𝐂𝐡𝐞𝐢𝐚 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 #𝟑𝟎 – 𝐋𝐞𝐣𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 [𝟏𝟒-𝟏𝟗 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒]
𝐹𝑜𝑐𝑢𝑙 𝐶𝑒𝑙𝑒𝑠𝑡 𝑠̦𝑖 𝑛𝑎𝑡𝑢𝑟𝑎 𝑝𝑢𝑟𝑖𝑓𝑖𝑐𝑎𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑎 𝐷𝑜𝑟𝑖𝑛𝑡̦𝑒𝑖
Această cheie reprezintă trecerea de la umbra Dorinței către Darul Lejerității și întruparea Harului Beatitudinii.
⛛ Nivelul de conștiință al victimei – ești prins între două tendințe care nu te lasă să te relaxezi cu adevărat și să fii satisfăcut cu viața ta și cu cine ești. Fie ți-ai reprimat dorințele într-o asemenea măsură încât nu mai simți nicio pasiune, poftă de viață sau plăcere care să te stimuleze senzorial și să îți însenineze chipul, astfel seriozitatea și amărăciunea au devenit însoțitoarele tale fidele în viață; fie îți urmărești cu nesaț dorințele, ținești mereu la următorul lucru de făcut și devi sclavul lor în încercarea de a îți satisface plăcerile trecătoare, ajungând să îți neglijezi nevoile sufletești și conexiunea iubitoare cu ceilalți oameni.
⛯ Nivelul de conștiință al creatorului – ai capacitatea de a discerne între care sunt acele dorințe care merită să le materializezi pentru că te încarcă cu viață și bucurie; și care sunt dorințele care pleacă din nevoi emoționale neîmplinite și fantezii mentale care doar întrețin ciclul durere-plăcere. Atitudinea ta este una lejeră, senină și degajată și abordezi provocările, relațiile și pe tine însuți cu un umor care te face să binedispui pe cei care se află în preajma ta.
.
.
𝐔𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐃𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐢
𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞, 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐨 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐢
Totul ceea ce există, va exista și a existat vreodată pleacă dintr-o idee și dorința de a o realiza, de a o experimenta în realitatea manifestată.
Astfel că, la esență, Dorința nu este nici bună nici rea ci, la fel ca fiecare stare de umbră, ea poate să conducă către mari realizări materiale și revelații spirituale atunci când este abordată cu onestitate, curaj și înțelepciune.
A dori este o tendință emoțională înscrisă adânc în natura umană, în celulele și subconștientul nostru.
Toate vechile mituri, inclusiv povestea Genezei, indică către faptul că mereu ne dorim ceea ce simțim că nu avem. O insuficiență, o senzație de lipsă sau insațiabilitate este direct conectată cu râvnirea de a dori ceva, altceva decât avem și suntem în momentul prezent.
Bine de realizat e faptul că tocmai acesta este însăși combustibilul evoluției, ceea ce a făcut mereu Viața să se extindă, să exploreze și descopere noi teritorii și posibilități, aducând împreună o combinare vastă de etnii, rase și culturi.
↡ 𝐀𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐧𝐞𝐟𝐚𝐬𝐭𝐚̆ (𝐝𝐚̆𝐮𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞, 𝐢𝐦𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚̆) 𝐚 𝐃𝐨𝐫𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐔𝐦𝐛𝐫𝐚 𝐃𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢, prin care fie devenim insensibili și amorțiți la adevăratele noastre dorințe și ale celor din jur, fie reținem mereu o parte din noi “indisponibilă” atunci când ne implicăm într-o relație, activitate sau proiect din lipsa de încredere și frica de a pierde controlul. Ajungem astfel să fim atât de plini de propriile dorințe, nevoi, fantezii și păreri, încât desconsiderăm trăirile celor cu care intrăm în contact.
Fiecare Umbră are o expresie polarizată feminin – numită Represivă și respectiv una polarizată masculin – numită Reactivă.
În funcție de temperament și alte trăsături de personalitate și caracter, poți să oscilezi între ambele sau să fii “prins” predominant în una din cele două manifestări.
Cele două polarități
- Caracterul Represiv se manifestă sub forma unei Seriozități Excesive din frica de a nu fi copleșit de natura sălbatică și neîmblânzită a propriilor dorințe. Datorită unei reprimări timpurii a dorințelor puerile (când vrem multe dar nu ni se oferă de către îngrijitori ceea ce vrem, când vrem sau cât ne dorim) și a condiționării primite de-a lungul timpului, oamenii care au dominant acest caracter ajung să își inhibe impulsurile și să înece forța vitală într-o asemenea manieră încât pierd sentimentul poftei de viață. Le vine greu să identifice și să articuleze în cuvinte ceea ce își doresc într-o relație, ce nevoi și așteptări au, punându-se în situații care le adâncesc amărăciunea.
- Caracterul Reactiv se manifestă sub forma unei Frivolități (lipsă de seriozitate), prin faptul că își proiectează în exterior furia interioară și ajunge să nu mai ia nimic în serios, fie asta o relație, un curent spiritual sau religios, munca sau chiar propriul suflet. Din fuga după satisfacerea dorințelor personale cu orice preț, tinde să ignore și desconsidere nevoile, dorințele și valorile celorlalți oameni. Relațiile ajung să îi fie caracterizate de conflicte, neînțelegeri și reacții emoționale.
Elementul din Natură reprezentativ pentru această cheie a genelor este Focul. Neavând o formă prestabilită și de sine stătătoare, e menit să consume și să se întrețină din alte materii și elemente (precum lemnul). Astfel focul Dorinței se menține arzător în om prin consumarea materiei mai dense, folosind toanele emoționale și insatisfacția pentru a se menține hrănită și în consecință – vie.
Natura agățătoare a Umbrei Dorinței este menită să conducă la satisfacerea unor plăceri trecătoare, care, deși ne oferă o stare de bine în corp, aceasta se golește mai devreme sau mai târziu și își cere o nouă realimentare.
De aici apare tendința de a ne defini prin plăcerile și pasiunile noastre și devenim captivi într-o buclă care mereu cere mai mult, mai repede, mai bine.
Nimic nu ne mai împlinește, orice încercăm nu ne satisface în mod sustenabil și orice tentivă de schimbare sau îmbunătățire funcționează pe moment dar ajunge pe termen lung să ne adânceasă într-o stare de împotrivire, de rezistență și contră cu voia Vieții. Altfel spus respingem ceea ce e, acum și aici, prezent în noi și realitatea exterioară.
Dacă ești sub dominația acestei umbre ajungi cu timpul într-o goană continuă, zburând de la o activitate la alta fără tihna sau posibilitatea de a lua piciorul de pe pedala de accelerație până când nu te epuizezi, îți drenezi resursele și ajungi într-un colaps/burnout.
Dacă ai ajuns în astfel de situații sau chiar acum trăiești asta, zâmbește, ești norocos. Te apropi de o potențială mare realizare interioară.
Aici este o cheie importantă în transformarea umbrei Dorinței – capacitatea de a lua o Pauză lucidă. De a sta în Liniște. De a nu face, aparent, Nimic.
Punctul de cotitură
Lucrul pe care îl detestă acestă goană după plăcere este întocmai – Lipsa. Golul. Vidul.
Din pricina emotivității exacerbate, a dorințelor și impulsurilor care epuizează rapid și consumă forța vitală, momentele de repaos sau liniște sunt percepute de mintea agitată ca ceva negativ, de speriat și chiar evitat.
Realitatea este că atunci când ne oprim din zarva de zi cu zi, ce se întâmplă este că atenția se reorientează spontan înspre lumea lăuntrică iar sufletul și corpul își cer tributul.
Dacă am neglijat nevoile lor specifice lăsându-ne prinși în cursa plăcerilor și confortului, vom resimți imediat o tensiune, o amorțeală și constrângere interioară.
Acesta e un moment esențial.
Cum răspundem acestui disconfort?
Prin mâncare, cumpărat de obiecte, activități frenetice, stimulare erotică sau ingerat de cursuri și informații… sau prin a simți și conștientiza faptul că avem o dorință bazată pe o nevoie specifică. Putem să recunoaștem care este aceasta și dacă este într-adevăr esențială sau doar un moft emoțional. Devenind lucizi la care sunt consecințele hrănirii acelei dorințe putem ulterior alege deliberat să o împlinim cu Cumpătare.
În acel moment, recăpătăm puterea și ieșim din bucla nefastă a dorințelor compulsive. Cum așa? Am folosit focul dorinței pentru a genera o acțiune deliberată care ne poartă să avem o experiență, să trăim o stare și să beneficiem de plăcerea ulterioară care se așterne.
Tu unde tinzi să pierzi măsura corectă?
Poate prin atașamentul de hrană, de tehnologie, de muncă, de acumulat informații prin cursuri sau cărți, de stat în inerție în zona de confort șamd.
Exact acolo poți observa umbra Dorinței la lucru și poți demara un proces de purificare a corpului emoțional prin a discerne ce dorințe merită să fie alimentate, care îți sunt benefice, care sunt consecințele asupra ta și a celor din jur/a mediului și să adopți o atitudine lejeră în timp ce faci asta.Prin conștiența iubitoare și practică, reușești să transformi materia densă a dorului/lipsei din DORință în capacitatea de a reaprinde focul pur al pasiunii, al poftei de viață și bucuriei de a trăi în trup de om pe acest minunat Pământ.
.
.
𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐋𝐞𝐣𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢
𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞, 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐥 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐢𝐯𝐢 𝐢̂𝐧 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐭𝐚
Lejeritatea reprezintă o stare senină, relaxată și destinsă a conștiinței umane prin care abordăm lumea, pe noi înșine și pe ceilalți. Caracteristic pentru acest Dar este o ușurință și un umor de fundal care ne însoțește în tot ceea ce întreprindem și care devine evident odată ce am început procesul de vindecare și integrare a traumelor dobândite de-a lungul vieții. E ca și cum felul nostru de a fi devine mai ușor, mai relaxat și fără prea multe griji însă fără să lipsească profunzimea și implicarea activă în sarcinile și relațiile de zi cu zi.
↟ 𝐀𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐞𝐚 𝐟𝐚𝐬𝐭𝐚̆ (𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐚̆, 𝐢̂𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚̆) 𝐚 𝐋𝐞𝐣𝐞𝐫𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 – capacitatea de a ne dedica trup și suflet unei cauze, relații, activități, unui ideal, fie el și propria dezvoltare personală.
Spre exemplu, pot să îmi iau angajamente cu trudă, greutate și să țin cu dinții de ele din frica de a nu dezamăgi sau abandona; pot să evit să îmi iau angajamente serioase și durabile din frica de a îmi pierde libertatea Sau… pot să fiu conștient de cui/în ce aleg să îmi dedic energia și timpul și să o fac într-o manieră degajată dar hotărâtă – 100 % prezent și activ. Atât timp cât voi reține părți din mine și voi evita să mă dedic în totalitate unui om/cauze/activități, acele părți din mine mă vor menține în separare, tensiune, constrângere și mă vor limita din a trăi din plin experiența.
Nivelurile dorinței
Există dorințe menite să satisfacă nevoi emoționale, pofte trupești sau aspirații sufletești. Diferența dintre ele este dată de atitudinea cu care le manifestăm și consecințele benefice sau distructive pe care le aduc asupra integrității noastre și ale celor din jur.
Oamenii care trăiesc acest Dar al Lejerității pot discerne care e calitatea și cantitatea optimă a lemnelor (gânduri, emoții, acțiuni, obiceiuri) pe care le bagă în foc dorințelor lor. Fiind conștienți că ceea ce hrănesc cu atenție și energie crește, ei devin capabili să folosească flama unei dorințe pentru a se mobiliza la acțiune și apoi aleg cu chibzuință care sunt gândurile, emoțiile, acțiunile și obiceiurile care mențin arzător acest foc.
Pentru că au bătătorit de multe ori drumul plăcerii și durerii, a poftelor și insatisfacțiilor trecătoare, a râvnirii unei schimbări și apatia unei provocări de nesurmontat, ei adoptă o abordare lejeră asupra vieții. Au dobândit înțelegerea viscerală că totul e trecător și că ceea ce contează cu adevărat este cum trăim clipa prezentă, oamenii cu care o împărtășim și cine devenim în călîtoria vieții. Ei au renunțat la goana după o destinație sau rezultat “viitor”și se pot dedica în acțiunile și pașii zilnici care duc înspre realizarea visurilor însă fără să își compromită integritatea, puritatea inimii și micile bucurii ale vieții.
♾ “Fiecare Umbră conține un Dar”
Acesta un mesaj cheie regăsit peste tot în transmisiunea Cheile Genelor.
La nivelul de conștiință al umbrei am văzut cum Dorința se impune pe sine prin două tipuri de atitudini. Prima ne ispitește în caruselul plăcerilor efemere care satisfac pe moment dar își cer mereu un nou combustibil și ne fac să simțim că “niciodată nu e destul, nu am sau nu sunt suficient”. Cea de-a doua ne pune în cârcă seriozitatea tipică “adultului modern” stresat, îngrijorarea excesivă și ne drenează de zvâc și poftă de viață.
Între ele se află calea de mijloc, așa numita atitudine a omului nobil – “cel care își cultivă caracterul, își acceptă soarta și astfel își împlinește destinul.” Lejeritatea se naște exact din acest mijloc care nu reprimă sau respinge dorința dar nici nu devine sclavul ei.
Acceptarea veritabilă este emblema omului care vibrează la acest nivel. El trăiește momentul, simte ce e de simțit, își recunoaște dorințele împreună cu promisiunea unui “va fi mai bine” pe care acestea o aduc, le privește cu luciditatea și cumpătarea unui adult și alege dacă și cum să le dea curs.
Astfel își cocrează destinul și își desăvârșește opera de artă, – propria ființă și viață -, prin faptul că a învățat să lucreze cu puterea Focului care îi animă dorința de a trăi, de a iubi și de a contribui la evoluția celorlalți.
Trăiește-ți viața cu focul pasiunii arzând viu
Dacă ești aici și citești asta, cel mai probabil ești un om care a ajuns să cunoască într-un fel sau altul Natura Puficatoare a Dorinței. I-ai simțit flacăra mistuitoare care nu îți dădea pace până nu le satisfăceai. Te-ai străduit și să îți stăpânești impulsurile și dorințele trecătoare, multe le-ai reprimat de mic copil iar altele încă speri să le realizezi într-o bună zi. Poate chiar ai reușit să îți canalizezi poftele și dorințele înspre cultivarea unor proiecte care te pasionează sau idealuri pe care vrei să le concretizezi în plan fizic.
Esențial este că ai renunțat să mai aștepți la “un altul” care să îți împlinească dorințele. Reușești cel mai frecvent să îți identifici nevoile reale, să le transmiți și celor din jur dacă e cazul și îi privește în mod direct iar dacă ține doar de plăcerile tale, faci tot ce ține de tine ca să materializezi acele dorințe.
Și prin toate acestea, atitudinea ta este una lejeră, senină și încrezătoare în desfășurarea naturală vieții atunci când nu forțezi, nu controlezi excesiv sau opui rezistență întâmplărilor de zi cu zi.
Bucuria ta e una dintre cele mai frumoase și radiante și îți strălucește prin ochi ori de câte ori simți Pasiunea de a fi viu, de a trăi în corpul fizic și a savura plăcerile vieții cu măsura potrivită și cu oamenii dragi aproape.
.
.
𝐇𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐁𝐞𝐚𝐭𝐢𝐭𝐮𝐝𝐢𝐧𝐢𝐢
𝐂𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐥 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐮𝐩𝐞𝐳𝐢
Beatitudinea este natura noastră inerentă și originală, starea 0 din care am plecat și la care ne vom întoarce atunci când trupul fizic va atinge termenul de expirare.
Chiar și așa, de ce să așteptăm să o trăim doar atunci? Doar rareori?
Epoca modernă e plină de oameni care utilizează tot felul de substanțe care alterează conștiința și le oferă pentru perioade scurte accesul la stări de exaltare. Nimic nou, un lucru făcut de eoni de către vechile triburi care foloseau seva Naturii pentru a își extinde conștiința și a intra într-o stare de uniune și contopire cu tot și toate.
Diferența este că acum acest lucru se întâmplă la scară globală, folosind multe substanțe nu tocmai naturale, din dorința acută de a ne simți Vii. De a simți extazul, fericirea, bucuria, în infinitele forme pe care le pot lua.
Nivelul de conștiință al Harului nu este unul cauzat de astfel de experiențe, deși poate fi gustat prin astfel de metode.
🌞 Omul care și-a regăsit adevărata natură vibrează Fericire, luminează și devine un Soare generos și dătător de Viață. El știe că beatitudinea nu este “a lui”, nu e un bun de care să se agațe și nici o stare trecătoare de care să se atașeze pentru a simți tristețea după ce aceasta îi părăsește sistemul.
Tu, eu și fiecare om, putem acccesa chiar în acest moment Soarele interior din plexul solar, din abdomenul nostru.
Cât reușim să îl simțim de bine, câtă bucurie ne dăm voie să gustăm, cât timp va dura contactul cu aceată stare până ne prindem iar în sarcinile cotidiene… aceasta este o chestiune subiectivă.
Da, starea de Har nu este frecvent întâlnită sau ușor de menținut, însă ea este mai simplu de accesat și integrat decât credem.
Te întrebi care este o cale directă?
Cunoaște-ți și urmează-ți Dorințele Sufletului.
Ce îți dorești cu adevărat să trăiești în viața ta, în munca și relațiile tale?
Acele dorințe ce pulsează dincolo de dorințele efemere ale personalității, de nevoi emoționale sau de poftele împrumutate prin copiere și comparație cu ceilalți. Ele nu intră în conflict cu viața cotidiană, nu te separă de lume și nici nu te ademenesc într-o cursă a plăcerii și durerii.
Dorințele născute din inimă te poartă către o transforme profundă a felului tău de a percepe, de a fi și de a acționa. Îți acordează totul cu vibrația Lejerității și a Fericirii.
Acel ceva din tine, acest Ceva care Ești dincolo de cuvinte, pe care îl numim generic suflet-spirit-conștiință dar care nu e delimitat de aceste concepte, este sursa dorințelor pure care te poartă pe calea realizării și împlinirii tale.
În inima ta vibrează o singură râvnire, Dorința Absolută – cea care te cheamă la contopirea cu Nemărginirea, cu Iubirea și Bucuria din care fiecare celulă și fibră îți sunt constituite, din care întreaga lume vie este făurită.
Acesta este saltul în conștiința siddhică pe care omul modern este încurajat să îl trăiască.
Extazul devine accesibil și disponibil să ne contureze realitatea cu o singură condiție – renunțarea la tot ce ne încorsetează, ce ne îngrădește libertatea interioară și capcitatea a primi și dărui Iubire.
Marea păcăleală
Pentru majoritatea dintre noi poate părea departe, psihotică sau ilozorie o asemenea stare de fericire.
Nimic mai neadevărat.
Privește bebelușii și copiii mici cum se joacă, râd și zburdă liberi. E beatitudinea separată de ei? Contemplă păsările cum zboară, vântul cum cutreieră văzduhul, apa cum curge lin și pisica cum stă tolănită sub razele soarelui. Este beatitudinea diferită de ele?
Ce te separă pe tine de această fericire?
O provocare relațională, o durere fizică, o rată la bancă, un ghimbe în inimă, o minte agitată, o muncă fără pasiune…?
Cum ar fi dacă exact acel lucru care pare că te desparte te starea ingenuă a bucuriei, să fie exact agentul secret a cărui misiune este să îți redea libertatea? Ce s-ar schimba în atitudinea ta față de acea provocare?
Zi de zi putem pregăti terenul interior pentru a găzdui stareq de beatitudine prin adoptarea unui spirit devoțional, dincolo de fanatism, în tot ceea ce facem – fie că e o cauză socială, o relație, o familie, un serviciu, un ideal spiritual sau chiar contopirea cu Dumnezeu.
Ține de tine să te scoți din iluzia de a eticheta Fericirea ca fiind departe, inaccesibilă sau doar trecătoare.
Starea de Har este una acauzală și atemporală, ceea ce însemnă că manifestarea ei nu depinde de ce faci, ce zici sau ce simți și simultan, este direct conectată de calitatea mediului tău interior și exterior.
Când realizezi că natura tuturor dorințelor tale este să te poarte către Dorința Absolută, când nutrești și chemi în tine cu nesaț Focul Celest, simbol al Bucuriei care se revarsă din Soare, atunci starea de Beatitudine devine aerul pe care îl respiri, pașii prin care calci, atingerea cu care mângâi și lumina prin care privești întreaga lume.
Cum ar fi ca asta să ne devină practica de zi cu zi? Totul ar deveni mult, mult mai ușor și parcă mai… Real.
.
.
Aplicații în viața cotidiană și relațională
✍️ I. Întrebări de contemplare (oferă-ți 10 min zilnic pentru a reflecta)
𝐓𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐔𝐦𝐛𝐫𝐞𝐢
– Care sunt dorințele recurente care, chiar dacă le satisfaci, acestea te seacă de vitalitatea și energia pozitivă?
– Unde în viața ta ai devenit exagerat de serios? Unde te încrâncenezi, forțezi și depui mult efort, pierzând capacitatea de a fi relaxat și binedispus?
– Ce simți că te separă de starea de Beatitudine? Cât de departe o plasezi de momentul prezent și cât de accesibilă e pentru tine?
𝐄𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢
– Ce te pasionează cu adevărat? Ce te face să te simți Viu/Vie și cum poți să cultivi acest foc al pasiunii?
– Care sunt activitățile, talentele și abilitățile pe care le manifești cu cea mai mare ușurință, lejeritate?
– Care sunt relațiile, activitățile și obiceiurile binefăcătoare în care îți dedici timpul și energia zi de zi? Cum poți să aduci mai multă lejeritate în felul tău de a te manifesta?
𝐈̂𝐧𝐭𝐫𝐮𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐇𝐚𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢
– Ce trezește în tine termenul de – Beatitudine? Cum te simțeai, bebeluș fiind, în corpul tău? Simte senzațiile și amplfică starea prin atenția ta conștientă.
– Ce îți aduce cea mai mare Bucurie? Ce te face să strălucești?
– Cum poți aduce mai multă ușurință, umor și degajare în sarcinile tale cotidiene?
🎯 II. Acțiunea Transformatoare (aplică în relațiile tale și serviciul în lume)
– aplică cu hotărâre și curaj răspunsurile care ți-au venit după contemplarea întrebărilor
– fă cu perseverență pașii necesari zi de zi și ai încredere în conștiența și inima ta, în Întreaga Viață, în susținerea și semnele pe care ți le oferă prin oameni, circumstanțe, inspirații, oportunități
🌀 III. Practica Interioară (integrează în momentele de solitudine, meditație, contemplare)
– fii vigilent și transformă atitudinea nefastă a Dorinței care te ține captiv în bucla plăcere-durere. Cultivă atitudinea fastă a Lejerității (menționată la nivelul Darului) susținută de capacitatea de a te angaja cu toată inima în relații, activități și obiceiuri binefăcătoare.
– întreabă-te la începutul fiecărei zile: Cum îmi hrănesc azi focul interior?
.
.
La final, o invitație la împărtășire
Dacă ai parcurs transmisiunea de astăzi a Cheii 30, te invit să îmi spui în comentarii sau mesaj, cu ce rămâi după acest articol?
- De la care nivel observi că te manifești mai des? Umbră, Dar sau Har?
- Care e experiența și perspectiva ta despre această cheie a genelor?
Ai găsit această contemplare utilă și inspiratoare? Împărtășește-o cu prietenii tăi pentru a fi și ei atinși de puterea cheilor din genele și conștiința umană.
Vrei să aflii și perspectiva Quantum Human Design a porții 30, împărtășită de Georgiana? Poți accesa materialul AICI
𝐍𝐨𝐭𝐚̆:
𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑖𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡̦𝑖𝑖 𝑓𝑎𝑐 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒 𝑑𝑖𝑛𝑡𝑟-𝑢𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡 𝑔𝑟𝑎𝑡𝑢𝑖𝑡 𝑑𝑒𝑟𝑢𝑙𝑎𝑡 𝑑𝑒 𝑌𝑢𝑛𝑔𝑒𝑛 𝑠̦𝑖 𝐺𝑒𝑜𝑟𝑔𝑖𝑎𝑛𝑎 𝑃𝑜𝑝 𝑝𝑒 𝑏𝑎𝑧𝑎 𝑐𝑒𝑙𝑜𝑟 64 𝑑𝑒 𝑎𝑟ℎ𝑒𝑡𝑖𝑝𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑄𝑢𝑎𝑛𝑡𝑢𝑚 𝐻𝑢𝑚𝑎𝑛 𝐷𝑒𝑠𝑖𝑔𝑛 𝑠̦𝑖 𝐶ℎ𝑒𝑖𝑙𝑒 𝐺𝑒𝑛𝑒𝑙𝑜𝑟.
𝑀𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑑𝑒𝑡𝑎𝑙𝑖𝑖 𝑝𝑒 𝑝𝑎𝑔𝑖𝑛𝑎 𝐶𝑜ℎ𝑒𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑊𝑒 𝑆𝑝𝑎𝑐𝑒