𝐂𝐡𝐞𝐢𝐚 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 #𝟑𝟔 – 𝐔𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚
𝐷𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑛𝑑 𝑝𝑒 𝑑𝑒𝑝𝑙𝑖𝑛 𝑂𝑚 – îmbrățișarea suferinței prin puterea Compasiunii
Reprezintă trecerea de la umbra Turbulenței către Darul Umanității și întruparea Harului Compasiunii
⛛ 𝐍𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐯𝐢𝐜𝐭𝐢𝐦𝐞𝐢 – ești prins între două tendințe prin care fie experimentezi o stare interioară de nervozitate care se exteriorizează prin agitație atunci când acționezi sau relaționezi cu anumiți oameni, fie ești un vulcan aflat sub o constantă presiune gata să erupi cu crize emoționale atunci când lucrurile îți ies de sub control sau îți depășesc înțelegerea. De cele mai multe ori soluția pentru astfel de momente turbulente este să îți asumi partea ta de reactivitate emoțională și apoi să canalizezi puterea emoțiilor în activități, conversații și practici creative.
⛯ 𝐍𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 – ai capacitatea de a empatiza la nivel profund cu suferințele, durerile și plăcerile, provocările și binecuvântările vieții de om. Te conectezi cu ușurință la întreg spectrul emoțional și, chiar dacă experimentezi suișuri și coborâșuri, reușești să îți menții un nivel ridicat de integritate, bunăvoință și acceptare emoțională. Cunoști aspectele luminoase dar și cele întunecate ale sufletului tău, îți simți din plin trăirile și reușești să le dai o formă creativă și constructivă care îi ajută și pe ceilalți să își exploreze bogăția și forța emoțiilor.
.
.
𝐔𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐛𝐮𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐢
𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞, 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐨 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐢
Turbulența face referire la vârtejurile emoționale, dezordinea interioară și relațională, tulburarea sufletească și zgomotul mental atunci când frecvența Umbrei ne domină comportamentul și alegerile.
Așa cum un avion trece prin straturi atmosferice turbulente care destabilizează traiectoria, viteza și echilibrul, așa se întâmplă și în trupul și interacțiunile noastre atunci când emoțiile neintegrate ies la suprafață.
Practic, tot sistemul hormonal, circulația sângelui, ritmul respirației, pulsul inimii și starea sistemului nervos ne sunt impactate atunci când ne traversează un val emoțional pe care nu îl putem gestiona.
Aici este și cheia transmutării acestei Umbre 36 – felul în care reușim să ne lăsăm traversați de energia emoțională fără să opunem rezistență.Altfel spus, fără să reprimăm, respingem, negăm sau reacționăm distructiv atunci când furia, tristețea, frica, rușinea și vinovăția își fac apariția.
↡ 𝐀𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐧𝐞𝐟𝐚𝐬𝐭𝐚̆ (𝐝𝐚̆𝐮𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞, 𝐢𝐦𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚̆) 𝐚 𝐓𝐮𝐫𝐛𝐮𝐥𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐢
𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐔𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐂𝐨𝐧𝐟𝐥𝐢𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 (Umbra cheii 6 – partenera cheii 36)- prin care viața ne este caracterizată de o continuă trudă de împăcare, apropiere, dezbinare și lupta de putere între polarități, între feminin și masculin, noi și voi, femei și bărbați, poporul meu vs poporul tău șamd. Rădăcina oricărui conflict este tumultul emoțional interior pe care îl resimțim inconștient și care ne menține vibrația fricii adânc în celule. Acest lucru ne face să intrăm în război cu noi înșine și apoi, dus la extrema opusă, cu tot ce se află în jurul nostru. Așa ajungem să vrem să controlăm emoțiile, să îi controlăm pe ceilalți, să controlăm viața, în speranța deșartă că o ne vom simți mai ușurați și în putere exact în locurile unde ne simțim neputincioși și împovărați.
Fiecare Umbră are o expresie polarizată feminin (Yin) – numită Represivă și respectiv una polarizată masculin (Yang) – numită Reactivă.
În funcție de context, temperament și alte trăsături de personalitate și caracter, poți să oscilezi între ambele sau să fii “prins” predominant în una din cele două manifestări.
- 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐜𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐑𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐯 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬𝐮𝐛 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐍𝐄𝐑𝐕𝐎𝐙𝐈𝐓𝐀̆𝐓̦𝐈 – o constantă neliniște și măcinare lăuntrică care se vrea a fi ascunsă, controlată și nevăzută de către ceilalți însă fără prea mare șansă de izbândă. Atins de această polaritate, ai o mare dificultate în a te relaxa și a îți exterioriza sentimentele ajungând la explozii necontrolate, depresie sau chiar afecțiuni fizice. Așa cum se întâmplă cu un capac pe care vrei să îl ți cu forța pe o oală sub ce clocotește sub presiune, cei mai dragi ție sunt adesea “cei mai norocoși” și primi beneficiari ai izbucnirilor tale emoționale necontrolate.
- Caracterul Reactiv se manifestă sub forma unei PREDISPOZIȚII LA CRIZE – latura opusă a controlului care duce la reprimare și închidere în sine până la explozie. Când ești atins de polaritatea reactivă ajungi să tai, înțepi și împingi pe toți din jurul tău atunci când ceva te râcâie, îți iese de sub control și pare că îți încalcă voința. Datorită neasumării emoțiilor arunci vina pe circumstanțe exterioară fără să realizezi că astfel te deprivezi de putere și îi desconsideri pe ceilalți. Reacționezi fără cumpătare la poftele trupești și cauți adesea un om, lucru sau situație pe care să îți verși crizele, experimentând scurte momente de eliberare.
Oare ce ne face cu adevărat Umani?
Să fie suferința “noastră”? Spre asta ne orientează și chestionează Umbra cheii 36…
Cu toți am experimentat cel puțin odată în viață momente profund dificile, tumultuoase și întunecate, caracterizate de turbulențe emoționale, stres fizic și incertitudine mentală.
În astfel de momente în care pare că nimic nu merge bine și că greutățile nu o să se mai sfărșească ni se scot la lumină locurile din noi lipsite de nădejde și iubire.
Acele aspecte neintegrate din noi, pe care psiho-terapeuții și șamanii le numesc identități traumatizate ale personalității, copil interior, fragmente de suflet rănite sau umbre interioare din subconștient, se întreabă adesea:
Când o să se termine suferința, când voi fi liber? O să fiu vreodată fericit? O să am vreodată tot ce îmi doresc? M-am săturat de atâta durere și neputință, cum să scap de ea?
Acestea și multe altele ne duc cu gândul la – cum ar arăta viața mea și cine aș fi Eu fără suferința “mea”?
În miezul acestei întrebări se află răspunsul multor eliberări și fericiri.
Scăpăm de suferința caracterizată de turbulențe emoționale, drame psihologice și dureri fizice pe măsură ce realizăm că acel aspect din noi care vrea să fie cruțat, salvat de suferință este însăși cauza și identitatea personală care perpetuează suferința.
Mai citește încă odată fraza și respiră adânc.
Simte ce din tine reacționează la cele parcuse până aici. Unde în corpul tău apare constricția, tensiunea? Ce credințe și gânduri încep să se dueleze în capul tău și să te distragă de la tumultul emoțional prezent mai jos, în trup?
Tocmai ai identificat zonele din tine unde separarea este prezentă, unde frământarea, conflicttul și zbuciumul interior guvernează chimia ta. Dacă ai privi sub aparentul calm exterior, cel mai probabil vei experimenta din plin natura tranzitorie a valurilor emoționale.
În atitudinea cu care abordăm această schimbare stă una dintre cele mai mari puteri umane – 𝑣𝑢𝑙𝑛𝑒𝑟𝑎𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑎𝑠𝑢𝑚𝑎𝑡𝑎̆, acel echilibru subtil dintre adaptabilitate și tărie, dintre flexibilitate și fermitate, dintre a fi deschis și totuși centrat în lumina interioară.
Nevoia de experimentare directă
Prin această cheie a genelor transpare nevoia umană de explorare și experimentare pe propria piele pentru a crește și a ne maturiza.
Fie că e vorba de dezvoltarea unei abilități practice, dobândirea unei cunoașteri intelectuale, cultivarea unei competențe relaționale sau capacități de gestionare a emoțiilor, fără să trecem direct și fără mijlocitor prin acele experiențe provocatoare care vin cu procesul învățării, nu ne vom putea însuși cu adevărat nimic.
Vom rămâne mereu într-o oarecare stare de co-depedență, de o carte, un curs, un învățător, o metodă, un sistem, o identitate, o diplomă, deprivându-ne de veritabila putere care stă în umanitatea noastră, în a ne menține deschiși și mereu învățăcei ai Vieții.
Când intri cu toată încrederea în zbuciumul emoțional pe care îl resimți atunci când ai o provocare relațională, problemă cotidiană sau obstacol interior, o mare realizare răsare în conștiența ta. Începi să dansezi cu provocările tale în loc să te lupți cu ele. În felul acesta poți să găsești lumina ascunsă în întunericul oricărei probleme, așa cum floarea și fructul sunt mereu prezente în interiorul seminței.
Înțelegi visceral că Suferinta te face uman.
Ea te pune față în față cu limitele tale, cu neputințele și angosele reprimate, cu visele neatinse și te face să privești cu onestitate în greșelile și defectele pe care le tot pui în scenă. Asta până când ajungi să nu le transformi în puterile și învățăturile tale.
Trecând cu tot mai vădită demnitate prin turbulențele emoționale ajungi la o înțelegere și bunăvoință profundă asupra vieții de om.
În aventura ta de regăsire a Luminii prin tărâmurile întunecate ale subconștientului și prin mlaștinile traumelor, ți se revelează un lucru ce stă înscris în întreaga istorie a umanității: Poți fi om fără să fii uman însă nu poți fi uman fără să treci prin bucata ta de suferință care te face cu adevărat Om întreg, integru și conectat la totalitatea Vieții.
.
.
𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐔𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢
𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞, 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐥 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐢𝐯𝐢 𝐢̂𝐧 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐭𝐚
Eliberarea Darului (esența creativă din fiecare om) are loc pe măsură ce îmbrățișăm cu curaj Umbrele, tendințele inconștiente și reactive, care se exprimă prin noi sau prin oglinda relațiilor noastre.
Umanitatea, cunoscut popular sub denumirea de “Omenie”, răsare odată ce începem să folosim momentele de turbulență emoțională ca un prilej de deschidere mai largă a inimii și înțelegere mai profundă a suferinței cauzate de către oameni.
Omenia este un sentiment complex și cultivat în timp, marcat de bunăvoință, înțelegere adâncă și smerenie față de durerea și necazul altuia. Prin Darul Umanității nutrim o atitudine respectuoasă și benevolentă începând cu propria ființă, mai ales în perioadele tumultoase și provocatoare care ne scot din comfort.
Alături de o rezonanță naturală cu conflictele emoționale care apar între oameni, acest Dar indică și către aspectele nobile, demne, puternice și la nivelele cele mai elevate – divine, care caracterizează ființa umană deplină.
↟ 𝐀𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐟𝐚𝐬𝐭𝐚̆ (𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐚̆, 𝐢̂𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚̆) 𝐚 𝐔𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢
𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐃𝐢𝐩𝐥𝐨𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐢 (Darul cheii 6 – partenerul cheii 36) – care reprezintă capacitatea de a aborda cu curajul inimii deschise orice conflict intern sau extern pentru a ajunge la o reconciliere și echilibru just care onorează și ia în considerare toate părțile implicate. Această capacitate de a întâmpina cu bunătate și tact obstacolele relaționale și problemele firești care apar pe măsură ce ne transformăm și creștem împreună, este caracteristica esențială a omului diplomat care aduce pacea acolo unde răsare conflictul.
Pentru a atinge cotele înalte ale Omeniei e necesar să fim persistenți în gesturile de bunătate și considerație atunci când ne aflăm în situații potrivnice. Când oferim cu generozitate din puținul sau destulul cât avem, atunci magnetizăm un întreg flux de belșug și binefaceri în jurul nostru.
Chiar și așa, mulți sunt cei care au fost batjocoriți, închiși și prigoniți tocmai datorită omeniei lor arătată în momente de conflicte sociale intense. Istoria e plină de indivizi curajoși care au luptat pentru drepturile și valorile morale înalte și au sfârșit undeva izolați printr-o carceră sau chiar mai mai rău.
În realitate, oricare a fost soarta și finalul vieții acelor oameni, actul lor de onoare rămâne imprimat pentru totdeauna în conștiința umanității. Însăși faptul că au luptat pentru demnitatea umană, justețea legilor și echitatea principiilor de organizare socială face ca binele să strălucească mai departe și mai puternic decât orice întuneric efemer.
Secretul Echilibrului
Prin Darul Umanității, Dar care este inerent fiecărei ființe umane dar rămâne în stare latentă până când îl cultivăm cu smerenie, învățăm Principiul paradoxal al Echilibrului. Putem fi fermi în principiile etice și valorilor înalte pe care le cultivăm în interiorul nostru iar în exterior, în lume, rămânem adaptabili și flexibili la vremurile și exigențele moderne.
Prin păstrarea voinței în mijlocul dificultăților noastre, fie ele individuale, familiale sau colective, descoperim perseverența necondiționată ca un atribut interior al conștiinței.
Perseverând în gândirea și acțiunile noastre pline de omenie, schimbăm întreaga lume de la interior către exterior. În asta constă puterea Umanității. Ea este Lumina scufundată sub pământul greutăților lumești și materiale care erupe din profunzimi cu și mai multă compasiune, iubire și libertate.
Pentru a accesa adevărata binecuvântare a existenței umane e esențial să explorăm și să învățăm să navigăm cu înțelepciune prin Dualitatea lumină-întuneric, pozitiv-negativ. La nivel individual realizăm acest lucru prin înfruntarea propriilor Umbre în scopul eliberării tuturor ființelor de lanțurile suferinței.
Pentru asta e imperial necesar să nu mai risipim energie încercând să opunem rezistență vieții și să ne forțăm voința asupra celorlalți. În schimb, putem să ne asumăm controlul asupra ce ține de noi cu adevărat – atenția, atitudinea și conștiența noastră.
Odată ce ne canalizăm energia, eforturile și acțiunile înspre gestionarea propriei atitudini în fața oricăror provocări și turbulențe ne apar în cale, contribuim la creșterea armoniei și bunătății iubitoare în întreaga familie a umanității.
.
.
𝐇𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐚𝐬𝐢𝐮𝐧𝐢𝐢
𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐥 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐮𝐩𝐞𝐳𝐢
Suntem cu adevărat întregi când reușim să ne integrăm suferința și o transcendem, nu în lipsa sau negarea ei.
Acesta e mesajul esențial al cheii genelor 36. A ne regăsi puterea și bunătatea iubitoare în mijlocul necazurilor face parte din scopul mai înalt al vieții de Om.
După vorbele lui Thomas Hubl, “Vindecarea e parte intrinsecă din scopul nostru” și nu o deturnare de la menirea în această lume.
Ne-am născut într-o lume pretraumatizată, atinsă de lipsuri, guvernată de corupție, suferință, transgresiuni strămoșești și limitări ale libertății individuale. Stă în responsabilitatea fiecărui om, mai ales în cei care devin tot mai conștienți și treji, să contribuim la eliberarea de suferință a tuturor ființelor începând cu noi înșine și continuând cu aproapele nostru.
Când întunericul pare mai mare, atunci lumina urmează să erupă mai puternic din miezul său. Înainte de răsărit este cea mai pătrunzătoare beznă. Înainte de un ciclu de creștere există o perioadă de descreștere. Moartea servește continuității și evoluției vieții, nu se opune ei.
Totul este interconectat
Aici stă înscrisă o lege universală a ordinii și a ciclicității.
Întunericul există prin forța luminii, cel dintâi a servit și servește întotdeauna Lumina. Cei mai mari răufăcători dau chemare celor mai mari eroi ca să îi combată. Cele mai cumplite acte ce au generat atrocități la nivel de masă au născut cele mai trainice tratate de pace, colaborare și suținere între popoare.
Astfel domnește echilibrul în tărâmul umanității, chiar dacă privim la scena socială actuală și nu pare deloc fericită. Adevărul este că mereu ne-am unit și ne-am readus aminte de iubirea și bunătatea din noi în momentele de suferință.
E un impuls divin sădit în inima noastră, cel de a ne ajuta aproapele la nevoie, de a fi de folos, a face o faptă bună necondiționată, din pură mărinimie.
Acest impuls se mai numește și – Compasiune.
Dincolo de concept
Compasiunea este un Har Divin și o virtute a Omului care iubește tot ceea ce atinge și mângâie tot ceea ce iubește.
Este cel mai înalt atribut al naturii umane, ceea ce ne face divin și pe deplin oameni deopotrivă.
Cert este faptul că doar prin transmutarea suferinței în Grație putem întrupa substanța caldă, binefăcătoare și eliberatoare a Compasiunii.
Această imbatabilă forță ce pulsează Viață în sânul omului ne poartă către un uriaș salt în conștiință prin predarea egoului sau a sentimentului de separare și vanitate. Atunci când ne deschidem inimile întru încredințare în Voința Divină exact în momente cruciale de întunecare a lumini, un mare miracol se petrece. În vulnerabilitatea și fragilitatea noastră umană ne descoperim măreția și puterea divină.
Altfel spus, 𝑑𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑚 𝑝𝑒 𝑑𝑒𝑝𝑙𝑖𝑛 𝑈𝑚𝑎𝑛𝑖 – când îmbrățișăm vibrația suferinței din propriile celule prin puterea Compasiunii și a Păcii prezente în inima noastră. Pe măsură ce ne unim forțele în comuniune cu alți oameni care și ei vor să răspândească armonia trainică în lume acolo unde lumina pare să lipsească, devenim co-creatori ai unei noi epoci în care Binele, Frumosul, Justețea și Abundența există fără nevoia de a avea o rană, traumă sau suferință pe care să o vindece.
În timp, om cu om și generație cu generație care face munca inimii necesară eliberării spiritului uman de ghearele suferinței purtate din moși strămoși, o nouă rasă umană începe să răsără și să domnească peste toate mările și zările. Rasa adevăratului Om, cel care își cunoaște Sursa și menirea, protejează, iubește și onorează Viața în totalitatea ei, fără lipsa nici unei ființe.
.
.
Aplicații în viața cotidiană și relațională
✍️ I. Întrebări de contemplare (oferă-ți 10 min pentru a reflecta)
𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐔𝐦𝐛𝐫𝐞𝐢
– Unde în viața ta experimentezi cele mai frecvente turbulențe emoționale? În relații? În muncă, relația cu banii sau se.xualitatea? Care părți din corpul tău stocheaz aceste emoții?
– Care sunt emoțiile pe care oricât te-ai strădui nu le poți gestiona? Care sunt relațiile în care sunt declanșate?
– Cum s-ar schimba în viața ta dacă ai reuși să te reglezi emoțional și să folosești momentele de criză emoțională ca prilej de conectare profundă cu sine, împărtășire autenticitate și exprimare creativă?
𝐄𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢
– Unde în viața ta și cu cine manifești în mod natural Darul Umanității? Ce te face să te simți real conectat cu ceilalți oameni și ființe simțitoare?
– Cum se simte în corp atunci când îți înțelegi, îmbrățișezi și depășești suferința interioară sau relațională? Contactează acel sentiment de breakthrough, de Aha, de capacitate și conexiune.
– Ce te face să te simți cu adevărat Om? Recunoaște acele comportamente, valori sau atribute și oferă recunoștința ta pentru ele.
𝐈̂𝐧𝐭𝐫𝐮𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢
– Ce trezește în tine termenul de – Compasiune? Recunoaște-i vibrația în corp. Îți este familiară? Rememorează micile sau marile momente de Compasiune pe care le-ai trăit și lasă-le să îți deschidă mai larg inima.
– Cum ar arăta viața ta fără suferință? Dar lumea întreagă? Care e suferința cea mai mare pe care ai depășit-o și prin care ai ajuns să ai o compasiune, înțelegere și iubire mai mare pentru umanitate?
– Cum contribui la eliberarea de suferință a oamenilor, a ființelor? Ce poți face zilnic pentru a fi un eliberator și nu un retraumatizator?
🎯 II. Acțiunea Transformatoare (aplică în relațiile tale și serviciul în lume)
– aplică cu hotărâre și curaj răspunsurile care ți-au venit după contemplarea întrebărilor
– fă cu perseverență pașii necesari zi de zi și ai încredere în conștiența și inima ta, în Întreaga Viață, în susținerea și semnele pe care ți le oferă prin oameni, evenimente, inspirații, oportunități
🌀 III. Practica Interioară (integrează în momentele de solitudine, meditație, contemplare)
– fii vigilent și transformă atitudinea nefastă a Turbulenței și a conflictului cu tine însuți și cu ceilalți. Cultivă atitudinea fastă a Umanității (menționată la nivelul Darului) folosindu-te de puterea creativă a emoțiilor conștientizate și acceptate.
– întreabă-te la începutul fiecărei zile: Cum pot să mă tratez pe mine și cei din jur cu Compasiune? Cum pot pune azi forța compasiunii în acțiunile care le întreprind?
.
.
𝐋𝐚 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥, 𝐨 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐥𝐚 𝐢̂𝐦𝐩𝐚̆𝐫𝐭𝐚̆𝐬̦𝐢𝐫𝐞
Dacă ai parcurs transmisiunea de astăzi a Cheii 36, te invit să îmi spui în comentarii sau mesaj, cu ce rămâi după această postare?
– De la care nivel observi că te manifești mai des? Umbră, Dar sau Har?
– Care e experiența și perspectiva ta despre această cheie a genelor?
🌐 Ai găsit această contemplare utilă și inspiratoare? Împărtășește-o cu prietenii tăi pentru a fi și ei atinși de puterea cheilor din genele și conștiința umană.
Vrei să aflii și perspectiva Quantum Human Design asupra cheii 36? Citește împărtășirea Georgianei AICI.
𝐍𝐨𝐭𝐚̆:
𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑖𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑓𝑎𝑐 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟-𝑢𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡 𝑔𝑟𝑎𝑡𝑢𝑖𝑡 𝑑𝑒𝑟𝑢𝑙𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑌𝑢𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑠̦𝑖 𝐺𝑒𝑜𝑟𝑔𝑖𝑎𝑛𝑎 𝑃𝑜𝑝 𝑝𝑒 𝑏𝑎𝑧𝑎 𝑐𝑒𝑙𝑜𝑟 64 𝑑𝑒 𝑎𝑟ℎ𝑒𝑡𝑖𝑝𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑄𝑢𝑎𝑛𝑡𝑢𝑚 𝐻𝑢𝑚𝑎𝑛 𝐷𝑒𝑠𝑖𝑔𝑛 𝑠̦𝑖 𝐶ℎ𝑒𝑖𝑙𝑒 𝐺𝑒𝑛𝑒𝑙𝑜𝑟.
𝑀𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑑𝑒𝑡𝑎𝑙𝑖𝑖 𝑝𝑒 𝑝𝑎𝑔𝑖𝑛𝑎 𝐶𝑜ℎ𝑒𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑊𝑒 𝑆𝑝𝑎𝑐𝑒