loader image

Georgiana Pop – Călătoria și expertiza profesională

Din ce energie creez și îmi aduc contribuția în lume?

E o temă recurentă pentru mine și zilele astea m-am întors din nou la momente cheie care au contat în călătoria mea profesională. Și e magic să recunosc că unele “indicii” parcă au fost acolo dintotdeauna.

 

𝑉𝑟𝑒𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑓𝑙𝑖 𝑓𝑖𝑟𝑢𝑙 𝑟𝑜𝑠̦𝑢 𝑑𝑖𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎̆ 𝑎𝑣𝑒𝑛𝑡𝑢𝑟𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑐𝑎̂𝑡𝑒𝑣𝑎 𝑒𝑝𝑖𝑠𝑜𝑎𝑑𝑒 𝑒𝑠𝑒𝑛𝑡̦𝑖𝑎𝑙𝑒?

𝐴𝑚 𝑑𝑒𝑐𝑖𝑠 𝑠𝑎̆ 𝑙𝑎𝑠 𝑎𝑖𝑐𝑖 𝑜 𝑠𝑖𝑛𝑡𝑒𝑧𝑎̆ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑒𝑖 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑒𝑠𝑎𝑡̦𝑖.

„Hai să stăm imină la imină” e una din primele expresii de care îmi aduc aminte că tâșneau din mine când mă jucam cu mama și exploram o carte de medicină în care erau imagini cu corpul uman.

Să fi avut 3-4 ani…

Paginile mele favorite erau cu inimile sănătoase, viguroase și cu fire conectate cu tot corpul.

Eram pur și simplu fascinată de ce simțeam când deschideam cartea aia groasă și sincer, încă sunt și acum când culeg din memorie – coperta bleumarin, senzația de atingere cu grijă să nu rup cotorul de carton care abia se mai ținea în câteva ițe îngălbenite, mirosul de carte folosită îndelung cu cuvinte ușor șterse dar mai ales căldura de entuziasm și certitudinea inocentă, vie că vreau să ating inimile și să fie toți oamenii sănătoși și plini de zvâc.

 

După cum știi, nu am ajuns chirurg sau cardiolog însă de mică, de foarte mică am știut că sunt aici să fiu alături de oameni și să stimulez puterea vitală și creativă, sănătatea pură și bucuria de viață. Desigur nu aveam cuvintele astea dar intenția era deja trăită, stiam cum se simte să contribui așa în lume. Încă aud des că asta transpare din mine de fiecare dată când mă las liberă.

 

𝐴𝑐𝑢𝑚 𝑣𝑟𝑒𝑎𝑢 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑚𝑝𝑎̆𝑟𝑡𝑎̆𝑠̦𝑒𝑠𝑐 𝑐𝑢 𝑡𝑖𝑛𝑒 𝑐𝑎̂𝑡𝑒𝑣𝑎 𝑐𝑟𝑎̂𝑚𝑝𝑒𝑖𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑎̆𝑙𝑎̆𝑡𝑜𝑟𝑖𝑎 𝑚𝑒𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎̆

… 𝑣𝑒𝑧𝑖 𝑑𝑎𝑐𝑎̆ 𝑠𝑖𝑚𝑡̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑐𝑖𝑡𝑒𝑠̦𝑡i 𝑖̂𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑖𝑛𝑢𝑎𝑟𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑓𝑙𝑖 𝑐𝑒 𝑜𝑓𝑒𝑟 𝑖̂𝑛 𝑝𝑒𝑟𝑖𝑜𝑎𝑑𝑎 𝑎𝑠𝑡𝑎 𝑠𝑎𝑢, 𝑝𝑢𝑟 𝑠̦𝑖 𝑠𝑖𝑚𝑝𝑙𝑢, 𝑠𝑎̆ 𝑚𝑎̆ 𝑐𝑢𝑛𝑜𝑠̦𝑡𝑖 𝑚𝑎𝑖 𝑏𝑖𝑛𝑒.

De la 16 ani am descoperit cu multă încântare și pasiune psihologia – o variantă mai practică și dinamică a ei căci în liceu mergeam la olimpiade deși eram la profil de matematică-informatică.

Îmbinarea dintre mintea clară și structurată antrenată de profilul real și conținutul bogat al psihicului descris de științele umane mi se părea extrem de captivantă și potentă pentru transformare. Absorbeam, mă jucam și imaginam cu tot corpul cum pot dezvolta proiecte în beneficiul oamenilor. Atunci am văzut asta ca forma perfectă de a ajuta. Mai ales dacă o îmbinam cu educația profesorilor și părinților așa cum deja visam de prin clasa a III-a când uneori ca “șefă” a clasei mai participam la ședințele cu adulții. Mi se părea incredibil că lipsesc tocmai copiii din aceste discuții.

 

𝑻𝒊𝒎𝒑 𝒅𝒆 12 𝒂𝒏𝒊 𝒂𝒎 𝒊𝒏𝒕𝒓𝒂𝒕 𝒄𝒖 𝒕𝒐𝒕𝒖𝒍 𝒊̂𝒏 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂̆ 𝒍𝒖𝒎𝒆 𝒂 𝒑𝒔𝒊𝒉𝒐-𝒆𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆𝒊.

𝑨𝒎 𝒅𝒆𝒗𝒆𝒏𝒊𝒕 𝒑𝒔𝒊𝒉𝒐𝒕𝒆𝒓𝒂𝒑𝒆𝒖𝒕, 𝒆𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕𝒐𝒓 𝒑𝒂𝒓𝒆𝒏𝒕𝒂𝒍, 𝒕𝒓𝒂𝒊𝒏𝒆𝒓, 𝒎𝒆𝒏𝒕𝒐𝒓 𝒔̦𝒊 𝒄𝒐𝒐𝒓𝒅𝒐𝒏𝒂𝒕𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒈𝒓𝒂𝒎𝒆 𝒅𝒆 𝒑𝒔𝒊𝒉𝒐𝒆𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒆 𝒔̦𝒊 𝒆𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒏𝒆.

Deci am găsit și m-au găsit proiectele perfecte în care am adus în manifestare o parte din ceea ce deja știam că e necesar pentru dinamica de familie, participarea copiilor și învățarea experiențială auto-dirijată.

În tot acest timp, am trăit intens, un carusel de experiențe și contexte… evenimente, cursuri și întâlniri „de la inimă la inimă” cu mii de oameni – cu o paletă de unicități și vârste, de la 3 la 63 de ani.

 

De cele mai multe ori a fost un traseu extrem de bogat și foarte împlinitor.

 

Am cunoscut însă și reversul monedei

Naturalețea mea de a oferi, pasiunea de a crea, puterea de muncă și determinarea duse la extrem au avut și muuulte costuri energetice și relaționale.

Uneori am pierdut esența și sclipirea din ochi pentru că

 • am ales să rămân prea mult în situații în care tot corpul îmi țipa că nu îmi mai priesc
 • mi-am amorțit simțirea și când mă simțeam singură cu exagerat de multe proiecte în derulare deveneam rigidă și înverșunată
 • m-am lăsat drenată sau prinsă în vârtejul de seriozitate și complexitate organizațională
 • iar alteori chiar m-am cuplat prea mult la egregorul de suferință, traumă transgenerațională, sacrificiu și compromis al celor cu care lucram și am lăsat ca asta să devină câmpul dominant în ecosistemul vieții mele.

 

Ce m-a ajutat să trec dincolo de epuizare fizică și energetică?

Treptat am mai crescut, am ieșit din iluzia de salvare a lumii, mi-am luat pauze mai des, am creat condițiile pentru vindecare, mi-am rafinat mai mult busola interioară. Cel mai important însă a fost să aleg cu mai mult discernământ ce și cui ofer dar și ce formări, terapii, spații și energii primesc în câmpul meu.

Cheia a fost mereu în selectarea tot mai precisă a Oamenilor-călăuză care trăiesc ce predică. Mi-e foarte clar acum că doar alături de profesioniști care percep Întregul pot să accesez tot mai mult din mine însămi.

De îndată ce mi-a devenit o prioritate să parcurg un proces de maturizare organică fără să îmi petrec ani în rumigarea poveștilor despre trecut sau să mă las prinsă în hățișuri mental-emoționale, mi-a apărut și calea potrivită pentru mine așa că…

 

 𝑰̂𝒏 2017 𝒂𝒎 𝒑𝒍𝒐𝒏𝒋𝒂𝒕 𝒊̂𝒏 𝒍𝒖𝒎𝒆𝒂 𝒇𝒂𝒔𝒄𝒊𝒏𝒂𝒏𝒕𝒂̆ 𝒂 𝒕𝒆𝒓𝒂𝒑𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒑𝒔𝒊𝒉𝒐-𝒔𝒐𝒎𝒂𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒅𝒆 𝒗𝒊𝒏𝒅𝒆𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒔̦𝒊 𝒂𝒍𝒄𝒉𝒊𝒎𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒕𝒓𝒂𝒖𝒎𝒆𝒊

La început printr-un grup de psihoterapie corporală susținut de un om și profesionist cu care am rezonat deplin și, în paralel, în psihoterapie individuală cu o femeie matură care în unele ședințe includea constelații familiale și terapie energetică, cranio-sacrală. Acest tandem și sinergie de metode care văd ființa în integralitatea ei pentru mine a fost magie pură.

Apoi am parcurs formarea 𝐒𝐨𝐦𝐚𝐭𝐢𝐜 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐢𝐧𝐠 ® (𝐒𝐄™) și cursuri 𝐇𝐞𝐚𝐫𝐭 𝐌𝐚𝐭𝐡. Cei 3-4 ani au fost cât un întreg stagiu de inițiere în lumea Inimii și a dimensiunilor subtile.

Așa mi-am dat voie să mă „dezîndrăgostesc” de dorința de perfecțiune, de mult și complex ba chiar să îmi permit o revenire la simplitate, la tihnă.

Iar apogeul încă e să accept mottoul lui Dr. Peter Levine – „less is more” – la nivel visceral. Am devenit apoi practician în aceste abordări care mi-au schimbat nu doar felul de a lucra, ci modul profund de a trăi și a iubi.

 

Ce au în comun – 𝐒𝐨𝐦𝐚𝐭𝐢𝐜 𝐄𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐜𝐢𝐧𝐠 & 𝐇𝐞𝐚𝐫𝐭 𝐌𝐚𝐭𝐡 cu 𝐆𝐞𝐧𝐞 𝐊𝐞𝐲𝐬 & 𝐐𝐮𝐚𝐧𝐭𝐮𝐦 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧

Procesul acesta de revenire la esențial și de înTRUPare prin care continui să trec a fost îmbogățit și facilitat de propriul proces de terapie, de meditație – care a devenit un stil de viață – și de experimentarea directă a profunzimii transmisiunii 𝐆𝐞𝐧𝐞 𝐊𝐞𝐲𝐬. Am ajuns chiar să mă formez ca specialist 𝐐𝐮𝐚𝐧𝐭𝐮𝐦 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧 – să contribui la revelarea precisă a darurilor și menirii fiecărui om. În plus, cu aceste instrumente ajut părinții să înțeleagă mai clar dinamica de familie și cum să își susțină copilul în funcție de tiparul lui energetic specific.

 

Aceste transmisiuni inspirate din cunoașteri străvechi au clarificat și mai mult, și mi-au adâncit ceea ce mă pasionase în mod special în formarea de 4 ani în 𝐀𝐧𝐚𝐥i𝐳𝐚̆ 𝐓𝐫𝐚𝐧𝐳𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ – condiționarea primită implicit, somatic prin câmpul de prezență al celor cu care locuim, mai ales transgenerațional în copilărie, devine apoi baza poveștii interioare pe care ne-o spunem și determină Realitatea pe care ne-o creăm despre noi, ceilalți și viață.

 

Ce prețuiesc din ce în ce mai mult?

Ce-i drept e destul de nou și interesant pentru mine să afirm că pe lângă fundamentul de care v-am povestit mai sus, în această perioadă, următoarele aspecte ocupă un loc tot mai priveligiat în spațiile pe care le susțin:

 • Spiritualitatea naturală, conexiunea inerentă cu Sursa Vieții și cu Pământul, casa aleasă de sufletul nostru pentru a trăi Aici și Acum
 • lucrul cu câmpul energetic, cu arhetipurile și cu dimensiunile sufletești pentru claritate mentală, vindecare emoțională, alchimie somatică și integritate energetică
 • antrenarea coerenței inimă-minte și lucrul cu dinamica feminin-masculin pentru relații împlinitoare
 • alchimizarea energiei stagnante sau traumatice pentru o manifestare tot mai deplină a darurilor și harurilor unice

 

Așadar, ce ofer în spațiul de ghidare 1 la 1 și de grup?

𝑃𝑟𝑎𝑐𝑡𝑖𝑐, 𝑖̂𝑛𝑠𝑜𝑡̦𝑒𝑠𝑐 𝑐𝑙𝑖𝑒𝑛𝑡̦𝑖𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑠̦𝑖 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑒𝑧𝑒 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑒𝑎 𝑑𝑒 𝑎𝑢𝑡𝑜-𝑣𝑖𝑛𝑑𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑠̦𝑖 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑔𝑟𝑎𝑟𝑒 𝑎 𝑡𝑟𝑒𝑐𝑢𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑛𝑎𝑙 𝑠̦𝑖 𝑎𝑛𝑐𝑒𝑠𝑡𝑟𝑎𝑙, 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑠̦𝑖 𝑢𝑟𝑚𝑒𝑧𝑒 𝑔ℎ𝑖𝑑𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑖𝑜𝑎𝑟𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑠𝑒 𝑚𝑎𝑛𝑖𝑓𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑎𝑢𝑡𝑒𝑛𝑡𝑖𝑐.

𝑃𝑟𝑜𝑐𝑒𝑠𝑢𝑙 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑓𝑜𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑣𝑒𝑟𝑠𝑎𝑡𝑖𝑙 𝑑𝑎𝑟 𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑎 𝑏𝑎𝑧𝑎̆ 𝑝𝑟𝑎𝑐𝑡𝑖𝑐𝑖 𝑠𝑜𝑚𝑎𝑡𝑖𝑐𝑒, 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑡𝑎𝑡̦𝑖𝑖, 𝑚𝑖𝑠̦𝑐𝑎̆𝑟𝑖 𝑖𝑛𝑡𝑢𝑖𝑡𝑖𝑣𝑒 𝑠̦𝑖 𝑑𝑎𝑛𝑠. 𝑃𝑒 𝑓𝑜𝑛𝑑, 𝑑𝑒𝑣𝑖𝑛𝑒 𝑢𝑛 𝑠𝑝𝑎𝑡̦𝑖𝑢 𝑑𝑒 𝑐𝑜-𝑐𝑟𝑒𝑎𝑡̦𝑖𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑡̦𝑖𝑛𝑒 𝑑𝑒 𝑒𝑛𝑒𝑟𝑔𝑖𝑎 𝑛𝑜𝑎𝑠𝑡𝑟𝑎̆ 𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎̆ 𝑎𝑑𝑢𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑚𝑝𝑟𝑒𝑢𝑛𝑎̆, 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑑𝑒 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡.

 

Acum aduc cu mai multă transparență și asumare faptul că ghidez din cine sunt și devin. Desigur, includ ceea ce am primit în formările, supervizările și intervizările care m-au șlefuit însă nu urmez metode, protocoale, căi fixe sau bătătorite. Propria experiență de lucru cu clienții în diverse contexte, călătoria de reîntregire și devenire ca om, femeie, parteneră, mamă constituie, de fapt, oaza cea mai de preț din care ghidez alți oameni cu dor de ei și dispuși la transformare de profunzime…

Îmi place mult metafora muntelui gol pe dinăuntru, cu spațiu liber care adăpostește povești sacre și cufere cu comori. Așa și ce am adus în descrierea aceasta a traseului meu. Am simțit să împărtășesc cu tine o parte din călătoria mea care de obicei nu se vede pe pagina aceasta însă se află în miezul a ce ofer.

 

𝐃𝐞 𝐜𝐞 scriu despre 𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐚𝐜𝐮𝐦?

Nu am prea postat aici despre ce și cum fac că nu am văzut rostul. În plus, aveam mereu mai multe cereri decât timp. Mai multă comunicare nu ar fi inclus și o soluție propriu-zisă pentru cei interesați.

În ultimii ani însă am schimbat destul de mult conținutul și modul de lucru așa că această postare e un fel de update și de data asta conține și o invitație de colaborare.

 

Așadar, dacă rezonezi cu mine și simți chemarea să lucrăm 1 la 1 sau în cadrul unui grup și să îți redescoperi modul tău unic de a fi și trăi, uite care ar fi opțiunile:

 

𝟏. 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐫𝐬 „𝐋𝐮𝐜𝐢𝐝𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐒𝐢𝐦𝐭̦𝐢𝐫𝐞 – 𝑬𝒙𝒑𝒍𝒐𝒓𝒂𝒓𝒆 𝑺𝒐𝒎𝒂𝒕𝒊𝒄𝒂̆ 𝒔̦𝒊 𝑸𝒖𝒂𝒏𝒕𝒖𝒎 𝑯𝒖𝒎𝒂𝒏 𝑫𝒆𝒔𝒊𝒈𝒏” – 𝒈𝒓𝒖𝒑 𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒂𝒄𝒕𝒊𝒄𝒂̆ 𝒔̦𝒊 𝒄𝒐𝒏𝒗𝒆𝒓𝒔𝒂𝒕̦𝒊𝒊 𝒅𝒆𝒅𝒊𝒄𝒂𝒕 𝒇𝒆𝒎𝒆𝒊𝒍𝒐𝒓

 • Un parcurs online pentru 6 femei cu 6 întâlniri săptămânale, vinerea seară, începând cu 21 Aprilie.
 • Menționez că acest parcurs este un spațiu de transformare conștientă în care putem să revizităm aspecte din trecutul tău însă lucrăm cu Prezentul, din starea și atitudinea de Femeie Adultă. E util să știi de acum că nu înlocuiește nevoia de psihoterapie de lungă durată care, din experiența și perspectiva mea, are locul ei sacru în procesul de vindecare.
 • Spațiile pentru terapiile pe lungă durată le am ocupate și când se eliberează un loc au prioritate cei cu care am lucrat deja în alte contexte.

 

𝟐. 𝐏𝐚𝐫𝐜𝐮𝐫𝐬 „𝐋𝐮𝐜𝐢𝐝𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐒𝐢𝐦𝐭̦𝐢𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬” – 𝐌𝐞𝐧𝐭𝐨𝐫 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡𝐢𝐧𝐠 𝐒𝐨𝐦𝐚𝐭𝐢𝐜 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐄𝐦𝐩𝐚𝐭̦𝐢

Susțin oamenii senzitivi și intuitivi care deja au lucrat cu ei, își recunosc valoarea intrinsecă, darurile și dorința naturală de contribuție și acum simt să intre într-o nouă etapă profesională.

 

Te ajut să te ancorezi în integritate energetică, coerență, luciditate și simțire pentru a aduce în manifestare un Vis întrăzneț care se țese “parcă dintotdeauna” în tine.

E pentru tine dacă încă nu ai găsit curajul, structura și determinarea necesară să te pui pe primul plan și să aduci în concret ceea ce mintea-inima ta deja a creat în planuri subtile.

 

Practic, devin un soi de spațiu de conținere, ghidare și antrenament

Mai simbolic spus, un altfel de  “moașă” … pentru tine-Om, pentru tine –antreprenor și pentru Visul tău.

 • E o călătorie de 9 luni cu întâlniri bilunare așa că e nevoie să simt rezonanță maximă între noi, să știm cu tot corpul și tu, și eu că avem să parcurgem această aventură de devenire împreună.
 • Deschid spațiul doar pentru încă 2 persoane anul acesta.

 

𝟑. 𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐮𝐩𝐥𝐮𝐫𝐢 𝐬̦𝐢 𝐩𝐚̆𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐞𝐬𝐜 𝐚𝐥𝐚̆𝐭𝐮𝐫i 𝐝𝐞 𝐘𝐮𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐧𝐨𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐂𝐨𝐡𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭 𝐖𝐞 𝐒𝐩𝐚𝐜𝐞.

Aici fac deja o mică dezvăluire …

Poate că știi deja că anul trecut prin vremea asta am început să lucrăm împreună. Timp de 6-9 luni am încercat să facem noi totul și a fost magic pe alocuri, provocator pe alte planuri pentru că purtam prea multe “pălării”. Când am simțit că începe să se scurgă din bucuria de creație ne-am oprit o perioadă. Am lucrat fiecare la proiectele personale și ne-am așezat în Noi și am reprioritizat relația noastră de cuplu.

Treptat ne-a devenit clar că pentru a înflori aceste proiecte care simțim că răsar în noi ne dorim să fim susținuți în Visul nostru.

 

Așa că am decis să începem colaborarea cu o echipă pe care o apreciem și îndrăgim mult. O să vă mai povestim despre ei pentru că ne vor ajuta în programele #Coherent We Space cu un întreg ecosistem de lucru, în special prin ceea ce nu ne e nouă natural – partea de strategie în online, promovare, design și platforma tehnică.

Suntem super-încântați că vom rămâne doar în rolurile firești nouă, acelea de autori dar mai ales ghizi în serviciul cuplurilor și familiilor dornice de ghidare conștientă a noilor generații de copii.

 

 

𝐃𝐚𝐜𝐚̆ 𝐬𝐢𝐦𝐭̦𝐢 𝐜𝐡𝐞𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐮𝐧𝐚 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐚𝐫𝐢𝐚𝐧𝐭𝐞

𝐒𝐜𝐫𝐢𝐞-𝐦𝐢 𝐮𝐧 𝐦𝐞𝐬𝐚𝐣 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐡𝐚𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐦 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆.

Crezi că poate beneficia cineva de ce am împărtășit aici? Te rog să distribui.

 

Salutări cu bucurie!

Georgiana Pop

Te-a inspirat articolul? Trimite-l și altora!

Facebook
WhatsApp
Pinterest