loader image

Cheia Genelor #22 – Bunăvoința

Cheia Genelor #22 – 𝐁𝐮𝐧𝐚̆𝐯𝐨𝐢𝐧𝐭̦𝐚

 

𝑆𝑢𝑓𝑒𝑟𝑖𝑛𝑡̦𝑎 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝐺𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑒 –  pătrunde cu demnitate în miezul durerii tale și a lumii și lasă-o să te transforme pentru totdeauna

 

Reprezintă trecerea de la umbra Dezonoarei către Darul Bunăvoinței și întruparea Harului Grației

 

Această cheie a genelor este una dintre cele mai practice, esențiale și actuale chei care orchestrează schimbările masive colective și personale care se petrec pe planetă și care au de aface în mare măsură cu gestionarea Emoțiilor.

 

 ⛛ 𝐍𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐯𝐢𝐜𝐭𝐢𝐦𝐞𝐢 – ești prins între două tendințe prin care fie îți dezonorezi propriile stări și comportamente dorind să fii altcumva decât ești, fie dezonorezi emoțiile și felul de a fi al celorlalți, dorind ca ei să se schimbe. În speranța că într-o bună zi te vei elibera de suferință, devi victima comportamentului dizgrațios și dezonorant al celorlalți. Ajungi adesea să îți negi propriile emoții și păreri înghițindu-le în sec sau reacționând violent în momente de copleșeală și neputință. Cheia eliberării constă în a-ți asuma de deplin responsabilitatea asupra ceea ce simți și trăiești în viața ta.

⛯ 𝐍𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 – ai capacitatea de a îi asculta profund și înțelege pe ceilalți oameni, reușind chiar să le alini suferința printr-o simplă privire, vorbă caldă sau mângâiere. Porți darul Bunătății sufletești și permiți oricărei emoții pe care o simți în tine sau cei din jur, să fie. Reușești să folosești forța creativă a emoțiilor pentru a face lumea un loc mai bun, blând și iubitor, asumându-ți responsabilitatea asupra ce simți în interior și ce atitudine manifești. Acest lucru îți oferă o aură grațioasă și demnă de respect pe care oamenii o simt, îți caută prezența binefăcătoare și au încredere în tine.   

.

.

𝐔𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐃𝐞𝐳𝐨𝐧𝐨𝐚𝐫𝐞𝐢 

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞, 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐨 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐢

 

Dezonorea este prezentă ori de câte ori vrei să fii altcumva decât ești, să simți altceva decât simți și vrei plus ca și ceilalți să se schimbe, să fie diferiți încât să te simți tu mai bine. Eviți să îți asumi responsabilitatea asupra trăirilor și experienței tale de viață, ajungând fie să îți plângi de milă fie să te revolți cu degetul îndreptat înspre “lume”.

Aceasta este dubla orientare a umbrei – o atitudine mental-emoțională și comportamentală distructivă către sine și cei din jur.

 

 

↡ 𝐀𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐧𝐞𝐟𝐚𝐬𝐭𝐚̆ (𝐝𝐚̆𝐮𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞, 𝐢𝐦𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚̆) 𝐚 𝐃𝐞𝐳𝐨𝐧𝐨𝐚𝐫𝐞𝐢

𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐔𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐎𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢𝐢 (Umbra cheii 47 – partenera cheii 22)- prin care, din pricina condiționărilor, a unor experiențe traumatice în copilărie și a “bagajului” de răni emoționale moștenite, fie ți-ai reprimat emoțiile autentice și exprimarea liberă, fie ai ajuns să pui presiune asupra celor din jur și să îți proiectezi “emoțiile negative” asupra lor. Oricare ar fi cazul, mereu apare tendința de a vrea să controlezi și manipulezi felul în care tu sau ceilalți se manifestă și simt în preajma ta. 

 

Fiecare Umbră are o expresie polarizată feminin – numită Represivă și respectiv una polarizată masculin – numită Reactivă.

În funcție de temperament și alte trăsături de personalitate și caracter, poți să oscilezi între ambele sau să fii “prins” predominant în una din cele două manifestări.

  • Caracterul Represiv se manifestă sub forma unei DECENȚE – te mână o dorință de a fi potrivit, de a face lucrul corect, de a nu da greși sau a părea vulgar, toate de teama unei profunde vinovății, rușini și inadecvări care rulează în subconștient. Astfel ajungi să îți ți pasiunile ascunse, sub frâiele controlului, temându-te de ce ar crede ceilalți despre tine atunci când îți arăți adevărata față. Cu timpul, ajungi să dezvolți un fals simț moral și o furie interioară clocotește dincolo de aparențe, lucru care te menține mereu în gardă și ezitant în a-ți arăta sentimentele reale.
  • Caracterul Reactiv se manifestă sub forma unei NEPOTRIVIRI – dus la extrem poți arăta un comportament antisocial, să explodezi emoțional și să îți arunci critica și judecata asupra celor din jur. Ai puterea de influențare a stărilor celor din jur însă cuplată cu incapacitatea de a te conecta profund și de a asculta mesajele reale ale oamenilor și ale intuiției tale, această putere devine dăunătoare și te face să nu îți găsești cu adevărat locul în această lume, experimentând conflicte frecvente și tumult relațional. 

 

 

În căutarea sensului suferinței

Cheia 22 și Umbra Dezonoarei ne vorbește despre rolul suferinței și transformările din plexul solar care au loc la ora actuală în întreaga umanitate.

Suferința este văzută adesea ca ceva de speriat, o lipsă de noroc, o nefericire a soartei, ceva crunt de care să scăpăm, să ne descotorosim și care, paradoxal, pare că se întărește cu cât fugim mai departe de ea.

Tocmai această atitudine face ca să ne suferim suferința și să ne străduim zi de zi să îi îndurăm apăsarea, în speranța că într-o bună zi va trece. Fie că este mentală, emoțională, fizică, materială, relațională sau sufletească, suferința își pune amprenta în viața fiecărui om indiferent de vârstă sau statut social. Puțini cunosc însă faptul că tocmai sub această amprentare se află semințele unei mari eliberări și iluminări. Sub greutatea suferinței stă adevăratul nostru destin. Altfel spus, ne regăsim adevăratul Sine, scop și fericire în viață trecând Prin suferință și dincolo de ea, nu Fără ea. Asta face din suferință un agent deghizat al Grației Divine – potențialul imens care stă ascuns în miezul său. 

 

Cea mai gravă dezonoare pe care o putem face este asupra propriului nostru suflet. Negându-ne dorințele profunde, dându-ne uitării originea divină, amânându-ne visele și pasiunile arzătoare, ignorându-ne mesajele pe care intuiția ni le șoptește, ne umplem desaga pe care o cărăm în spate cu poveri și amărăciune.

Încet dar sigur, stresul și presiunea pe care îl pun asupra noastră dorințele neîmplinite și emoțiile reprimate sau respinse ajung să ne definească identitatea și să spunem – așa sunt eu, asta e viața mea, atât pot, nu merit și nu sunt vrednic de mai mult. 

Din sursa acestei atitudini, caracterele reactive și mai focoase își proiectează frustrarea adâncă asupra celor din jur, adoptând o atitudine dizgrațioasă și adesea manipulativă, dorind să îi schimbe pe ceilalți pentru un beneficiu propriu meschin. 

Comportamentul lor este transpiră lipsă de respect și benevolență, lăsând un gust amar să domnească mai ales în interacțiunile cu oamenii cei mai apropiați. 

 

 

Cum faci un lucru, așa le faci pe toate

Un alt mod în care umbra Dezonoarei se manifestă este printr-o tendință de a trece cu vederea importanța gândurilor și lucrurilor mici făcute cu bunătate și considerație. 

Dacă ești sub influența acestei frecvențe, devi neglijent în lucrurile mărunte ale vieții : gândurile pe care le hrănești, emoțiile și vorbele pe care le manifești, felul în care privești și atingi, faptele și intențiile tale ascunse; și fățarnic în cele mari. Dacă ai conștientiza că în timp greșelile se adună, poverile se cumulează, alegerile egoiste se înmulțesc și te înrobesc până când sufletul devine greu și corpul îndurerat… 

Dacă ai trăit sau trăiești asta și încă tinzi să dai vina pe cineva exterior sau chiar pe tine însuți, e momentul să te oprești. Să faci o pauză. Să respiri mai adânc și să fii mai blând și bun cu tine. Atinge-ți corpul acolo unde doare, unde senzațiile neplăcute te fac să fugi din corp și să devi excesiv de mental sau emotiv.

 

Așa o să ajungi la realizarea faptului că tu ești cel care, într-un anumit moment din timp și spațiu, ai sădit semințele unei buruieni care azi îți crește în grădina sufletului și îți cauzează suferință. Nu omul de lângă tine e cauza durerii tale, deși el poate fi butonul declanșator. 

În acel moment vei putea lua frâiele alegerii în mână și decide ca să nu îți mai suferi suferința ci să crești și să te transformi prin ea. Alegi să folosești taman mâzga și noroiul prezent în realitatea imediată și să faci din ele terenul fertil în care florile pot înflorii.

Atunci vei fi făcut un mare salt. 

Ai oprit fuga de liniște, de pauză, de golul din tine și ai pășit pe tărâmul integrității și al bunăvoinței. Curajul tău este acum mare și coloana vertebrală ți se îndreaptă prin puterea inimii pe măsură ce continui să îți vindeci rănile știind că odată ce faci asta pentru tine, o faci pentru întreaga omenire.

 

Ce binecuvântare, tocmai ai deblocat secretul și darurile suferinței. Ți-ai eliberat ființa și prin asta contribui la eliberarea tuturor. Om cu om, începând cu tine.

.

.

𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐁𝐮𝐧𝐚̆𝐯𝐨𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐢

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞, 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐥 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐢𝐯𝐢 𝐢̂𝐧 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐭𝐚

 

Eliberarea Darului (esența creativă din fiecare om) are loc pe măsură ce îmbrățișăm cu curaj umbrele, tendințele inconștiente și reactive, care se exprimă prin noi sau prin oglinda relațiilor noastre.

Bunăvoința este considerația sinceră față de sentimentele celorlalți și voința de a lăsa lumea un loc mai bun acolo unde pășim. Ea ne deschide poarta unei întelegeri și ascultări profunde atunci când oamenii ne vorbesc.

E darul confesiunii prin care cei care intră în contact cu tine simt intuitiv și deseori fără să realizeze nevoia să îți împărtășească lucruri pe care le poartă în suflet, adesea ascunse sau date uitării și care încă le cauzează suferință.

 

 

↟ 𝐀𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐟𝐚𝐬𝐭𝐚̆ (𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐚̆, 𝐢̂𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚̆) 𝐚 𝐁𝐮𝐧𝐚̆𝐯𝐨𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐢

𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐦𝐮𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 (Darul cheii 47 – partenerul cheii 22) – care reprezintă capacitatea de a extrage nectarul dulce din fiecare suferință întâlnită în noi și în lume, transformând frica în curaj, ura în iubire, deznădejdea în încredere și dezbinare în unire. Orice tip de traumă, individuală – ancestrală – colectivă, poate fi simțită, înțeleasă, integrată și folosită ca sursă de înțelepciune și soluții creative prin aceste două Daruri interdependente – Transmutarea Suferinței cu Bunăvoință.

 

Cei care au în structura lor genetică și în afinitatea sufletească acest Dar pot să abordeze rănile lor și ale celor suferinzi cu cea mai sacră atenție. Ei stăpânesc atitudinea înaltă și nobilă în fața durerii – cea prin care suferința devine o alegere și nu o sentină pe viață. 

Uneori pare ca nu e așa, mai ales în cazul unor accidente, boli grave sau răni violente cauzate de o altă ființă. Chiar și așa, fiecare om are o capacitate diferită de a rezista, a se adapta și recupera după un șoc. Abilitatea rezilienței vine din abordarea suferinței cu curaj, demnitate și blândețe, făcând dintr-o soartă amară un prilej de creștere spirituală și bunătate umană.

 

 

Rolul Just al Karmei

Pentru a măestrii Darul Bunăvoinței este esențial să înțelegem și lucrăm conștient cu Legea Cauzei și a Efectului, numită generic și Karma. Consecințele acțiunilor și alegerilor noastre prezente sau trecute ne conturează neîncetat realitatea actuală și potențialul viitor. Pe măsură ce ne asumăm responsabilitatea asupra întregii noastre ființe, asupra tot ce trăim în interior și manifestăm în exterior, începem să folosim curenții Karmei într-o manieră inteligentă și binefăcătoare. 

Prin această Lege Universală interpretată eronat ca fiind o Judecată și Pedeasă temută de mulți, avem posibilitatea de a ne recupera greșelile, a crește în smerenie și înțelepciune, reamintindu-ne că totul este tot timpul interconectat și că nimeni și nimic nu există separat sau izolat în Creația Divină.

 

Prin puterea vulnerabilității și a asumării care vine din înfruntarea limitărilor umane inerente putem să stăm din nou drepți în fața suferinței și să trăim cu demnitate, iubire și onestitate.  

Așadar, în modul cel mai simplu și fundamental, cheia eliberării Bunăvoinței este Responsabilitatea. Asumată. Cultivată. Manifestată zi de zi, clipă de clipă. Și când o mai dăm în bară, ne mai împiedicăm și mai scoatem câte o “urare de bine” aproapelui nostru, e un moment ideal să practicăm atitudinea blândă și fermă a benevolenței.

 

 

Recunoașterea Bunăvoinței

În omul care exprimă această Grațiozitate, nimic nu rămâne indiferent, rece sau ferecat și totul se deschide în preajma sa asemeni naturii sub razele soarelui.

Postura corpului îi este primitoare și demnă, chipul senin, privirea blândă și intensă, vocea caldă, mângâierea plăcută, ascultarea profundă și astfel tot ceea ce atinge cu prezența sa este transformat și impactat în moduri nebănuite.

El a dezvoltat acea cumpătare și stăpânire de sine care stârnește respect. Menține un fel pașnic și lejer de a merge prin lume fără a lăsa distrugere sau conflict în urma sa.

 

Dacă ai prezent în tine sau cultivi acest Dar, cel mai probabil ai înclinații către abilități artistice, muzicale sau de altă natură prin care suprinzi frumusețea formelor și a sunetelor. 

Puterea ta este una pe cât de blândă pe atât de neîmblânzită – puterea creativă a emoțiilor asumate pe deplin. 

Ști ce simți și cum să exprimi ce trăiești cu discernământul și considerația impactului pe care îl generezi în jurul tău. Asta face din tine o prezență caldă,  plăcută și care inspiră siguranță pentru cei din jur.

Prezența bunătății tale sufletești lasă jos orice gardă și baricade din jurul inimii iar orice dușmănie își topește țepii reci. 

 

🌀 Acesta este mesajul esențial al Darului Grațiozității: Perseverează mereu prin forța Iubirii, fii persistent în a fi bun, just și veritabil și nu înceta vreodată să ai încredere în Grația care transmută toată suferința. Cheam-O și las-O să îți elibereze sufletul și binecuvânteze ființa.

.

.

𝐇𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐆𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐥 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐮𝐩𝐞𝐳𝐢

 

Grația este frecvența unui Har al cotelor înalte sufletești și al maturității spirituale, o recoltă care se coace doar la momentul potrivit în omul care iubește sincer, liber și profund. 

Nu este un fel suav, finuț și ușuratic de a fi prin lume ci mai degrabă o coloană justă și vitează care se apleacă pentru a mângâia și înălța o ființă suferindă atunci când aceasta Cere și Primește. 

A te purta cu grație este mai mult decât un atribut feminin sau dedicat femeilor; este o atitudine benevolentă, demnă și iubitoare asupra întregii Vieți.

 

Grația este atitudinea firească a vieții din noi atunci când realizăm adevărul că nu există Nimic de ascuns, nimic nevrednic de iubire, în noi sau în cei din jur. Fără judecată, fără a respinge, nega sau proiecta nimic născut din frică. Doar pură deschidere, vulnerabilitate și o nemiloasă bunătate care ne îmbibă de Forță.

Alte parfumuri și virtuți care emană din cel/cea care își deschide sufletul către puterea acestui Har, sunt: Recunoștința, Gentilețea și Reverența. Toate trei sunt Daruri-nestemate cultivate în nenumărate încarnări, făurite pe nicovala suferinței și care au trecut proba timpului, neîncetând să fie esențiale pentru o evoluția spirituală și umană trainică. 

 

 

Marea Schimbare

În Transmisiunea Cheile Genelor, Quantum Human Design și în multe alte culturi ancestrale și moderne de înțelepciune se vorbește despre venirea unei noi Rase Umane, unui nou tip de Om – denumit Homo Luminus/Sanctus. Epoca actuală este reprezentativă pentru această mare trecere de la vechiul fel de a fi ca umanitate și planetă – către un fel mai elevat și sublim.

Trecere aceasta nu se face doar cu floricele frumoase, curcubee, unicorni roz și îngeri care dau din aripi și elimină tot praful. Schimbarea este întreținută și interdepedentă de fiecare om și ființă simțitoare. Asta înseamnă că traumele ancestrale, rănile sufletești, războaiele dintre națiuni, conflictele dintre bărbat și femeie, fricile legate de lipsă și moarte, toate vor trebuie transmutate, eliberate și depășite plecând de la nivel individual la colectiv. 

 

Aici intervine Spiritul Grației – Marea Mamă Divină.

 

În devenirea noastră umană și planetară, cantități enorme de suferință ies la iveală și se cer abordate cu înțelepciune, comuniune și iubire – adică diferit de epocile trecute.

Transmutarea suferinței colective eliberează curenții binefăcători și iubitori ai Grației așa cum niciun alt demers nu îl poate face.

Multe par pe dos în perioada actuală, de la rolurile dintre bărbat și femeie, munca în societate, sursele de hrană, banii distribuiți cu inegalitate, condițiile atmosferice schimătoare șamd. Acest aparent haos și dezechilibru este parte dintr-o ordine și armonie mult mai vastă decât putem număra pe calendarul obișnuit.

Un exemplu concret este că lumea nu duce lipsă de bărbați cutezători, războinici, puternici, duri, cotropitori, intelectuali și conducători. Tot așa cum nu duce lipsă de femei casnice, ascultătoare, supuse, pasiv-agresive, reprimate, servitoare, blânde, grațioase, stând în penumbră așteptându-și rândul la a străluci pe scenă în văzul tuturor. 

 

Lumea, Pământul și sufletul uman duc lipsă de bărbați blânzi dar fermi, curajoși și iubitori, prezenți și autonomi, inspirați și raționali, vulnerabili și dedicați, protectivi și încrezători în respectul și dragostea împărtășită din libera alegere.

Lumea, Pământul și sufletul uman duc lipsă de femei puternice și gentile, conducătoare cu bunătate și considerație, hrănitoare și aventuriere, independente și devotate, familiste și capabile să conducă o afacere sau chiar națiuni întregi.

Întreaga Viață crează un nou echilibru și ordine care reorganizeză și restructureză întreaga societate umană, armonizeză relațiile dintre femeie și bărbat. naște moduri trainice în care gestionăm resursele, întreținem comunitățile, creștem copii și îi purtăm pașnic către neființă pe strămoși.

 

 

Coborârea Grației în lumea formelor

Tocmai din acest motiv, Spiritul Grației Divine este și va fi întrupat predominant de bărbați, așa cum Voința Divină este și va fi întrupată de tot mai multe femei. 

 

Nu este doar o schimbare a polilor ci un îndemn și demers activ de a redeveni Întregi, Compleți și Autonomi atât în trup de bărbat cât și de femeie, trăindu-ne uniunea cu iubire și libertate, construind împreună și prin propriul exemplu lumea mai bună la care visăm.

În esență, asta aduce cu Sine Grația – Simplitate și practicalitate, extaz și includerea tuturor în marele bufet al iubirii divine, care nu exclude sau condamnă pe nimeni. Ea vede în toți și toate aceeași pură, atemporală și sublimă sorginte divină – Flacăra Sursei noastre.

 

🗣️ La final, las cu tine un mesaj care s-a coborât asupra mea pe măsură ce scriam aceste rânduri…

Invitația și Misterul celui atins de Grație pentru totdeauna 

Fii de neclintit în gentilețe, fii de neînduplecat în bunătate, fii de neoprit în curajul inimii tale și întrega Viață se va deschide precum un trandafir tandru în calea ta, chemându-te să îți împlinești Destinul – acela de a fi pe deplin uman și pe deplin divin, fără urmă de separație. 

.

.

Aplicații în viața cotidiană și relațională

 

✍️  I. Întrebări de contemplare (oferă-ți 10 min pentru a reflecta)

 

𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐔𝐦𝐛𝐫𝐞𝐢

– Unde în viața ta e încă prezență umbra Dezonoarei? ce din tine și din ceilalți tratezi cu dizgrație și lipsă de considerația?

– Care sunt emoțiile, pasiunile și poftele pe care le suprimi? Pe care le judeci la cei din jur? Dar cele pe care nu le poți stăpâni și te controlează ele pe tine?

– Cum s-ar schimba în viața ta dacă ai începe să tratezi fiecare om, situație și experiență, începând cu tine însuți, cu mai mult respect și bunătate iubitoare?

 

𝐄𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢

– Unde în viața ta și cu cine manifești în mod natural Bunăvoința?

– Ce trezesc acele acte de bunătate în corpul tău, în inima ta? Cum poți cultiva această atitudine benevolentă în viața de zi cu zi?

– Care din relațiile tale necesită acum o doză mai mare de bunătate iubitoare? Îți poți lăsa sufletul să se deschidă mai larg față de acel om? 

 

𝐈̂𝐧𝐭𝐫𝐮𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢

– Ce trezește în tine termenul de – Grație? Recunoaște-i vibrația în corp. Îți este familiară? Rememorează micile momente de Grație pe care le-ai trăit și lasă-le să îți relaxeze umerii și ridice colțurile buzelor.

– Cum ar arăta viața ta fără suferință? Dar lumea întreagă?

– Cum contribui la eliberarea de suferință a oamenilor, a ființelor? 

 

🎯 II. Acțiunea Transformatoare (aplică în relațiile tale și serviciul în lume)

– aplică cu hotărâre și curaj răspunsurile care ți-au venit după contemplarea întrebărilor

– fă cu perseverență pașii necesari zi de zi și ai încredere în conștiența și inima ta, în Întreaga Viață, în susținerea și semnele pe care ți le oferă prin oameni, evenimente, inspirații, oportunități

 

🌀 III. Practica Interioară (integrează în momentele de solitudine, meditație, contemplare)

– fii vigilent și transformă atitudinea nefastă a Îndoielii de sine și a neîncrederii în ceilalți. Cultivă atitudinea fastă a Cercetării (menționată la nivelul Darului) folosindu-te de puterea întrebărilor pentru a-ți ghida acțiunile și alegerile.

– întreabă-te la începutul fiecărei zile: Cum pot să mă tratez pe mine și cei din jur cu Bunăvoință? Chem puterea Grației să mă locuiască și să acționeze prin mine pentru eliberarea de suferință a tuturor celor pe care îi ating cu prezența.

.

.

𝐋𝐚 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥, 𝐨 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐥𝐚 𝐢̂𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐭𝐚̆𝐬̦𝐢𝐫𝐞

 

Dacă ai parcurs transmisiunea de astăzi a Cheii 22, te invit să îmi spui în comentarii  sau mesaj, cu ce rămâi după această postare? 

– De la care nivel observi că te manifești mai des? Umbră, Dar sau Har?

– Care e experiența și perspectiva ta despre această cheie a genelor?

 

🌐 Ai găsit această contemplare utilă și inspiratoare? Împărtășește-o cu prietenii tăi pentru a fi și ei atinși de puterea cheilor din genele și conștiința umană.

Vrei să aflii și perspectiva Quantum Human Design asupra cheii 22? Citește împărtășirea Georgianei AICI.

 

𝐍𝐨𝐭𝐚̆:

𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑖𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑓𝑎𝑐 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟-𝑢𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡 𝑔𝑟𝑎𝑡𝑢𝑖𝑡 𝑑𝑒𝑟𝑢𝑙𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑌𝑢𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑠̦𝑖 𝐺𝑒𝑜𝑟𝑔𝑖𝑎𝑛𝑎 𝑃𝑜𝑝 𝑝𝑒 𝑏𝑎𝑧𝑎 𝑐𝑒𝑙𝑜𝑟 64 𝑑𝑒 𝑎𝑟ℎ𝑒𝑡𝑖𝑝𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑄𝑢𝑎𝑛𝑡𝑢𝑚 𝐻𝑢𝑚𝑎𝑛 𝐷𝑒𝑠𝑖𝑔𝑛 𝑠̦𝑖 𝐶ℎ𝑒𝑖𝑙𝑒 𝐺𝑒𝑛𝑒𝑙𝑜𝑟.

𝑀𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑑𝑒𝑡𝑎𝑙𝑖𝑖 𝑝𝑒 𝑝𝑎𝑔𝑖𝑛𝑎 𝐶𝑜ℎ𝑒𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑊𝑒 𝑆𝑝𝑎𝑐𝑒

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest