loader image

Antrenamentul Integrativ 40

Practică de grup sub forma unei călătorii online experențiale menite să te ghideze spre a redescoperii bucuria de a trăi, de a te mișca conștient și de a te manifesta autentic.

 

E și povestea ta?

Ai încercat deja diverse metode sau căi să depășești limitările repetitive din viața ta și blocajele interioare însă simți că încă ești departe de echilibrul mult visat.

Conștientizezi tot mai mult ce manifești emoțional, mental și energetic prin corpul fizic însă tot revii periodic în situații și relații care nu sunt benefice pentru tine.

Poate chiar ai surprins în momentele de onestitate radicală că încă nu îți asumi deplin responsabilitatea asupra integralității ființei tale. Așa ai început să îți dorești să fii în puterea ta, la cârma vieții tale.

Te entuziasmezi la ideea că vrei o transformare profundă în urma căreia să simți cum Viața curge mai liber prin tine, prin corpul tău însă atunci când faci primele acțiuni concrete începi să simți presiune și plonjezi din nou în delăsare.

Astfel apar vechile tipare mental-emoționale sau durerile din corp iar faptul că ai renunțat din nou te face să îți scazi și mai mult încrederea că vei reuși să te bucuri cu adevărat de Omul ce ești și ceea ce deja există în viața ta.

Cunosc bine aceste etape pentru că le-am trăit în multiple fațete și apoi le-am cercetat în lucrul direct cu clienții mei pentru a rafina tot mai mult înțelegerea și metodele prin care abordez transformarea.

Ceea ce mi-a devenit clar și vreau să te ajut și pe tine să experimentezi direct este că pentru a ieși din zona de limitare în care te afli și a îți trăi viața pe care o meriți și o iubești  e important să te privești și să te antrenezi ca un întreg: corp, energie, emoție, minte, spirit.

 

În ultimii 2 ani am făurit și rafinat programul online “Antrenamentul lntegrativ 40”

Prin acest program înveți cum să îți stabilești starea de Prezență conștientă în corp astfel încât să te bucuri mai din plin de tine și de Viață și să devii liber în a te mișca și manifesta autentic.

În cele 40 de zile te ghidez prin antrenamente online de grup și prin practici de transformare interioară & posturală pentru ca să îți crești coerența corp-emoție-minte-spirit.

Acest parcurs este un fundament trainic pentru orice vrei să deblochezi, eliberezi, îmbunătățești și aliniezi în tine și în viața ta, în acord cu cel mai înalt și natural potențial al tău.

 

Ce experimentezi în cele 40 de zile

 • practici structurate și intuitive prin care îți antrenezi și redescoperi trupul, mintea, simțirea și stimulezi curgerea energiei vitale
 • îți folosești coloana vertebrală ca pe un mijloc firesc de centrare în puterea ta interioară și îți aliniezi atitudinea posturală
 • activezi și dezvolți Atitudinea Posturală Autentică prin bucuria de a te mișca conștient, mai liber și natural
 • adâncești starea de Prezență și coerență și astfel reduci stresul, anxietatea și gestionezi mai ușor stările mental-emoționale
 • practici de antrenare a atenției și respirației conștiente pentru a elibera și transforma dureri, blocaje și tensiuni în resurse de auto-cunoaștere și autenticitate
 • îți sporești încrederea în propria călăuzire lăuntrică prin conexiunea directă cu Sursa Vieții
 • guști pe viu din puterea antrenamentului de grup, văzută că o modalitate eficientă de susținere, transformare și potențare a creșterii personale

 

Povestea mea și viziunea Aliniamentului Integrativ

Mereu am fost pasionat de mișcare, de explorarea universului interior și a Naturii și de înțelegerea aspectelor subtile, invizibile care ne orientează Viața. Din aspirația profundă de a mă regăsi și a mă manifesta din totalitatea ce sunt, mi-au ieșit la suprafață o mulțime de umbre, de provocări și condiționări resimțite atât lăuntric, cât și în relațiile interumane.

În ultimii 14 ani am practicat, experimentat și aplicat atât personal cât și în lucrul 1 la 1 și în grup cu oamenii, multiple abordări asupra corpului fizic, energetic, emoțional, mental și spiritual. Plecând de la fundația formării ca instructor și antrenor de mișcare fizică și aliniament postural, mi-am extins căutările în dorința de a pătrunde și a integra esența a ceea ce suntem ca ființe umane și spirituale. Am explorat diverse terapii alternative, tipuri de masaj terapeutic, modalități de mișcare conștientă, de procesare și integrare a traumei, de lucrul cu respirația, cu energia vitală și cu puterea elementelor Naturii.

Am înglobat întreaga experiență dar și continua deschidere față de spontaneitatea momentului prezent în ceea ce numesc Abordarea Aliniamentul Integrativ. Acesta este pur și simplu un mod practic, holistic și intuitiv de a redescoperi bucuria de a trăi, de a ne mișca conștient și manifesta autentic unicitatea, darurile interioare și potențialul creator.

Cele mai mari provocări și obstacole pe care le-am traversat au fost exact aici, în a dizolva durerile și a fi prezent în corpul fizic, în a-mi îndrepta atitudinea posturală, în a gestiona stările mental-emoționale secătoare de bucuria Vieții și în a mă manifesta liber și natural în orice context aș fi. Din dorința și aspirația fermă de a fi un exemplu integru a ceea ce ofer în lume, procesul personal de evoluție, transformare și aliniere a coincis întotdeauna cu ceea ce am împărtășit și facilitat în serviciul clienților.

Nu mi-a luat mult să observ că majoritatea apropiaților, clienților și ulterior a oamenilor din comunitățile extinse cu care am intrat în contact se izbesc de provocări similare, trăite în moduri unice. Aceste dificultăți resimțite interior se proiectează apoi în scena relațională, a muncii și a manifestării în viața de zi cu zi. De aici a țâșnit necesitatea făuririi unei abordări integrative asupra Omului, a Vieții și a Conștiinței care să antreneze și să echilibreze dinamica interior-exterior.

 

Ce spun cei cu care am lucrat de curând

“Pentru mine ca fire inertă și cât se poate de comodă și sedentară acest program a reprezentat „scularea din morți” și „trezirea” la ce este cu adevărat important pentru mine. Să fiu prezentă și conștientă cu spiritul în corpul fizic, bucurându-mă astfel deplin de viață. Te recomand oricărei persoane care se simte „blocată” în orice domeniu al vieții. Pentru că ce se deblocheaza din corp, se vede în tot restul vieții. Multumesc cu recunoștință.”

Cătălina C.

 

„Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc. A fost o călătorie foarte bogată și o oază de conectare cu multe aspecte ale mele.

Pe scurt, cele 40 de zile mi-au servit ca o oglindă multidimensională. Prin meditații am atins niveluri de conectare extrem de intime și prea puțin sondate până acum iar prin exercițiile fizice am dat de multe limitări. Antrenamentele live prin ghidarea ta extrem de precisă și prin prezența colegilor de grup au constituit esența echilibrului între a fi și a face, a mă ancora în interior și a fi în conexiune, a mă mișca liber și a urma ghidarea ta și între a mă simți în trup și a îmi explora libertatea spiritului.”

Georgiana P.

 

„Am reușit să îmi conștientizez corpul și să „locuiesc” în el. Dar totodată, și emoțiile și energia, pentru prima oară am descoperit și am simțit echilibrul și armonia cu care vine acestea.

Cea mai evidentă transformare este descoperirea punctului de echilibru, unde mă pot întoarce indiferent de stimulii exteriori, pentru a mă reechilibrara. Atunci când mă conștientizez cu totul, atitudinea posturală se adaptează singură la cea aliniată.

Antrenamentul Integrativ de grup este cea mai profundă experiență pe care am trait-o până acum. Am practicat diferite activități din aceeași sferă, dar experiența din cadrul programului a fost cea mai intensă.”

Marian M.

 

Ce conține programul “Antrenamentul lntegrativ 40”

Îți facilitez un program experiențial online de grup de 40 de zile în care explorezi și te antrenezi fizic, energetic, emoțional, mental și sufletesc să manifești în mod concret, în viața de zi cu zi, ceea ce deja ești în esența ta. Un Om și Spirit liber care se trăiește și se dezvăluie cu o mai vie bucurie, tărie și autenticitate, din interior spre exterior.

La sfârșitul experienței, te vei simți mai în largul tău, atât în Sine, cât și în maniera în care te miști și asta se va reflecta în atitudinea posturală pe care o adopți ca răspuns la evenimentele cotidiene. Îți vei dezvolta capacitatea de a accesa și de a menține coerența dintre corp-inimă-creier. Astfel vei activa potențialul tău natural de transformare profundă a oricărei provocări, umbre sau obstacol în daruri și putere interioară.

 

Acest spațiu online de antrenament este pentru tine dacă ești deschis, curios și gata să transformi 

 • Frica de a privi în interiorul tău și de a merge către sursa fricii, depășind limitările mental-emoționale
 • Tensiuni din corpul fizic și constricții în tiparul respirator care îți generează stres interior
 • Blocajele în curgerea energiei vitale și inerția în fața schimbării și a mișcării fizice
 • Durerile de spate, de articulații și flexibilitatea redusă
 • Perceptia asupra identității tale care te condiționează și îți îngustează potențialul cel mai înalt
 • Atitudinea posturală rigidă, îngreunată și împovărată

 

Ai nevoie de mai multă claritate încât șă știi dacă Antrenamentul Integrativ e pentru tine?

 • ești dornic să-ți îmbunătățești atitudinea posturală sporind încrederea, tăria și relaxarea
 • vrei să te conectezi la sursa lăuntrică de putere și să generezi un nou nivel de coerență și echilibru mental-emoțional
 • te interesează mișcarea și respirația conștientă și vrei să-ți crești bucuria de a trăi
 • ești deschis/ă să transformi durerile / blocajele / provocările din tine printr-o manieră blândă și eficientă
 • te-ai străduit îndeajuns să te schimbi și să fii altceva decât deja ești iar acum vrei să-ți adâncești acceptarea, nădejdea și iubirea de Sine
 • ai un stil de viață sedentar, inert sau petreci multe ore de lucru din șezut, la birou sau într-o poziție rigidă și resimți nevoia de mai multă mișcare
 • lucrezi deja cu corpul și dorești o expansiune și o abordare holistică a ființei umane

 

Folosește-ți discernământul și simțirea iar dacă rezonezi cu abordarea și e ceva ce vrei să experimentezi, citește următorul articol cu pașii concreți până la colaborare. Poți parcurge informațiile logistice ale programului (structură, conținut, teme, cost șamd) accesând acest LINK -> AICI

Poți chiar să rezervi un apel gratuit de claritate în 15 minute cu mine în care ne cunoaștem, vedem ce nevoi și intenții ai, cum te pot ajuta și dacă e pentru tine programul. Accesează LINK -> AICI

 

Eu îmi pun întreaga prezență, experiență și expertiză în serviciul tău spre a te susține în redescoperirea și transformarea ta interioară & posturală.

Ai căutat destul în surse exterioare și în sisteme care, oricât de binefăcătoare și necesare sunt uneori, Viața din tine te îndeamnă sî îți accesezi direct înțelepciunea inerentă și potențialul tău unic de manifestare. Acum e momentul să te aliniezi integrativ și să te trăiești mai din plin!

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest