loader image

Cum să te dai din calea ta pentru a primi ceea ce inima ta cheamă…

De acum şi până pe data de 17 martie, cu o mică excepție între 1-6 martie, se vor activa arhetipuri care fac parte din Centrul Emoțional conform Human Design, denumit Centrul Creativ în Quantum HD.
.
Așadar, e foarte posibil să experimentăm des „fluturi în stomac”, intensitate sau fluctuație emoțională, să observăm în jur astfel de trăiri sau chiar să ne „cuplăm” la valuri de genul acesta provenite din câmpul familial sau colectiv.
În funcție de predispoziția, experiența şi înțelepciunea fiecăruia de a gestiona şi metaboliza trăirile emoționale această perioadă va fi una turbulentă, disruptivă sau, din contră, una extrem de fertilă şi benefică. Oriunde vom fi în acest spectru, cu toții traversăm o perioadă cel puțin interesantă a anului 😃
.
În primul rând, e indicat să devenim conștienți că 𝐞𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 deci putem să folosim următoarea lună pentru a aduce mai mult în formă, în manifestare, ceea ce am imaginat şi continuă să răsară din profunzimea noastră.
🪷𝐈̂𝐧 𝐩𝐨𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐚𝐳𝐢 𝐯𝐫𝐞𝐚𝐮 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐭̦𝐢 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐜𝐮𝐦 𝐯𝐚̆𝐝 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐝𝐞𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐭𝐚̆ folosind Quantum Human Design și o împletire din tot ce cunosc despre întregul minte-inimă şi „materialele” cu care creăm: gânduri, emoții şi senzații.
.
.
.
Probabil că ai aflat sau poate chiar ai experimentat direct că 𝐠𝐚̂𝐧𝐝𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐬𝐚𝐮 𝐚𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 oricât ar fi de frumos adaptate să conțină cea mai interesantă dorință a noastră, pur şi simplu, nu funcționează… de unele singure.
.
Dar te-ai întrebat de ce nu?
❓Sau mai bine zis, ce mai e nevoie ca tu să primești sau să trăieşti ceea ce imaginezi mai bun şi mai frumos pentru tine?
Ei bine… gândul în sine nu are energie care să te ajute să îl aduci în realitatea concretă însă rămâne „locomotiva” procesului de creație deliberată.
.
.
🔥𝐌𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐭𝐚 este sculptată de experiențele de viață şi, mai precis, de semnificația, interpretarea pe care tu le-ai dat-o, conștient sau inconștient. Altfel spus, este influențată de narativul tău interior, de 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬̦𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐭̦𝐢 𝐥𝐞 𝐬𝐩𝐮𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚̆.
În lipsa unui proces asumat de investigare a ce sisteme de credințe menții, cel mai adesea viața ta poate să devină un carusel de tipare repetitive. Practic, este probabil să repui în scenă iar şi iar, acelaşi film din trecut dar cu alte personaje.
De asta devine atât de valoroasă partea de deschidere autentică pentru visarea conştientă în afara limitelor cunoscutului, cea de care am vorbit în postările precedente.
Astfel, prin a observa ce e viu în tine dincolo de limitări, ce te atrage, ce şi pe cine apreciezi, ce vis, experiență, stil de viață sau forme de relaționare te animă poți să creezi un puzzle mai complet despre ce îți doreşti tu cu adevărat. Nu ce ai văzut la cei din jur, ce te-a educat familia sau societatea să consideri bun sau de dorit ci autentic, ce vrei tu pentru tine ca să te simți tu însuți, pe calea unică ție!
.
🔥Aşadar, un pas esențial pentru reluarea puterii asupra mentalității tale este 𝐯𝐢𝐬𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐮𝐜𝐢𝐝𝐚̆.
Apoi contează să ieşi din paradigma de a spera sau chiar a abandona din faşă potențialul care pare neverosimil dacă iei în considerare condițiile tale prezente ci să te laşi să împrospătezi povestea despre ce e posibil pentru tine.
Spune-o în cuvinte care te deschid şi împuternicesc, lasă imaginația să îşi extragă detalii din Inima ta pentru a crea 𝐭𝐚𝐛𝐥𝐨𝐮𝐫𝐢 𝐯𝐢𝐢, 𝐬𝐞𝐧𝐳𝐨𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐭𝐚̂𝐫𝐧𝐞𝐬𝐜 𝐢̂𝐧 𝐭𝐢𝐧𝐞 𝐭𝐫𝐚̆𝐢𝐫𝐢 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐚𝐭𝐞.
.
🔥❓𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐧𝐠𝐫𝐞𝐧𝐞𝐳𝐢 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐠𝐮𝐥 𝐭𝐚̆𝐮 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐬𝐦, 𝐜𝐮 𝐭𝐨𝐭 𝐜𝐮 𝐞𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐬𝐞𝐧𝐳𝐚𝐭̦𝐢𝐢?
Pentru că în felul acesta deja pui „în mişcare” ceea ce până atunci era doar o idee.
În momentul în care începi să percepi tot mai clar ce îți doreşti şi începi să simți deschidere, entuziasm, bucurie, încântare tu deja îți transformi fiziologia, influențezi bio-chimia corpului tău prin aceste stări emoționale elevate.
Acestea pun corpul în mișcare, în acțiune şi transmit informații prețioase 🔥𝐢𝐧𝐢𝐦𝐢𝐢, 𝐩𝐮𝐧𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐟𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐢 𝐭𝐚𝐥𝐞 şi totodată lăcaşul a ceea ce în Human Design este numit monopol magnetic.
Acesta este un magnet cu un singur pol situat în Centrul G (sau Centrul de Calibrare conform Quantum Human Design) și are rolul de a atrage spre tine ceea ce ai cultivat pe traseul menționat anterior (Poveste-Mentalitate-Emoție-Senzație) şi ai plantat în Inima ta.
.
🍀Dacă acest ansamblu este unul care creează coerență minte-inimă şi un aliniament interior, ei bine, energia ta creativă va fi una foarte fructuoasă şi vei observa repede feedbackul vieții prin faptul că vei manifesta cu uşurință ceea ce este cu adevărat potrivit pentru tine.
.
.
🔥𝐃𝐚𝐫 𝐦𝐚𝐢 𝐞 𝐮𝐧 𝐦𝐢𝐜 𝐬𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭 🤫
În toată povestea asta la fel ca și în basme, după o lungă călătorie de desăvârșire, când simți că deja ai informațiile și cheile corecte și ai trecut de ce e mai greu, descoperi că ai parte de cea mai importantă înfruntare … o probă finală cu un mare Dragon 🐉
Este cel care păzeşte poarta inimii tale, acel mare diamant cu ajutorul căruia ai acces la toate darurile și puterile tale umane și divine.
Acest dragon nu e deloc uşor de îmblânzit sau de păcălit, el te pune față în față cu ce e mai adânc din tine.

.

Dragonul e abil şi simte ce menții dincolo de cuvinte, de gânduri sau emoții trecătoare. Ştie ce ai în „amprenta somatică”, în memoria corpului tău. Miroase orice mască sau ambalaj ai pus peste vulnerabilitate iar de simte aroma a ce vei descoperi mai jos, pur şi simplu, 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐡𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐨𝐜𝐤𝐭𝐚𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐚𝐭𝐚̂𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐯𝐮𝐫𝐨𝐬 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐭𝐞𝐚 𝐬̧𝐢 𝐞𝐦𝐨𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐫 𝐟𝐢 𝐩𝐮𝐭𝐮𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐞 𝐢𝐧𝐢𝐦𝐚 𝐭𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐠𝐚̆ 𝐜𝐞 𝐢̂𝐭̦𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐞𝐬̧𝐭𝐢.

Poți tu să îți insufli gânduri pozitive, o mentalitate de creştere, să înveți să îți ridici vibrația stărilor emoționale însă dacă acestea sunt episoade scurte şi nesustenabile, cel mai probabil pe fundal porți blestemul lui „Nu merit” care a înecat mulți alți eroi care sperau la o
viață împlinită dar nu și-au dat seama la timp ce trebuie să transforme în ei. Mulți renunță și se supun acestui blestem primit adesea moștenire de familie, de asta nici nu îl pot numi că nu au asistat la situația originii lui dar îi simt povara și strânsoarea.
La acest iz al lipsei Valorii de Sine și a uitării a cât de important e rolul pe care îl ai prin simpla prezență, la astea e atât de sensibil Dragonul din antecamera Inimii tale.
E absolut fascinant cum dincolo de gen, vârstă, nivel de trai, profesie, succes sau prestigiu, majoritatea oamenilor se luptă cu acelaşi balaur interior – faptul că simt că Nu merită să fie împliniți, sănătoşi, prosperi şi fericiți în același timp.
.
𝐑𝐨𝐥𝐮𝐥 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐫𝐮𝐧𝐭𝐚̆𝐫𝐢 𝐜𝐮 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐚𝐟𝐚𝐫𝐚̆ 𝐬𝐚𝐮 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫 𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐚 𝐭𝐞 𝐚𝐥𝐢𝐧𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐜𝐮 𝐞𝐬𝐞𝐧𝐭̦𝐚 𝐚 𝐜𝐢𝐧𝐞 𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐝𝐢𝐧𝐜𝐨𝐥𝐨 𝐝𝐞 𝐜𝐞 𝐬𝐞 𝐯𝐞𝐝𝐞. Acesta te cheamă la onestitate și transparență, la o intimitate mult mai profundă în primul rând tu cu tine, cu aspectele pe care le-ai ascunde cu înverșunare.
Tocmai această ferecare a unor părți din tine pe care le consideri de neacceptat, te opresc din a te simți conectat cu Fluxul Vieții, cu Intregul și adesea te inhibă să te lași ghidat de o Voință a „ceva mai mare și mai înțelept” fără a îți subestima rolul de cocreator al Vieții tale.
.
În #AventuraQHD te invit la exercițiul în oglindă să te joci și cu aspectele de „umbră”, dezechilibrate pentru a vedea pe viu că nu e nimic înfiorător să simți ceva și apoi să decizi dacă și cum te manifești în ocaziile din viața de zi cu zi.
.
.
❓𝐕𝐞𝐳𝐢 𝐬̧𝐢 𝐭𝐮 𝐜𝐮𝐦 𝐞 𝐜𝐚 𝐮𝐧 𝐜𝐞𝐫𝐜 𝐯𝐢𝐜𝐢𝐨𝐬?
Având credința „Nu merit” încriptată în corp (că adesea nici nu e uşor de accesat prin cuvinte ci se observă efectele ei) fie din experiența personală, fie preluată prin cultura şi trauma de familie sau colectivă, devine implicit că și mentalitatea ta de fundal este una limitativă care efectiv nici nu permite „îndrăzneala” de a visa prea expansiv, sau şi când permite, apoi vine o avalanșă de frici aproape inconștiente care îți pune sistemul nervos în alertă.
.
❗️Dacă ai fost obişnuit cu „greul” și ți s-a transmis explicit sau subtil mesajul „Nu exista”, „Nu ești ok așa cum ești” atunci autenticitatea poate fi ceva ce nici nu concepi acum. Sau când stresul, limitarea, victimizarea, drama sau chiar abuzul au fost realitatea ta, e posibil ca la începutul lucrului serios cu tine chiar și simpla idee că ai putea fi împlinit sau să ai succes fiind autentic și deschis poate deveni înfiorătoare și să te înghețe cu totul.
.
💮Ca efect al unor astfel de experiențe de viață ajungi să…
îți închizi inima și simțirea, funcționezi predominant din intelect, te ferești de „bine” prin a judeca aprig visarea lucidă şi capacitatea de cocreare conştientă, deliberată a vieții tale
SAU, la polul opus,
devii fragil emoțional, depinzi de părerile celorlalți că nu ai încredere în tine, crezi că acest luxul de a crea conștient este posibil doar pentru alții, nicidecum pentru tine.
.
.
.
🌀Fix aici – la intersecția dintre povestea pe care ne-o spunem despre noi și amprenta energetică transpusă în corpul fizic – este zona în care eu împletesc cunoașterea din Quantum Human Design, citirea câmpului energetic şi procesele de Somatic Experiencing sau de mentor-coaching somatic pe care iubesc să le facilitez.
Mai exact, Quantum Human Design și Citirea aurei ne oferă o hartă pentru Recunoașterea de Sine şi Reamintirea locului prețios pe care îl avem fiecare, fără excepția niciunuia. Iar terapia sau coachingul dar mai ales lucrul zilnic cu practici dedicate pentru corpul şi energia noastră ne ajută să decondiționăm și să transformăm straturile de limitare și neadevăr pe care le-am preluat sau dezvoltat de-a lungul vieții.
.
.
În final, îți amintesc că
✅ pentru a primi șuvoiul de Creativitate care are să treacă sălbatic și unic prin tine și să manifeste ceva ce doar tu poți să aduci, ai nevoie să 𝐯𝐢𝐧𝐝𝐞𝐜𝐢 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐫𝐞𝐭̦𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐭𝐫𝐚𝐮𝐦𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐫𝐮𝐥 𝐭𝐞𝐦𝐞𝐢 𝐕𝐚𝐥𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐒𝐢𝐧𝐞…
✅ traseul de calibrare și manifestare este Povestea pe care ți-o spui despre tine ➡️ Mentalitate ➡️ Emoție ➡️ Senzație ➡️ plantatate în Inima ta pentru a atrage ceea ce e cu adevărat potrivit pentru tine.
.
Întreabă-te sincer…
❓Merit să primesc ceea ce îmi doresc?
❓Merit să trăiesc fiind / făcând / simțind / având … (completează tu cu ce îți doreşti)?
Iar de ai dubii, lasă-ți ghidarea interioară să te poarte spre următorul pas necesar și folosește luna aceasta pentru a transmuta ceea ce (încă) te împiedică să primești binețea, iubirea, darurile și binecuvântările care te ajută să înflorești odată cu primăvara.
Și nu uita, 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐦 𝐜𝐮 𝐭𝐨𝐭̦𝐢𝐢 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚̆𝐥𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐚𝐬𝐭𝐚!
Evident sau nu, la un anumit nivel, fiecare suntem pe drumul reamintirii propriei valori și a iubirii care decurge de aici.
.
❓Cum ești acum?
❓Ce rămâne cu tine din această împărtășire?
(Articol preluat din postarea

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest