loader image

Ce conține Antrenamentul Integrativ 40

Te-ai întrebat DE CE ?

Mulți oameni caută altceva decât au și sunt în prezent. Vor ceva mai mult, mai bun, mai diferit, mai ușor, mai repede, mai liberi, mai prosperi, mai … continuă tu. Și, chiar dacă explorează o mulțime de perspective și abordări, ceva esențial din ei rămâne nesatisfăcut, amorțit, inert și încăpățânat în fața schimbării mult dorite.

Cauza fundamentală este că aceștia nu au dedicat timp și energie pentru a privi cu onestitate chiar în miezul ființei, pentru a trece dincolo de narative, de idei și sisteme și să se avânte cu curaj și o mică doză de nebunie încrezătoare în necunoscutul Vieții. Deși au gustat din multe, precum o albină dintr-o sumedenie de flori multicolore, nu s-au adâncit sau extins îndeajuns în ce este cel mai esențial –  în propria inimă, trup și conștiență.

 

Deși căutăm adesea schimbarea și îmbunătățirea, e important să înțelegem că și ea ne caută pe noi. Totuși, frica de a ne da voie să trecem prin etapele transformării și regăsirii veritabile este o stare pe care o experimentăm cu toții și poate avea atâtea nuanțe pe câți oameni există.

Și este firesc să fie așa căci frica este un combustibil al evoluției. Însă vreau să știi că ai în tine tot ce ai nevoie pentru a trăi viața cu bucurie și integritate, așa cum ești menit și îți dorești cu adevărat. Eu sunt aici să îți facilitez accesarea și experimentarea autenticității tale profunde.

 

Structura programului online de grup “Antrenamentul lntegrativ 40”

Află care este conținutul celor 40 de zile de practică în grup, online, citind informațiile de mai jos.

 

Timp de 6 săptămâni te susțin astfel:
 • Un Antrenament Integrativ tematic săptămânal – durata 90 min. În total sunt 5 antrenamente + 2 sesiuni (de inițiere și de încheiere)
 • Resurse video săptămânale: practici fizico-energetice și posturale de aplicare acasă a temei abordate în antrenamentul live
 • Resurse text săptămânale: inspirații și recomandări pentru introspecție și contemplarea tărâmului lăuntric, a coloanei vertebrale și a manifestării în Viață. Materialele constituie o descriere sintetizată a modului în care poți integra practicile în viața ta cotidiană
 • Resurse audio săptămânale: meditații ghidate pentru activarea conștienței și atingerea obiectivelor propuse
 • Live-uri practice și educative pe grupul online

În fiecare săptămână temele și resursele de integrare în viața cotidiană sunt actualizate, acordate și personalizate la nevoile, provocările, parcursul și întregului grup. Vom explora fiecare parte a coloanei vertebrale și cum se conectează cu corpul energetic, emoțional, mental și spiritual prin atitudinea posturală.

 

Structură întâlniri live
 • Sesiune inițială de deschidere a spațiului de practică integrativă (60-90 min)
 • 5 sesiuni ale Antrenamentului Integrativ de grup ( 90—120 min / întâlnire)
 • Sesiune finală de închidere a spațiului de practică (60-90 min)

ÎN TOTAL beneficiezi de peste 13 ore de practică ghidată și peste 30 de resurse practice de contemplare, aplicare și integrare în viața cotidiană

 

Temele pe care le abordăm sunt
 • Baza coloanei vertebrale și poziționarea în Timp-Spațiu. Conexiunea cu Pământul prin Atitudinea Posturală Actuală
 • Centrul Conștienței de Sine. Conexiunea cu Cerul și explorarea Atitudinii Posturale de Forță
 • Coloana cervicală și exprimarea de Sine. Actualizarea Atitudinii Posturale prin Intenție + Respirație + Vibrație
 • Coloana toracală și Centrul Inimii – instaurarea Atitudinii Posturale de Putere
 • Coloana lombară și Centrul Vitalității – adoptarea Atitudinii Posturale Autentice
 • Coloana ca un întreg, Alinierea Integrativă și manifestarea autentică din centrul de echilibru lăuntric

Fiecare temă va include și va stimula secvențial corpul fizic, energetic, emoțional, mental și spiritual. Acest lucru îți va facilita o înțelegere cuprinzătoare, profundă și holistică asupra ființei tale.

 

Important de știut

La sfârșitul acestei călătorii vei avea informațiile esențiale, experiența și instrumentele practice să îți cultivi:

 • starea de Prezență, coerență și reziliență
 • Atitudinea Posturală Autentică
 • bucuria de mișcare
 • manifestare aliniată la Sursa lăuntrică de putere.

Deși resursele din program te susțin în transformarea și îmbunătățirea stărilor fizice, energetice și mental-emoționale, antrenamentul NU este unul dedicat pentru terapie sau vindecarea traumelor care necesită ghidare personalizată și un cadru specializat.

Orice proces de vindecare începe cu disponilitatea și decizia ta de a privi cu onestitate în interior, de a-ți asuma responsabilitatea asupra tot ceea ce ești și trăiești ca ființă umană și spirituală. Antrenamentul facilitează accesul la puterea, curajul și încrederea ta lăuntrică necesare integrării și depășirii oricărei probleme sau provocări.

 

O invitatie la discernământ și intuiție

Alege înțelept

Dacă citești prezentarea de față îmi e clar că a venit momentul să te redescoperi și să te miști într-un mod unitar. E suficient cât ai căutat, practicat și cercetat părți din tine în dorința de a trăi aliniat cu ceea ce ești în esență și să te manifești ca atare în lume.

Această aspirație devine un fapt concret când începi să te recunoști și să te percepi integral, nu doar pe porțiuni fragmentate.

E în puterea ta să trăiești pe deplin Viața pe care o iubești, să te redescoperi dincolo de limitări și provocări și să recentrezi în Sursa lăuntrică de putere, iubire și bucurie.

 

⊙ Înscrie-te acum la practica integrativă de grup și fii unul din cei 8 oameni pe care îi ghidez și antrenez în ediția curentă.

 

Care sunt pașii din cadrul programului experențial online

Pasul 0 (opțional, dar benefic) – participarea la unul din atelierele practice și introductive în Antrenamentul Integrativ

 1. Rezervi – AICIun apel gratuit de claritate în 15 minute cu mine în care ne cunoaștem, vedem ce nevoi și intenții ai, cum te pot ajuta și dacă e pentru tine programul
 2. Efectuezi plata și începem călătoria transformațională de grup
 3. Completezi formularul inițial de auto-evaluare a coerenței corp-emoție-minte-spirit necesar colaborării
 4. Ne întâlnim toți membrii grupului de practică în sesiunea de inițiere, cunoaștere și deschidere a spațiului
 5. Practicăm online cele 5 Antrenamente Integrative săptămânale, explorezi materialele de suport și le aplici în viața cotidiană
 6. Ne întâlnim în sesiunea finală de celebrare și închidere a spațiului

 

Dacă ai ajuns acum, aici 

Poate și tu “lucrezi cu tine” și cu ceilalți, ai explorat cursuri, cărți, sisteme, metode de dezvoltare personală & spirituală și mișcare fizică însă tot resimți un gol profund în interior care refuză să se umple oricât ai căuta schimbarea, următoarea practică sau soluție.

Ei bine, află că în ochii mei Tu ești soluția magică, instrumentul transformator, metoda supremă, tehnica perfectă și următoarea inspirație. În tine, în celulele, inima și sufletul tău stau toate cheile de care ai nevoie ca să deschizi noi orizonturi ale trăirii în bucurie, în prezență de spirit și bunăstare trainică.

Tu ești abordarea integrativă asupra Omului, a Vieții și a Conștiinței la care te invit.

Sugestia mea blândă și fermă e asta: Oprește-te din a-ți pune viața pe care iubești să o trăiești pe modul de așteptare. Nu mai amâna și nu îți mai evita natura esențială care pulsează în tine dintotdeauna, chemându-te Acasă, atât în corpul fizic, cât și dincolo de el, în nelimitarea și expansiunea ta.

Ai căutat destul în surse exterioare și în sisteme care, oricât de binefăcătoare și necesare sunt uneori, Viața din tine te îndeamnă să îți accesezi direct înțelepciunea inerentă și potențialul tău unic de manifestare.

Acum e momentul să te aliniezi integrativ și să te trăiești mai din plin!  

 

Intră în contact direct cu mine

Rezervă – AICI un apel gratuit de claritate în 15 minute în care ne cunoaștem, vedem ce nevoi și intenții ai, cum te pot ajuta și dacă e pentru tine programul.

Fii unul din cei 8 oameni pe care îi ghidez și antrenez în ediția curentă.

Vrei să afli mai multe despre mine și Antrenamentul Integrativ? Găsești alte informații AICI -> LINK

 

Pe final, vreau să știi că îmi pun întreaga prezență, experiență și expertiză în serviciul tău spre a te susține în redescoperirea și transformarea ta interioară & posturală.

Te aștept cu brațele, inima și mintea deschise să ne cunoaștem și să colaborăm.

 

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest