt din frica de a nu pierde ceva ne neprețuit – propria existență și libertatea. 

În relații, un copil care a fost mereu criticat și devalorizat, un om care a fost rănit emoțional, traumatizat psihic și a simțit durerea în inimă și trup, se va îndoi mereu fie de sine fie de partenerul său. Îi va fi greu să se relaxeze cu adevărat în preajma celuilalt și nu își va putea deschide sufletul către adevărata comuniune care vine din vulnerabilitate, decât dacă începe să își  lucreze interiorul și să elimine neîncrederea care i-a întunecat ființa. 

 

Astfel că această umbră întreține nefericita credință colectivă care spune – lumea nu e un loc sigur, trebuie să te păzești, să construiești garduri și granițe, să pui lacăte și să clădești societăți înrădăcinate în frica că “celălalt” ne va putea stârpi ceea ce este al nostru. 

 

 

Darul din miezul Umbrei

La oricare nivel am privi, personal, relațional, familial, comunitar sau global, îndoiala este una din buruienile care sunt nelipsite din mentalul uman și care totuși, poartă în esența sa, Sămânța Adevărului.

 

După cum ne învață transmisiunea Cheile Genelor, “Fiecare umbră conține un Dar” și fiecare umbră conține sămânța Harului ce va da rod în cel care are inima pură.  

Altfel spus, atât timp cât ne folosim de focul arzător al îndoielii pentru a aduce claritate în apele noastre mental-emoționale, putem fi siguri că folosim energia latentă pe care fiecare Umbră o are – aceea de a ne trasforma întreaga realitate și de a descoperi nestemate valoroase acolo unde credeam că este doar nefericire.  

Oricare ar fi direcția în care îndoiala crește în tine, fie că o orientezi către sine, ceilalți sau către lume, cultivă curajul de a privi la sursa dubiilor tale. 

Investighează care e cauza neîncrederii tale și care este frica de la rădăcina oricărei suspiciuni, iar în felul acesta vei elibera o cantitate vastă de energie creativă care stătea astupată de anxietatea mentală.

 

“A 63-a Umbră a îndoielii este o cale de epuizare ultimă. Precum Buddha, trebuie să studiezi, să te disciplinezi, să urci şi să depui eforturi pentru a ajunge în vârf, doar pentru a realiza că răspunsul era acolo tot timpul, chiar înainte de a începe.” 

Aceasta este adevăratul scop și dar ascuns al îndoielii. 

.

.

𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐞𝐫𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞, 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐥 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐢𝐯𝐢 𝐢̂𝐧 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐭𝐚

 

Cercetarea conține curiozitate, explorare continuă și dorința de a afla adevărul. La început vrem certitudine prin fapte dovedite logic-mental și apoi trăite ca o experiență directă și clară, o certitudine celulară. 

Deoarece fiecare Dar este o frecvență care pleacă de la nivelul inimii, cercetarea veritablă se petrece când ne coborâm mintea în inimă și accesăm puterea discernământului. Lucru deloc ușor de realizat și totuși incredibil de simplu.

Eliberarea Darului (esența creativă din fiecare om) are loc pe măsură ce folosim Îndoiala ca pe o parte esențială a procesului de inspirație și creație. Stă în natura umană să avem incertitudini, nedumeriri, confuzii și îndoieli. Când învățăm să le folosim forța latentă, ele ne devin partenerele cele mai fidele în eroica sarcină de a descoperi realitatea din spatele iluziilor și fanteziilor mentale cu care ne îmbrăcăm așa numita “viață personală”.

 

 

↟ 𝐀𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐟𝐚𝐬𝐭𝐚̆ (𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐚̆, 𝐢̂𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚̆) 𝐚 𝐂𝐞𝐫𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢

𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐈𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 (Darul cheii 64 – partenera cheii 63) – care reprezintă capacitatea de ne folosi darurile minții pentru a accesa infinite posibilități, noi soluții în rezolvarea unor probleme și un zvâc creativ prin care ne putem cocrea realitatea. Imaginația este să visezi cu luciditate viața pe care iubești să o trăiești iar Cercetarea este să găsești ce trebuie să se întâmple și ce e făcut practic pentru a materializa acel vis.

 

Darul Cercetării este reprezentativ pentru Calea Yoga (care înseamnă etimologic – unire) și pentru calea logică, secvențială a științei.

Astfel învățăm și realizăm răspunsurile mult dorite prin a pune întrebările potrivite, prin a căuta informații și cunoaștere și prin a le practica în mod direct, a le pune în aplicare în viața noastră. Asta face ca, în timp, cunoașterea să se transforme în înțelepciune prin faptul că știm cum să punem în practică și să împlinim ceea ce simțim în interiorul nostru ca fiind adevărat.

 

Omul de știință studiază tipare. El lucrează în secvențe logice care pot fi supuse analizei și investigării pe o perioadă determinată de timp, care să ofere niște concluzii relevante despre orice subiect care se vrea a fi dovedit științific. 

Scopul oricărei inițiative științifice este de a procura niște răspunsuri și soluții general valabile care să poată fi folosite de un număr cât mai mare de oameni.

Yoghinul procedează la fel în demersul său de iluminare a conștiinței, de practică spirituală, fizică, alimentație, mentalitate și comportament. Instrumentele comune cu cercetătorul științific sunt: Disciplina, persistența și o secvență logică de practică pe care o urmează pentru a realiza adevărul.

 

 

Puterea Introspecției și a Investigării 

Oricine vrea să culeagă și ofere roadele aduse de Darul Cercetării e necesar să fie deschis către o explorare cu curiozitate a subiectului de care e interesat. 

Dacă intrăm cu mintea închisă și îngustă doar la anumite feluri de a privi un lucru, un om sau o situație, atunci putem fi siguri că nu cercetăm de dragul găsirii Adevărului ci pentru a ne confirma propriile convingeri limitative și idei preconcepute.

 

🎯 Poate cea mai puternică formă de cercetare este Investigarea Sinelui – a sursei identității noastre personale și colective. 

 

Cine ești tu, dincolo de masca personalității tale și forma trupească? Dincolo de emoții, gânduri, povești, trecutul sau viitorul tău?

 

Atunci când orientăm forța întrebărilor, curiozitatea explorării din dorința de a descoperi adevărul despre cine suntem dincolo de trupul și personalitatea umană, folosim puterea Darului Cercetării la nivelul cel mai înalt.

Fiecare tradiție spirituală are un fel specific de a aborda acest subiect al descoperirii Sinelui, iar toate cer o dedicare continuă și neobosită din partea celui care s-a săturat să trăiască în iluzie și caută Esențialul.

 

 

Zona de neutralitate

Un alt lucru valoros pe care putem să îl dobândim prin Darul Cercetării este balansul optim dintre apă și foc, dintre minte și inimă. El ne învață să temperăm și animăm focul și să lăsăm puritatea apei fluidă, neprihănită.

Când gândim excesiv, ne suprimăm emoțiile. Când simțim excesiv, ne inhibăm abilitățile mentale. Doar când profunzimea apelor emoționale și focul unei minți agere coexistă putem cerceta cu onestitate orice lucru, fie el intern sau extern.

Când stăm în centru, în zona de echilibru care presupune o capacitate de a fi impersonali și detașați, atunci putem studia laturile pozitive și negative ale oricărei chestiuni. Doar cultivând acest spațiu de neutralitate putem să ne apropiem de o înțelegere care să cuprindă totul.  

 

Dacă e să facem o sinteză până aici, voi folosi celebra zicală – “Crede și nu cerceta”. Darul 63 al Cercetării implică exact inversul. 

Nu fi absolut convins de ceea ce crezi. Mintea uneori te minte când te îmbuibă de imagini și cuvinte. Rămâi deschis și Cercetează ceea ce crezi. Caută mai presus de orice Adevărul și dedică-te unei discipline, fie ea una spirituală, științifică, tantrică sau una creată pas cu pas de tine, și mergi până la capăt și dincolo de el.

 

Asta este puterea veritabiă a Investigării care coboară mintea în inimă și orientează omul spre Sursa sa omniprezentă. 

.

.

𝐇𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐝𝐞𝐯𝐚̆𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐥 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐮𝐩𝐞𝐳𝐢

 

Există atâtea adevăruri personale câți oameni există, câte puncte de vedere există. 

Totuși, există un singur Adevăr impersonal care se extinde și le include pe toate neîncetat. El se simte și percepe în mod unic prin fiecare om – numit adesea Adevărul Interior. Prin găsirea acestei surse interioare de autenticitate și originalitate putem accesa, atât cât ne permit ochii sufletului și puritatea inimii, controversatul și misteriosul Adevăr cu A mare. 

 

Când un om spune: Cunosc prin mine însumi, știu din experiență directă și continui să cercetez noi posibilități din bucuria de a uni știința cu misterul; atunci acest om este în contact nemijlocit cu sursa Adevărului din el și, prin legea corespondenței, din tot și toate.

Când un alt om spune: Acesta este Adevărul absolut, nu există nici un alt adevăr și toți trebuie să ne supun lui, să aderăm la o dogmă sau un crez colectiv care exclude în loc să includă și dezbină în loc să unească… atunci acel om este în contact nemijlocit cu sursa iluziei din el și tinde să își proiecteze această neînțelegere fundamentală asupra celor din jur.

 

Multe atrocități, acte violente și demersuri nefaste pentru umanitate au fost făcute de-a lungul timpului sub scuza că urmăresc “adevărul”. Însă toate au fost datorate percepției limitate, incomplete și egotice ale celor care le-au hrănit. 

Adevărul adevărat nu cere nimic de la nimeni și nici nu ne promite nimic nimănui în schimbul salvării. El are o natură total relaxantă și eliberatoare care iluminează, unește și-ntregește pe cei care se deschid către trăirea lui directă.

 

 

Calea Libertății autentice

“𝑈𝑛 𝑠𝑎𝑐𝑟𝑖𝑓𝑖𝑐𝑢 𝑠𝑖𝑚𝑝𝑙𝑢 𝑑𝑎𝑟 𝑜𝑓𝑒𝑟𝑖𝑡 𝑐𝑢 𝑝𝑖𝑒𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑠𝑢𝑟𝑠𝑎 𝑑𝑒 𝑏𝑖𝑛𝑒𝑐𝑢𝑣𝑎̂𝑛𝑡𝑎̆𝑟𝑖 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑎𝑟𝑖 𝑑𝑒𝑐𝑎̂𝑡 𝑢𝑛 𝑐𝑢𝑙𝑡 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑜𝑠, 𝑑𝑎𝑟 𝑟𝑒𝑐𝑒” – Iubirea necondiționată, bucuria fără cauză,  pacea fără margini și eliberarea de suferință a tuturor ființelor. Acesta este sacrificiul adevărat pe care inima noastră ni-l cere la fiecare bătaie. Să renuntăm la cine nu suntem cu adevărat pentru a lumina ca Ceea ce suntem în Adevăr.

 

Prin acest Har divin putem croi la nivel de umanitate o spiritualitate dincolo de dogme, religii și curente care îngrădesc libertatea explorării și continua expansiune. Este o spiritualitate naturală, vie, spontană și nestudiată, născută din puritatea inimii celui care Iubește liber și adevărat.

Doar când unim totul, știința cu religia, yoga cu tantra, masculinul cu femininul, trecutul cu viitorul, copilul cu bătrânul, întunericul cu lumina, suferința cu eliberarea, ce e sus cu ce e jos, divinul cu umanul… atunci întrezărim lumina Adevărului, cea care strălucește mai tare decât soarele în miezul zilei.

 

Dacă timpul tău a venit, sufletul ți-e copt și vrei să îți dedici viața Adevărului, ai un singur lucru de făcut: Mergi întotdeauna mai departe, dincolo de orice rigidizează, închide, limitează, exclude sau trage o concluzie. 

Adevărul mult râvnit nu reprezintă o finalitate sau o concluzie, ci o continuă stare de expansiune, includere și transcendere. Nu este un concept, un ideal sau o fantezie care să necesită credința noastră în ea. 

El este de la Sine existent, omniprezent iar aromele sale sunt Iubirea, Frumusețea, Pacea și Bucuria.    

Acestea sunt și virtuțile pe care le putem cultiva în fiecare interacțiune cotidiană, prin fiecare provocare și la fiecare privire în interiorul nostru. Când udăm semințele reconcilierii, împăcarea va înflori și Pacea va rodi. La fel, când udăm semințele dezbinării, neîncrederea va înflori și Frica va rodi.

 

 

Calea directă a descoperirii de Sine

Pentru a realiza Adevărul, calea directă care pleacă de la nivelul individual este să îți pui în fiecare zi întrebarea: Cine Sunt Eu?  

Aceasta este cheia – Predarea de sine. Când îți cercetezi identitatea și sursa acțiunilor, trăirilor și percepțiilor tale, atunci te apropii de Sursa fiecărui moment. Ea este starea naturală de prezență conștientă și observatoare prin care toate cele 10.000 de lucruri ale acestei lumi se pot întâmpla,

 

Fără omniprezența Adevărului, nimic nu ar exista și totul ar fi lipsit de sens și de substanță.

Dacă simți rezonanța cu energia din spatele acestor cuvinte și cheie a genelor, momentul tău e acum. 

Spune DA Iubirii. Fii fidel inimii tale și scoate de la rădăcină buruienile îndoielii de sine și ale neîncrederii în Viață. Încredințează-ți cu smerenie și onestitate viața în slujba Adevărului, a Sursei Divine și vei trăi beatitudinea, pacea și iubirea ca fiind stările tale naturale de a fi. 

 

“Ori de câte ori te eliberezi de îngrijorare, păşeşti din ce în ce mai aproape de graniţele amintirii Adevărului. Ori de câte ori zâmbeşti sau respiri profund, ajungi mai aproape de Adevăr. Ori de câte ori faţa îşi pierde colţurile dure şi devine moale, acolo Adevărul este reamintit. Adevărul este starea ta naturală – starea ta simplă, fară complexitate sau preocupare.” – Cheile Genelor, Richard Rudd

.

.

Aplicații în viața cotidiană și relațională 

 

✍️  I. Întrebări de contemplare (oferă-ți 10 min pentru a reflecta)

 

𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐔𝐦𝐛𝐫𝐞𝐢

– Care sunt aspectele din tine de care te îndoiești cel mai frecvent? Dar din oamenii cu care te înconjori? 

– Ce stare îți produce neîncrederea în corp? simte vibrația îndoielii în interiorul tău. Care e frica de la rădăcină și poți să îi îmbrățișezi mesajele și darurile? 

– Cum ar arăta viața ta dincolo de neîncredere, îndoială și suspiciuni? 

 

𝐄𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢

– Ce iubești să explorezi? ce te pasionează întra-atât încât depui timp, efort și energie să cercetezi, studiezi?

Ce s-ar întâmpla dacă te-ai îndoi de fricile și anxietățile tale în loc să te îndoiești de tine și capacitățile tale? Testează asta următoarea dată când o frică îți domină alegerile și comportamentul.

– Cine ești, dincolo de identitatea ta personală, starea mental-emoțională și corpul fizic? Cercetează-ți identitatea și trăiește-ți esența prin experiență directă.

 

𝐈̂𝐧𝐭𝐫𝐮𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢

– Ce trezește în tine termenul de – Adevăr? Recunoaște-i vibrația în corp. Îți este familiară? 

– Ce simți atunci când alegi o minciună, iluzie? Cum recunoști absența adevărului? Cultivă acest discernământ.

– Care e adevărul mai mare în serviciul căruia merită să îți dedici viața?

 

🎯 II. Acțiunea Transformatoare (aplică în relațiile tale și serviciul în lume)

– aplică cu hotărâre și curaj răspunsurile care ți-au venit după contemplarea întrebărilor

– fă cu perseverență pașii necesari zi de zi și ai încredere în conștiența și inima ta, în Întreaga Viață, în susținerea și semnele pe care ți le oferă prin oameni, evenimente, inspirații, oportunități

 

🌀 III. Practica Interioară (integrează în momentele de solitudine, meditație, contemplare)

– fii vigilent și transformă atitudinea nefastă a Îndoielii de sine și a neîncrederii în ceilalți. Cultivă atitudinea fastă a Cercetării (menționată la nivelul Darului) folosindu-te de puterea întrebărilor pentru a-ți ghida acțiunile și alegerile.

– întreabă-te la începutul fiecărei zile: Cum pot să îmi dedic azi timpul, energia și eforturile în slujba Adevărului? 

.

.

𝐋𝐚 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥, 𝐨 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐥𝐚 𝐢̂𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐭𝐚̆𝐬̦𝐢𝐫𝐞

 

Dacă ai parcurs transmisiunea de astăzi a Cheii 63, te invit să îmi spui în comentarii  sau mesaj, cu ce rămâi după această postare? 

– De la care nivel observi că te manifești mai des? Umbră, Dar sau Har?

– Care e experiența și perspectiva ta despre această cheie a genelor?

 

🌐 Ai găsit această contemplare utilă și inspiratoare? Împărtășește-o cu prietenii tăi pentru a fi și ei atinși de puterea cheilor din genele și conștiința umană.

Vrei să aflii și perspectiva Quantum Human Design a porții 63, împărtășită de Georgiana? Poți accesa materialul AICI

 

𝐍𝐨𝐭𝐚̆:

𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑖𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑓𝑎𝑐 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟-𝑢𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡 𝑔𝑟𝑎𝑡𝑢𝑖𝑡 𝑑𝑒𝑟𝑢𝑙𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑌𝑢𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑠̦𝑖 𝐺𝑒𝑜𝑟𝑔𝑖𝑎𝑛𝑎 𝑃𝑜𝑝 𝑝𝑒 𝑏𝑎𝑧𝑎 𝑐𝑒𝑙𝑜𝑟 64 𝑑𝑒 𝑎𝑟ℎ𝑒𝑡𝑖𝑝𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑄𝑢𝑎𝑛𝑡𝑢𝑚 𝐻𝑢𝑚𝑎𝑛 𝐷𝑒𝑠𝑖𝑔𝑛 𝑠̦𝑖 𝐶ℎ𝑒𝑖𝑙𝑒 𝐺𝑒𝑛𝑒𝑙𝑜𝑟.

𝑀𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑑𝑒𝑡𝑎𝑙𝑖𝑖 𝑝𝑒 𝑝𝑎𝑔𝑖𝑛𝑎 𝐶𝑜ℎ𝑒𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑊𝑒 𝑆𝑝𝑎𝑐𝑒

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest