loader image

Cheia Genelor #17 – ClarViziunea

𝐂𝐡𝐞𝐢𝐚 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 #𝟏𝟕 – 𝐂𝐥𝐚𝐫𝐕𝐢𝐳𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚

𝑂𝑐ℎ𝑖𝑢𝑙 𝑆𝑖𝑛𝑒𝑙𝑢𝑖 

 

Reprezintă trecerea de la umbra Opiniei către Darul ClarViziunii și întruparea Harului Omniscienței

 

 ⛛ 𝐍𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐯𝐢𝐜𝐭𝐢𝐦𝐞𝐢 – ești prins între două tendințe prin care fie îți negi puterea judecându-te aspru pentru minusurile, lipsurile și trăirile tale pe care criticul interior e foarte atent să le “taxeze”…fie îți proiectezi opiniile critice și judecățile de valoare asupra celor din jur, ajungând să ții cu înverșunare de credințele tale crezând că sunt cele mai corecte, vezi mereu partea goală a paharului și lucrurile care pot fi îmbunătățite, fără să apuci să apreciezi ceea ce este, exact așa cum este. 

⛯ 𝐍𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐚𝐥 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 – ai capacitatea de anticipa și a fi prevăzător în ceea ce privește traseul vieții tale, posibilele turnuri pe care situațiile le pot lua sau chiar linii potențiale de viitor ale umanității și ale grupurilor de oameni cu care interacționezi. Darul tău este de a înțelege și vedea tiparele subtile pe care întreaga viață își țese jocul, având acces și la soluții și perspective de ansamblu care rezolvă probleme cu care te confrunți într-un manieră detașată și încrezătoare, fără  prea mari drame emoționale.

(La finalul articolului găsești întrebări de contemplare, idei practice și aplicații în viața cotidiană și relațională)

.

.

𝐔𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐎𝐩𝐢𝐧𝐢𝐞𝐢

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞, 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐨 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐢

 

La o primă vedere te-ai putea întreba: De ce Opinia este o umbră a omului și nu un Dar, o putere? 

Și ai avea perfectă dreptate să chestionezi astfel una din libertățile cele mai mari umane – dreptul la un punct de vedere, părerea și judecata proprie.

Dacă ținta ta este să știi, să înțelegi la perfecțiune și să măiestrești chiar și un singur lucru un viața asta, atunci vei descoperi că ai nevoie să experimentezi acel “ceva” prin toate unghiurile și perspectivele posibile. 

 

Crezi că e posibil așa ceva? Ți-ar ajunge o viață de om ca să cunoști în întregime, la toate nivelurile, chiar și un singur lucru? 

Ca să realizezi asta ai avea nevoie de infinite Opinii. Niciuna mai buna ca precedenta și niciuna mai completă sau adevărată. Pur și simplu o părere. Un mod de a vedea și de a face lucrurile să se întâmple.

Asta este și marea provocare a celor care sunt mânați subconștient de această umbră – sunt prea prinși într-un mod fix și unic de a vedea viața încât se conving că Acela Este Adevărul. Ba chiar sunt dispuși să lupte, să ridice garduri, să traseze pretenții și legi, să contureze o dogmă și chiar să scrie cărți nenumărate care pretind sus și tare că Aceasta este soluția, salvarea mult așteptată, instrumentul sau adevărul absolut.

 

Umbra Opiniei se naște prin închiderea minții la noi și nemaicunoscute perspective sau feluri de a înțelege un anumit aspect, rigidizând în acest proces un întreg sistem de convingeri și atitudini limitative care oferă o oarecare siguranță, fie ea și îngustă sau înrădăcinată în frică.

Multe dogme religioase, științifice și alte curente culturale au crescut de aici…

 

 

↡ 𝐀𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐧𝐞𝐟𝐚𝐬𝐭𝐚 (𝐝𝐚𝐮𝐧𝐚𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞, 𝐢𝐦𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚) 𝐚 𝐎𝐩𝐢𝐧𝐢𝐞𝐢

𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞𝐭𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐔𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐜𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 (Umbra cheii 18 – partenera cheii 17)- prin care lași mintea să te folosească pe tine în loc să o utilzezi tu pe ea într-un mod integru și respectuos. Judeci la ceilalți ceea ce nu recunoști și în tine, areți cu degetul în exterior negând propria ta responsabilitate și împarți lumea în buni și răi, deștepți și proști. Poți chiar ajunge să te judeci pe tine atât de aspru încât să îți fie teamă de opiniile celor din jur și să pară că peste tot sunt mulți ochi critici, pe când, în sinea ta, nu îți valorizezi puterea opiniei și ai stima de sine prăbușită. 

 

Fiecare Umbră are o expresie dominată de Frică și polarizată feminin (Yin) – numită Represivă și respectiv una dominată de Furie și polarizată masculin (Yang) – numită Reactivă.

În funcție de context, temperament și alte trăsături de personalitate și caracter, poți să oscilezi între ambele sau să fii “prins” predominant în una din cele două manifestări.

 

  • 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐜𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐑𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬𝐢𝐯 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬𝐮𝐛 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐀𝐔𝐓𝐎𝐂𝐑𝐈𝐓𝐈𝐂𝐈 – reprezintă tendința de a te poziționa mereu inferior, mai neștiutor sau insuficient decât ceilalți. Din pricina unor îngrijitori autoritari sau ai unor învățători aspri pe care i-ai avut în copilarie, cuplat cu felul tău mai retras de a fi, ai ajuns să îți dezvolți un critic interior care te măcelărește la fiecare pas și nu îți dă răgazul să te relaxezi în propria piele și să îți recunoști și apreciezi reușitele. Calea de a ieși din aceste tipare este să îți valorizezi propria opinie și să o menții simultan deschisă și incluzivă la alte feluri de a înțelege și trăi viața.
  • 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐜𝐭𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐑𝐞𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬𝐮𝐛 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐀𝐓𝐈𝐓𝐔𝐃𝐈𝐍𝐈 𝐃𝐎𝐆𝐌𝐀𝐓𝐈𝐂𝐄 – o prețuire exagerbată a propriilor credințe și opinii rigide într-atât încât ajungi să ridici bariere între tine și alți oamenic are nu sunt de acord cu părerile tale și astfel, sunt inamicii tăi, situându-i mai prejos pe scara ierarhică. Îți folosești puternicul intelect pentru a te poziționa mereu învingător în lupta pentru dreptate și apelezi la cele mai iscusite explicații, perspective logice și idei convingătoare pentru a îți întării poziția. De fapt, în spatele tuturor aparențelor tale în lume și în relații, ai o profundă nesiguranță și frică de a da drumul la controlul mental.  

 

 

Dincolo de suprafață

Multe războaie, acte violente și negări ale drepturilor umane s-au născut din Umbra Opiniei care a închis inimile și întunecat mintea celor aflați sub dominația sa. Un punct de vedere personal care nu ia în considerare și alte perspective diferite ci  chiar le neagă, este Umbra Opiniei în acțiune ca mod de imobilizare, fixare, concluzionare și separare a ta de “celălalt”. Când mă separ și îi țin pe alții la distanță, pot apoi să mă apăr, să controlez și să îmi umflu ego-ul crezându-mă mai cu moț decât cei cu care mă compar. 

 

Cu acest mecanism nu se ajunge la cunoașterea și înțelepciunea profundă care include multiple păreri într-un mod holistic și cuprinzător de a vedea lumea, de a se percepe pe sine.

Astfel că, la o frecvență joasă, Opinia nu este nimic altceva decât o credință subiectivă înrădăcinată în excludere, separare, discriminare și comparație. Prin conștientizare și deschidere la mai mult decât ce debitează doar propria minte, Opinia se transformă la frecvențele înalte în capacitatea de a vedea o situație specifică ca printr-un caleidoscop.

 

Dacă vrei să înțelegi cum funcționează creierul uman vei avea astfel în vedere și multipleple lentile prin care poți aborda creierul: biologic, chimic, neurologic, conexiunea cu restul sistemelor din corp, corelări spirituale, funcții ale centrilor energetici din creier, fizică cuantică șamd.

Într-o manieră fără precedent, era modernă încurajează exprimarea cât mai multor opinii și cântărirea lor la scară macro pentru schimbări colective. Fie că vorbim de voturi, social media, canalele de informare, școlarizarea, servicii de consiliere și influenceri… punctele noastre de vedere au ajuns explicit să ne contureze realitatea și interacțiunea cu lumea mai mult ca nicicând.

Asta e atât o binecuvântare cât și o mare sursă de durere și separare care împarte tot mai mult națiunile și culturile, în loc să caute moduri de a le aduce împreună în armonie, colaborare și echitate. 

Dezvoltându-ne capacitatea de a formula opinii tot mai valide și pertinente încă din perioada adolescenței, stăpânirea propriei păreri/perspective este o parte esențială a dezvoltării mintale umane.

Există oameni care nu sunt conștienți de puterea pe care o au opiniile altora asupra lor și își trăiesc întreaga viață după cum le dictează alții, șeful, televizorul, părinții, anturajul. Alții mai iscuți, precum liderii politici, reușesc să folosească forța opiniei pentru a conduce și influența mase mari de oameni. Și există oamenii de rând care, prin revendicarea controlului asupra opiniilor proprii și unind discernământul cu intuiția, inima cu creierul, reușesc să își aducă contribuția în lume și să fie de folos pentru cei din jur prin puterea exemplului personal. 

 

 

Fiecare Umbră conține un Dar

Frumusețea opiniei apare atunci când e conștientă de limitele sale și rămâne deschisă, permeabilă.

În cazul acesta nici nu mai poartă numele de Opinie ci devine o Perspectivă temporară, flexibilă și deschisă schimbării. 

 

Când ajungi să transformi în atributele sale superioare această Umbră ce poartă hainele Negării și inconștienței, pe măsură ce îți asumi responsabilitatea asupra Opiniilor tale și consecințele lor asupra celorlalți, ajungi să spui: pe baza percepției, memoriei, experienței și conștiinței mele, înțeleg asta Acum. Perspectiva mea este aceasta, fără să trag o concluzie pripită sau să rigidizez o convingere limitativă și nici să îmi consider părerea ca fiind nesemnificativă. Ceea ce eu gândesc, percep și generez prin puterea minții mele are valoare și contribuie la evoluția acestei lumi. Îmi folosesc opiniile pentru a mă deschide către o viziune tot mai vastă și cuprinzătoare asupra mea, a oamenilor, a vieții și a întregului Univers. Rămân curios, deschis și mă întreb adesea… Ce altă perspectivă mai pot include în felul meu de a trăi?

.

.

𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐚𝐫𝐕𝐢𝐳𝐢𝐮𝐧𝐢𝐢 

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞, 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐬𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚 𝐢𝐥 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐢𝐯𝐢 𝐢̂𝐧 𝐯𝐢𝐚𝐭𝐚 𝐭𝐚

 

În triburile străvechi, vracii și clarvăzătorii erau adesea orbi cu ochii fizici sau aveau alte simțuri inactive în forma lor exterioară (miros, auz, gust, tactil șamd). Acest lucru le permitea ca forma interioară și subtilă a acelui simț să fie foarte dezvoltată, oferindu-le acces la o conectarea cu alte dimensiuni ale realității care sunt dincolo de văzul și auzul obișnuit.

Întâlnim acest fenomen și la persoanele cu dizabilități din prezent, multe dintre ele având capacități artistice, daruri vindecătoare sau niște abilități “miraculoase”, extrasenzoriale prin care percep lumea. 

Acest exemplu ne indică adevărul că Darul Viziunii Clare nu ține doar de ochii fizii ci de o înțelegere holistică și profundă asupra Realității cuplată cu capacitatea de a ne conecta cu dimensiunile subtile, invizibile care orchestrează Viața.

Cel care conține acest Dar în structura lui genetică și în sufletească devine un Prevăzător al posibilităților și un cititor de tipare, observând cum trecutul, prezentul și viitorul sunt interconectate și se crează reciproc. El percepe cu ochiul minții atât posibilele obstacole, provocări și încercări, cât și clipele de eliberare, de Aha-uri și reușite.

 

Viziunea nu este doar a minții și este mai ales o virtute a clarității care țâșnește din inima care și-a deschis larg porțile ferecate de suferința veacurilor.

Astfel că Darul 17 ne conduce către conexiunea cu intuiția, reamintindu-ne de mesajul atemporal care spune că “Limpede vezi doar cu inima”. Această coborâre a minții în inimă, celebrul paradox mistic, este reprezentativă pentru nivelul de conștiință al Darului dar mai ales pentru omul care vrea să își acceseze abilitățile inerente de prezicător, profet și prevăzător. 

Eliberarea Darului (esența creativă din fiecare om) are loc pe măsură ce îmbrățișăm cu curaj Umbrele, tendințele inconștiente și reactive vizibile în noi și în oglinda relațiilor noastre și a căror scop real este să ne provoace la creștere, trezire și transformare, 

 

 

↟ 𝐀𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐟𝐚𝐬𝐭𝐚 (𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐚, 𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚) 𝐚 𝐂𝐥𝐚𝐫𝐕𝐢𝐳𝐢𝐮𝐧𝐢𝐢

𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞𝐭𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐠𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐢 (Darul cheii 18 – partenerul cheii 17) – care reprezintă capacitatea de a fi integri față de propria conștiință, energia noastră, valorile sufletești și demnitate umană. O viziune limpede devine posibilă doar prin trăirea în acord cu integritatea esențială care implică să ne recunoștem cu onestitate lipsurile, deficiențele, compromisurile și petele oarbe. Asta nu pentru a ne judeca asupra sau a ne critica că nu suntem mai buni, ci pentru a dezvolta în sine o compasiune și înțelegere adâncă asupra condiției umane și mărețul ideal de împlinire care pulsează în inima fiecărui om și care, mereu la timpul potrivit, ne cheamă să ne desăvârșim ființa și să creștem în Iubire. 

 

Este ClarViziunea un Dar pe care orice om să îl poată accesa?

 

Da și nu. Putem aveam momente de claritate și o luciditate care ne mișcă până și celulele corpului fizic, însă a trăi zi de zi într-o astfel de stare de conștiință este o sarcină aparent “inumană și nerealistă”. 

Putem să ne menținem o claritate a viziunii și a simțirii chiar și atunci când condițiile exterioare și factorii din mediu (crizele globale, haosul social, schimbări intense, drame emoționale, conflicte relaționale șamd) ne influențează inevitabil?

Răspunsul la această întrebare se găsește în atitudinea, alegerile și acțiunile noastre din fiecare moment.

 

 

Mediul potrivit catalizează transformarea

Deși anumite insighturi, revelații și viziuni pot să “coboare” asupra noastră în moduri neașteptate, există câteva condiții necesare pentru a accesa și recepționa Viziunea: liniște interioară, o stare de introspecție și contemplare, o pauză de la ritmul rapid lumesc și permisiunea minții de a se odihnii, predând anxietatea și goana după răspunsuri și soluții pripite. 

Crearea unui astfel de context interior și pregătirea unui mediu extern care să faciliteze asta îți oferă posibilitatea de a vedea faptul că tot ce ai nevoie e deja aici și că soluțiile și răspunsurile pe care le cauți se află simultan în tine și sunt pe cale să ajungă la tine.

 

Fie că îți lipsește simțământul unui scop în viață, pasiunea și vitalitatea, o cunoaștere a misiunii tale personale, o motivație de a te ridica zi de zi cu sens și bucurie de viață sau pur și simplu parcă trăiești pe Repeat aceleași lucruri și aceeași rutină zi de zi… ceea ce cauți de fapt este propria ta Viziune. Clară, simplă și feroce de curajoasă, deoarece odată ce o accesezi nu te mai poți minți și preface că ești fericit și că ai viața pe care ești menit să o trăiești. Nu. Odată ce Viziunea răsare în ființa ta, fie că îți luminează aspecte pesonale, relaționale, existențiale sau probleme specifice cu care te confrunți, ea nu îți va mai da pace până când nu pășești pe calea realizării sale, până când nu o urmezi cu dedicare 100%.

Viziunea te cheamă să o devii, să o nutrești mental-emoțional, energetic și spiritual, materializând potențialul pe care l-ai prevăzut prin acțiuni deliberate. În asta stă puterea de îți stăpânii atitudinea, alegerile și manifestarea în lume – în regăsirea viziunii limpezi din inima ta neînfricată.

 

 

Chemarea la Inițiativă Creatoare

Darul ClarViziunii te mobilizează să iei o inițiativă vitală, o decizie din miezul ființei tale urmată de fapte care să îți întărească alegerea în plan concret, material. Conștientizarea și înțelegerea mintală nu este suficientă pentru o schimbare radicală și o îmbunătățire considerabilă a vieții tale. Pe măsură ce contemplezi la aspectul asupra căruia vrei să ai o viziune clară, asemeni unui șoim, e necesar să te înalți deasupra problemei și să incluzi în perspectiva ta tot mai multe opinii și niveluri de înțelegere care implică atât simțirea, emoțiile și corpul cât și intelectul, rațiunea și logica.

 

Șoimul nu se străduie să zboare, nu se încurcă în emoții, nu face forfotă sau se agită ca să ajungă la claritatea țintei pe care o urmărește. El plutește cu ușurință, se folosește de vânt și de perspectiva de ansamblu pe care o are ca mai apoi să coboare într-un elan precis pentru a-și atinge vânatul. 

Odată ce intri în acest proces de clarificare a viziunii, descoperi că este singura care îți oferă o opinie fermă, adânc înrădăcinată în corp și în realitatea subtilă a spiritului. Sarcina ta este apoi să plonjezi din înalt, asemeni vulturului, țintind în vizorul tău scopul și direcția clară pe care revelarea viziunii ți-a adus-o. Reconectarea cu realitatea viziunii în perioadele de tumult emoțional, de stres și confuzie, de deznădejde și eșecuri, este unul din cele mai importante lucruri pe care le poți face și care nu depinde de nimeni și nimic altceva decât de Tine.  

Când nutrești deliberat în viața ta Darul 17 al minții coborâte în inimă, vei ști cu fermitate și claritate ceea ce vrei și vei rămâne deschis la multiplele modalități de împlinire a acelui potențial. Nu te vei mai rigidiza doar într-un mod îngust de a vedea și a face lucrurile ci vei permite mai mult lucrurilor să se întâmple și vieții să își urmeze cursul firesc, prin faptul că te relaxezi, îți reglezi mereu claritatea și îți asumi pe deplin viziunea, zi de zi. 

.

.

𝐇𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐎𝐦𝐧𝐢𝐬𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐞𝐢

𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚 𝐢𝐥 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐮𝐩𝐞𝐳𝐢

 

Devii ommniscient atunci când accepți că nu ști nimic. 

Ajungi să cunoști în mod direct și spontan totul despre un anumit lucru pe măsură ce renunți la pretențiile și fațadele care îți construiesc personalitatea și predai simțul că ești “cineva” separat de Întregul Vieții.

Cum așa? Obișnuim să spunem că doar Dumnezeu este Omniscient, Omniprezent și Omnipotent. Oricare ar fi experiența și înțelegerea ta asupra Divinității, numește-o cum îți cade bine, starea de a fi, de a te ști și a te simții unul/una cu Sursa ființei tale și astfel, cu Sursa întregii Vieți, reprezintă criteriul esențial pentru ca Harul Omniscienței să locuiască și să se exprime prin tine.

Și asta este exact ce vrea acest Siddhi (Har în lb. sanscrită) – să îți locuiască corpul fizic, fiecare particulă, moleculă, atom și spațiul dintre ele, lăsând ca inteligența divină să curgă liberă și fără rezistențe prin tine. 

 

Asta da stare de predare, hiperconștiență, plenitudine și unitate. 

Cine poate să trăiască așa ceva? Poate ești înclinat să spui că nu oamenii de rând, doar anumiți maeștri sau învățători pot să aibă acces la o asemenea putere. Și ai avea o parte de dreptate să crezi asta.    

Harul Omniscienței îi este oferit celui care e conștient de responsabilitatea care vine la pachet cu Libertatea și cu Cunoașterea veritabilă. Omul care atinge niveluri ridicate de maturitate sufletească și trezire în conștiință nu se mai ferește de durerea lumii și suferința semenilor precum nu se mai teme nici să își deschidă larg brațele nectarului Fericiri și Iubirii.

Doar că nu trebuie să fii un maestru sau un așa zis “ales” ca să trăiești o asemenea stare, ci e necesar să fii pe deplin uman. Împământat, smerit, simplu și adevărat, fără o baricadă insurmontabilă de pretenții, emoțiii captive și proiecții inconștiente care să îți țină inima ferecată. Să simți profund, să trăiești lucid, să accepți viața adânc în tine și curgerea ei adesea de neînțeles… ci doar de îmbrățișat, de zâmbit în ciuda obstacolelor și de mers mai departe cu coloana dreaptă, pas cu pas, fidel inimii tale și binevoitor față de toți cei pe care îi atingi.  

 

Astfel ajunge să răsără în tine Ochiul Sinelui – cel care privește clar și hiperlucid prin fiecare celulă, prin spațiul dintre cuvinte, dintre inspirație și expirație, dintre trecut și viitor, direct din miezul momentului prezent… Dumnezeul din tine. 

 

 

Privește în Tine și vede-Mă pe Mine

Ai vitejia necesară pentru a-l privi drept în ochi pe Acela/Aceea din tine care îți e sursă, călăuză și esență?

 

El apare pe măsură ce te dezbraci de veșmintele grele ale negării, furiei, inconștienței și violenței, redevenind complet liber de eul personal și considerând doar ceea ce este just, iubitor și obiectiv, dobândind claritatea. De aceea misticii din toate timpurile au zicala –  “Dumnezeu poate veni în vizită numai când nu ești acasă”. Golindu-te de tot ce crezi că ști despre tine și viață, eliberându-te de tot ce nu ești în mod esențial, îți oferi șansa de a te umple visceral de seva Vieții. Iar Viața întotdeauna știe mai bine.  

Omnisciența ne amintește și că rolul oricârei PreViziuni înrădăcinate în Adevăr este să servească Iubirea, evoluția conștiinței și să fie astfel în folosul umanității și al tuturor ființelor vii. 

Atunci când te asiguri că și viziunile tale urmează aceleași principii și legi universale înrădăcinate în Echilibru, Armonie și Justețe,  vei avea alături de tine întreaga Viață care își împlinește cele mai frumoase și îndrăznețe idealuri prin tine, prin unicitatea și genialitatea ta, umană și onestă.

.

.

𝐀𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐢̂𝐧 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐜𝐨𝐭𝐢𝐝𝐢𝐚𝐧𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 

✍️  I. Întrebări de contemplare (oferă-ți 10 min pentru a reflecta)

 

𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐔𝐦𝐛𝐫𝐞𝐢

– Unde în viața ta experimentezi cele mai frecvente Opinii bazate pe judecată și critică? La tine, în relații, la muncă șamd

Cum se simte în corpul tău atunci când îți aperi cu înverșunare opiniile și te judeci pe tine sau pe ceilalți? Unde te contractezi?

– Alege o arie a vieții tale în care experimentezi provocări recurente și cercetează care sunt opiniile rigide și judecățile fixe care îți limitează potențialul mintal? Cum s-ar întâmpla dacă ai respira mai multă libertate și detașare în acele credințe, incluzând și alte opinii/perspective? 

 

𝐄𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢

– Unde în viața ta și cu cine manifești în mod natural Darul ClarViziunii? Cum se simte în corpul tău atunci când ai acces la o viziune interioară clară?

Cum arată Viziunea ta pe termen mediu (6-12 luni), lung (2-10 ani) și extins (15+), raportată la cine vrei să devi, viața pe care vrei să o trăiești, relațiile pe care să le ai șamd? 

– Care e steaua ta călăuzitoare? Ce te poartă zi de zi să te ridici din pat și să mergi mai departe, nu doar să te strădui să supraviețuiești, repetând aceleași rutine și tipare?

 

𝐈̂𝐧𝐭𝐫𝐮𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢

– Ce trezește în tine termenul de – Omnisciență? Recunoaște-i vibrația în corp. Îți este familiară? Rememorează micile sau marile momente de Claritate a Viziunii pe care le-ai trăit și lasă-le să îți deschidă mai larg inima și corpul.

– Ce s-ar schimba în tine și relațiile tale dacă ți-ai cunoaște visceral Viziunea asupra vieții pe care iubești să o trăiești? Cum ai cultiva zilnic această știință interioară a ce e mai adevărat și frumos pentru tine?

– Ai vitejia necesară pentru a-l privi drept în ochi pe Acela/Aceea din tine care îți e sursă, călăuză și esență?

 

🎯 II. Acțiunea Transformatoare (aplică în relațiile tale și serviciul în lume)

– aplică cu hotărâre și curaj răspunsurile care ți-au venit după contemplarea întrebărilor

– fă cu perseverență pașii necesari zi de zi și ai încredere în conștiența și inima ta, în Întreaga Viață, în susținerea și semnele pe care ți le oferă prin oameni, evenimente, inspirații, oportunități

 

🌀 III. Practica Interioară (integrează în momentele de solitudine, meditație, contemplare)

– fii vigilent și transformă atitudinea nefastă a Opiniei și a Judecății. Cultivă atitudinea fastă a ClarViziunii (menționată la nivelul Darului) folosindu-te de limpezimea inimii deschise.

– întreabă-te la începutul fiecărei zile: Ce PreVăd că o să trăiesc azi? Cum PreSimt că o să îmtâmpin viața, oamenii, situațiile și provocările? Îmi aleg anticipativ și deliberat atitudinea și starea mental-emoțională.

.

.

𝐋𝐚 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥, 𝐨 𝐢𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐞 𝐥𝐚 𝐢𝐦𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐬𝐢𝐫𝐞

 

Dacă ai parcurs transmisiunea de astăzi a Cheii 17, te invit să îmi spui în comentarii  sau mesaj, cu ce rămâi după această postare? 

– De la care nivel observi că te manifești mai des? Umbră, Dar sau Har?

– Care e experiența și perspectiva ta despre această cheie a genelor?

 

🌐 Ai găsit această contemplare utilă și inspiratoare? Împărtășește-o cu prietenii tăi pentru a fi și ei atinși de puterea cheilor din genele și conștiința umană.

Vrei să aflii și perspectiva Quantum Human Design asupra cheii 17? Citește împărtășirea Georgianei AICI.

 

𝐍𝐨𝐭𝐚̆:

𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑖𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑓𝑎𝑐 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟-𝑢𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡 𝑔𝑟𝑎𝑡𝑢𝑖𝑡 𝑑𝑒𝑟𝑢𝑙𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑌𝑢𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑠̦𝑖 𝐺𝑒𝑜𝑟𝑔𝑖𝑎𝑛𝑎 𝑃𝑜𝑝 𝑝𝑒 𝑏𝑎𝑧𝑎 𝑐𝑒𝑙𝑜𝑟 64 𝑑𝑒 𝑎𝑟ℎ𝑒𝑡𝑖𝑝𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑄𝑢𝑎𝑛𝑡𝑢𝑚 𝐻𝑢𝑚𝑎𝑛 𝐷𝑒𝑠𝑖𝑔𝑛 𝑠̦𝑖 𝐶ℎ𝑒𝑖𝑙𝑒 𝐺𝑒𝑛𝑒𝑙𝑜𝑟.

𝑀𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑑𝑒𝑡𝑎𝑙𝑖𝑖 𝑝𝑒 𝑝𝑎𝑔𝑖𝑛𝑎 𝐶𝑜ℎ𝑒𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑊𝑒 𝑆𝑝𝑎𝑐𝑒

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest